Dilidache Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Takke Noi Suntem in Zona Petre Ispirescu Strada De Legatura cu Salaj (Pecineaga) Zimi Ce Motor Ai ca noi stam foarte prost cu spatiu Sunt 13 Motoare in Garaj Aproape toata RAHOVA ...Trimitemi un Pm ca nu prea intru pe topicul Asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 lope ma primiti in CA daca imi iau chopper ?? takke eu stau pe ferentari 2 statii de ratb. mai incolo (biserica Sf. Ion ) ..........dar sa sa stii ca au stat multe motoare in Petrom vara trecuta si am impresia ca poti sa si platesti paznicii sa o aiba in vedere !!! inca ceva ..........ieri de dimineata , o gagica imi face cu mana din masina ( eu ma gandeam , daca cu casca in cap sunt frumos sa vezi ce fugi matale' cand o scot ) dar cand crap ochiu' un pic mai bineeeeeeeee imi dau seama ca e INA . deci Lenesul meu nu vrea deloc dimineata ieri sa oprit prin spate la Liberty Mall cand plecam la munca apoi trebuia tinut din acceleratie ca sa nu se opreasca , iar aseara cand am plecat acasa a mers perfect .............deci ce sa inteleg ca si motoarele nu au chef de munca dimineata ................??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Maine la Mc...Cine vine? Si pe la ce ora? Eu sambata fac mobra deci iar sunt pieston... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
julian.smith Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 ba ce mi-as scoate si io motoru pina la McD io vin p la 19.00 beau un suc si daca nu apare nimeni o sterg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 ba ce mi-as scoate si io motoru pina la McD io vin p la 19.00 beau un suc si daca nu apare nimeni o sterg Incerc sa ajung si eu de la 19-00...Sper de data asta sa vina mai multa lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 sa vedem mi-e ca iar va dau tzeapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytycu65 Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Salutare si eu sunt din rahova si sunt interesat de o varianta unde as putea tine motoru. Mai precis stau pe Malcoci.Daca am reusi sa stabilim o zi si o ora fixa la fiecare sfarsit de saptamana sa ne intalnim la Mall sau la Mac sr fi super.Dar mai intai sa-mi spuneti daca sunt binevenit pentru ca nu am decat un 250. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Eu n-am iesit inca cu cei din Rahova, da' il stiu pe beer belly si am impresia ca nu-s gasca asa elististo-fitistico-iritanta incat sa nu fii binevenit doar pentru ca ai 250 'neata copii! Azi poate da dracu' si ajung si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytycu65 Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Dilidache as fi si eu interesat de o varianta cu tinut motorul in garaj sau la curte. Eu stau pe Malcoci. Poate reusim sa ne intalnin sa vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Salutare si eu sunt din rahova si sunt interesat de o varianta unde as putea tine motoru. Mai precis stau pe Malcoci.Daca am reusi sa stabilim o zi si o ora fixa la fiecare sfarsit de saptamana sa ne intalnim la Mall sau la Mac sr fi super.Dar mai intai sa-mi spuneti daca sunt binevenit pentru ca nu am decat un 250. In fiecare vineri de pe la 19-00 la Mc trafic greu...Dar daca ai doar 250 cc e chiar grav Glumesc evident,nu suntem nici raceri si nici fitzobikeri,esti binevenit oricand...Eu o sa fiu pieton si-n seara asta Poate apari si tu...Sper sa ne strangem mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 cine vine de la 19? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Grupul care terorizeaza Mc ul a devenit grupul pensionarilor chiulangii Sunt din ce in ce mai putini prezenti...Poate e prea la inceput de sezon,sper sa reluam plimbarile de anul trecut si poate chiar mai des...Maine fac si eu motorul si vineri sper sa iesim la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 hai baietzii ca e cald ... mergem pe undeva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pittbul Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Caut un stapan care sa ma adopte , ofer iubire neconditionata si nu cer decat o bucata de paine si un cotet. Numele meu este Lucky si am fost salvat de la moarte, acum caut un camin si un stapan iubitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 hrana pt bestiile mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Martie 14, 2009 Autor Share Postat Martie 14, 2009 sal all ! mai primiti membrii in gasca? locuiesc in Magurele si detin un Pegaso 650...bft ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 sal all ! mai primiti membrii in gasca? locuiesc in Magurele si detin un Pegaso 650...bft ! Salut! Bine ai venit in grupul nostru! Mi-am facut insfarsit motorul,m-am dat putin cu el,dar cred ca am pana pe fata Oricum,macar m-am racorit Dupa ce fac asigurare si i.t.p. ies iar cu el...Pana atunci plang pe langa el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 care`mi da si mie 4 litri de motul 15 w 50 sau 20 w 50 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Salutare, am si eu motoreta(e) de vreo 6 ani si stau in rahova de si mai mult. Caut si eu un garaj sau un loc in garaj pt motoreta ca s-a imputit treaba, ma blocheaza tot timpul vecinii binevoitori si a mai venit si vanghelie asta cu gardurile lui. Stau pe langa bolintineanu (str Oltina). Daca e ceva PM me! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 care`mi da si mie 4 litri de motul 15 w 50 sau 20 w 50 ? daca nu aveti 15/50 poate aveti 7100 (100% ester ) 10/50 tot vreo 4 litri pt mine acum serios ....beerbelly da-mi maine un tel. ca io marti ma duc sa-mi iau de la importator Motul( preturi mai mici ca in magazine ) ulei si poate mergi cu mine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 frate am comb si acolo da ie scump ms oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Am si eu nevoie de niste untelemn de la bunica si daca tot suntem la capitolul asta,am nevoie si de-o cafea fierbinte...Care ma ajutati,macar cu cafeaua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Iesti departe? Trimit prin posta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 itzi dau io asslube pupila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 itzi dau io asslube pupila Merci,dar nu folosesc...Si sper ca nu te gandesti la mine cand si indiferent cum il folosesti tu! Chiar ba grasule,la cat de mare e fundul tau,presupun ca ai la bidon de 5 litrii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate