BeerBelly Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 salut Dane, am aflat si noi ieri de ea si am fost pana la spital, asteptam sa vedem cum e, doamne ajuta si insanatosire cat mai completa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Insanatosire grabnica Ina! Daca ai nevoie de ceva,orice,nu ezita si anunta-ne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Maine la Mc vine careva? Am vorbit cu Ina ieri la tel si a zis sa-i facem o vizita dupa Mc. O sa vin si eu chiar daca-s grav gripat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Hmm, oare ce sa zic... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 bai.........ma intristat rau povestea asta . imi pare rau pt. Ina si am sa-i urez personal insanatosire grabnica maine (ma invoiesc de la munca si am sa vin ) . sper sa ne vedem cat mai multi . bafta vb maine la un Mc-puisor !!! ps imi vand monstruletul vreau supermoto ( unul de 400 cc. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 itzi dau la schimbun xt ? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 ia zicetzi ? la cat diseara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 ia zicetzi ? la cat diseara ? Eu ajung pe la 20-30... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusik07 Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Dupa o indelunga calatorie am revenit si eu .. cu scuzele de rigoare... In primul rand ce sa spun imi pare rau pt cele auzite despre Ina..sa se faca doar sanatoasa ca frumoasa e . In timp ce prob voi sunteti pe la mc ...eu stau pe la munca si butonez telefoane si tastatura, si motorul meu zace fara bujiutze ... am dat comanda abia pe 7 aprilie vin asa ca sunt tras pe dreapta momentan .. dar cand voi veni imi voi face aparitia ca un adevarat lucrator ( fost ) MC. din cate tot citesc ( dar nu prea postez) am vazut ca la intalniri va adunati cam 5 - 7 oameni ceea ce nu e deloc rau ... reamintesc ca posed o honduta cb 400 n 1979 cu nume de scena "Regina" ( nu a Marii Britanii )care spre sa ii pun bujiile si sa ii dau un strat final de vopsea alb ( si negru ) . bafta la plimbarea de astazi si spre sa ne vedem cu bine ( cu tot cu Ina " motociclista" ) . Gata ca ma intreaba seful ce fac si daca afla ca sunt pe motociclism iarasi incepe polologhia ... va salut si drum uscat. PS: a dat calduraaaaaaaaaaaaaaaa PPS: am pierdut ideea drum uscat si uruit de toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Iar e liniste pe topicul asta? Hai sa iesim si in cursul saptamanii...Daca nu prin Apasu sau alt biker-bar,macar pe langa casa la un cico... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytycu65 Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Iar e liniste pe topicul asta? Hai sa iesim si in cursul saptamanii...Daca nu prin Apasu sau alt biker-bar,macar pe langa casa la un cico... Salut Pupy ce credeai ca am amutit cu totii? S-o crezi tu.A venit caldura si ne revenim rapid.Dar e adevarat ca a fost cam liniste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 sa moara mama altuia, la cate accidente au fost DOAR saptamana asta mai bine era frig in continuare .... pacat... mare pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Se Mai Strange Cineva la MC ??? Nu Am Mai Fost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Se Mai Strange Cineva la MC ??? Nu Am Mai Fost... In fiecare vineri,pe la 20-30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Poate Ne Auzim La un Cartof... Vineri Acum..kit ca 20:30 Nu este o Ora...Foarte Buna...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 poate da dumnezeu si fac si io mobra LOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 poate da dumnezeu si fac si io mobra LOL Man...poate-ti faci timp sa fac si eu pana si sa merg la i.t.p. cat mai am ceva bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 multumesc ca ati venit sa ma vedeti!!!!! si daca va pot ajuta cu ceva din pozitia mea ... adica am timp liber si pot sa dau telefoane... sau sa caut ceva pt voi.... atunci va ajut cu cea mai mare placere. poate vineri vine cineva si ma ia si pe mine cu masina la mc donalds... pleeease!!!!!!!!! nu mai rezist in casa!!!!!!! azis doctorul ca e normal ca ghipsul sa fie mai larg, pt ca isi revin mana si piciorul la dimensiunile normale ... dar catalin a zis ca doctorul nu stie ca eu fac curse prin casa... hai, pa! asfalt uscat! multumesc ca ati venit sa ma vedeti!!!!! si daca va pot ajuta cu ceva din pozitia mea ... adica am timp liber si pot sa dau telefoane... sau sa caut ceva pt voi.... atunci va ajut cu cea mai mare placere. poate vineri vine cineva si ma ia si pe mine cu masina la mc donalds... pleeease!!!!!!!!! nu mai rezist in casa!!!!!!! azis doctorul ca e normal ca ghipsul sa fie mai larg, pt ca isi revin mana si piciorul la dimensiunile normale ... dar catalin a zis ca doctorul nu stie ca eu fac curse prin casa... hai, pa! asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 multumesc ca ati venit sa ma vedeti!!!!!si daca va pot ajuta cu ceva din pozitia mea ... adica am timp liber si pot sa dau telefoane... sau sa caut ceva pt voi.... atunci va ajut cu cea mai mare placere. poate vineri vine cineva si ma ia si pe mine cu masina la mc donalds... pleeease!!!!!!!!! nu mai rezist in casa!!!!!!! azis doctorul ca e normal ca ghipsul sa fie mai larg, pt ca isi revin mana si piciorul la dimensiunile normale ... dar catalin a zis ca doctorul nu stie ca eu fac curse prin casa... hai, pa! asfalt uscat! multumesc ca ati venit sa ma vedeti!!!!! si daca va pot ajuta cu ceva din pozitia mea ... adica am timp liber si pot sa dau telefoane... sau sa caut ceva pt voi.... atunci va ajut cu cea mai mare placere. poate vineri vine cineva si ma ia si pe mine cu masina la mc donalds... pleeease!!!!!!!!! nu mai rezist in casa!!!!!!! azis doctorul ca e normal ca ghipsul sa fie mai larg, pt ca isi revin mana si piciorul la dimensiunile normale ... dar catalin a zis ca doctorul nu stie ca eu fac curse prin casa... hai, pa! asfalt uscat! Eu nu am masina,ca veneam sa te iau...La Mc ca la Mc, dar la petrecerea de deschidere de sezon Chopper Academy nu vi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pittbul Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Baieti eu vineri ma duc la s m a e b sa vad dac gasesc careceva pacolo ca pana sambata fura altii tot ce este mai da calitate si la reduceri. Cred ca o sa ajung la MC pa la 9. Si Ynuta insanatosire grabnica si sa auzim numai de bine Bafta si TOT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 gat uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 gat uscat Ceai de menta cu lamaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Am intrat si eu pe forum..........fati-mi loc ca intruuuuuuuu [/size] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Am intrat si eu pe forum..........fati-mi loc ca intruuuuuuuu [/size] Bah baiatu lu Dan Iernie....crezi ca ne sperii? Bafta la examen! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Bah baiatu lu Dan Iernie....crezi ca ne sperii? Bafta la examen! Ms man.....sper ca iti faci si tu mobra pana iau eu carnetu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate