Sari la conținut

Comemorare In Fata Guvernului


DAC MOTORS
 Share

Postări Recomandate

Pt. ce s-au vandut tricourile acelea??? Pt. ce se face campania asta??? Pt. toti idiotii cu figuri in cap???? Pt. cei ce...le cresc bilutele ca poarta tricouri cu campania antiaccidente??? Am plecat aseara de la arc....in spatele unui grup de vreo 15 motoare! Toate supersport! Toti aveau tricouri! Si...niciunul nu a respectat nici cea mai elementara regula de circulatie! de la Arc pana la Victoriei....nu le-a stat masina in fata! Depasiri la limita....dat pe o roata...forjat motoarele! Erau foarte mandri de faptul ca..."participau activ" la aceasta actiune! Nu mai fiti naivi...degeaba incercati sa schimbati mentalitatea soferilor atat timp cat se inmultesc "pseudomotociclistii"!

 

Felicitari, Stephon! Asa gandesc si eu si ma intristez aproape in fiecare zi cand vad cum merg multi... Acum cativa ani eram putini si parca mult mai atenti... Dar, in acelasi timp, ca si Placebo, sper ca macar 2-3 sa constientizeze si astfel sa-si salveze viata. Pentru a merge mai departe, mai mult... Ce sa facem? Speram...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 388
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Ai aflat daca vine o masina de distributie? Nu de alta, dar sa stim din timp sa cumparam daca nu vin ei!

:lol:

 

nu uitati de prosoape la oglinzi!!!

 

AM REZOLVAT CU APA!!!!!!!!! VINE CAMIONUL!!!!!!!!! VA FI MASINA IN FATA LA TNB!!!!!!!!!! NU MAI E NEVOIE SA VENITI CU APA! FA FI O MASINA ACOLO LA ORELE 19:30-19:45

 

in loc sa platiti la magazin apa, platiti direct la fata locului la masina de la TUSNAD, cu pretul de distributie, nu mai este necesar sa veniti cu apa la voi! si mai ieftin si fara complicatii! sunt 1400 litri, total 13 milioane. 1325 ron. factura va fi acolo pentru cine vrea sa o vada!

 

cu multumiri :

mikke

 

pentru ideea cu tricourile

citat mikke

"Dupa cum stiti se incearca o campanie anti accidente. Cred ca este o ocazie buna sa o dezvoltam si sa purtam tricouri ( purtate peste echipament ) pe care sa scrie " Motociclisti au ales sa traiasca" sau unul din celelalte mesaje care au fost propuse si pentru care exista grafica facuta nu trebuie decat sa le imprimati. Pentru cei interesati "

 

ranga

 

pentru ideea pentru galben pe tricouri

 

"A fost o chestie mai demult. S-a incercat promovarea imaginii aleaia in 2 culori galben + negru care stiliza reflectia unui motociclist intr-o retrovizoare laterala. Toata lumea stie

simbolul de la pepsi ptr ca s-a intiparit deja in memorie vazundul atat de des... Deci ... nu se poate pastra acea idee? "

 

si multe multumiri tuturor care s-au implicat si se implica in continuare! chiar daca nu i-am enuntat se stiu ei, lipsa timpului, deh.

Editat de unforg1ven
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am inteles ideea. Daca nu e voie cu masina, nu vin. Nu am chestiuni de orgoliu. Da' io astazi voi reprezenta o parte a presei. So, va urmez step-by-step. N-o sa fac parte din grup, ca sa nu stric imaginea, dar voi contribui la achitarea apei.

 

Unforg1ven, toata stima pentru ceea ce faci! Aceasta actiune este "copilul" tau, de care te-ai ingrijit foarte bine. Esti "bionic" cu adevarat :lol: :lol:

 

Felicitari, Dac Motors, pentru initiativa; era momentul sa rupem pisica in doua la nivel de trafic rutier, in ciuda disensiunilor (inerente, de altfel, in orice comunitate), si sa pornim la drum cu aceasta campanie. Asa, pe ultima suta de metri, i-am chemat si pe cei de la NewsIn.

 

Eu imi scriu articolul. Bizoo_n este mai mult decat dragutz si-mi va oferi o poza (gratuit) pentru a o da in ziar.

 

Stiu ca sunt nesimtita, ca n-am mentionat pe toata lumea care a pus osul la treaba. Alaturi de Unforg1ven si de DM, au mai fost suflete care s-au implicat - incepand cu grafica tricourilor si cu "banderolele albe" si terminand cu "deschiderea usilor" pe ici, pe colo. Unii dintre ei s-au manifestat pe forum, altii - nu.

 

Nu in ultimul rand, le multumesc celor care au participat la desfasurarea acestei actiuni. :lol: Asa, ca de la conservar la motociclist. Sa dea Dumnezeu ca soferii sa se gandeasca la noi si sa se uite de doua ori in oglinzi inainte de a executa manevre riscante.

 

 

 

PS: Pentru cei care au respins ideea ca mai multi fara moto, cum sunt Thot si musafirinviata , sa participe la miting cu masina: se poate demonstra ca soferii de conserve pot merge civilizat (chiar daca o fac in coada convoiului). Iar in ceea ce priveste userul mai sus mentionat cu rosu, daca ati sti cine este, nu v-ati mai grabi cu refuzul... :lol: Nu "userul" face pe om...

Editat de Kali
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Citesc copilariile de aicea si nu pot sa nu ma gandesc putin ca un om rational, bai, voi mergeti la o noua intalnire motociclista? Pot jura ca 80% vor fii incepatori entuziasti si naivi. Ptr. cate ore credeti ca va insemna ceva ceea ce faceti, in afara de circ ieftin si gratuit? :lol: :lol:

 

Pe cei morti nu-i mai consoleaza cu nimik si nici pe familile lor , iar pe cei ce urmeaza... nici atat! Atunci, in afara de egoism si de narcisism, nu vad altceva in actiunile astea, nu la nivelul asta trebuie actionat, insa e un inceput totusi intr-un sens poate nedorit, cred ca ne vom lua mult mai multe ,,bombe" de la autoritati caci asa sunt masurile de ,,prevenire" pe care le face statul si Hotzi-Politia Romana. :lol:

 

 

Noi, motociclistii trebuie sa ne schimbam in primul rand, apoi sa incepem sa avem pretentii intr-o tara in care de la cele mai importante aspecte: medicina, armata, presa, politia, etc., toate sunt varza, atunci de ce sa cerem ca hobby-ul asta, pasiune, spuneti-i cum vreti, sa fie respectat ? Cine suntem noi de fapt? Niste teribilisti, asta suntem, sa fim realisti! Autovehiculul in toate formele sale, e o necesitate, motocicleta, scuterul, e un lux, o fitza, ele nu transporta marfuri, oameni, pacienti, etc., atunci de ce am fii noi mai privilegiati in traficul nebun din tara asta decat ceilalti? Ne jucam cu focul, e absolut normal ca unii sa se prajeasca, nu se poate altfel, e cursul firesc al vietii! Ganditi putin mai departe de varful nasului, nu mai fiti atat de subiectivi, priviti si din alte prisme si atunci poate vom schimba ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Autovehiculul in toate formele sale, e o necesitate, motocicleta, scuterul, e un lux, o fitza, ele nu transporta marfuri, oameni, pacienti, etc., atunci de ce am fii noi mai privilegiati in traficul nebun din tara asta decat ceilalti? Ne jucam cu focul, e absolut normal ca unii sa se prajeasca, nu se poate altfel, e cursul firesc al vietii!

Pt mine motocicleta nu e un lux, ci un necesar!! Nu am nevoie sa-mi care bagaje, ci sa ma duca la servici si inapoi, asta in primul rand... Masina mi se pare o fitza la momentul asta, mai ales daca discutam de Bucuresti.. Cu ce e un scuter de 1000 de euroi mai fitza decat un Q7 cu un pret care are cam multe zerouri? Nu vrea nimeni privilegii, ci constienta din partea celorlalti oameni langa care traim. Si nu, nu ne jucam toti cu focul.. Unii da, dar nu-i pune pe toti in aceeasi oala.... Sunt oameni care merg in oras cat se poate de legal.. DA!! Se baga printre masini (la draq.. asta e una din utilitatile unui vehicul pe 2 roti - te poti strecura)... Hai sa nu fim carcotasi doar pt ca ne plictisim acasa...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tocmai m-am intors din P-ta Victoriei.

Pe o ploaie absolut torentiala, au fost cel putin 250 de motociclete. :finger:

Pana aici totul a mers perfect, fara motoare turate, fara claxoane, in liniste si organizati. Multa televiziune sper sa dea la stiri.

M-a suprins si atitudinea Politiei Romane, au colaborat foarte bine si au fost intelegatori si politicosi: La un moment dat nu mai incapeau motociclistii in parcare dar s-au gasit solutii. :lol:

 

Felicitari celor care s-au implicat :lol: :lol: :lol: , speram sa aiba efect

Atasez niste poze cu scuze pentru calitate (Ploua torential :finger: )

 

post-17705-1181842531_thumb.jpgpost-17705-1181842588_thumb.jpgpost-17705-1181842651_thumb.jpg

post-17705-1181842697_thumb.jpgpost-17705-1181842753_thumb.jpgpost-17705-1181842800_thumb.jpg

 

Poate ploaia care a cazut au fost "lacrimi" pentru cei care nu mai sunt cu noi !!!

 

Asfalt uscat si sa ne vedem cu bine. Actiunile trebuie sa continue !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Are si Duke dreptate in felul lui...

 

Felicitari celor ce au fost acolo!

 

Vreau si eu 2-3 tricouri d-astea cand or sa fie disponibile. Din cele cu "..e langa tine" inca mai port unul, la rand cu celelale desigur.

 

:lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De apreciat ca am stat toti chiar si pe ploaia asta nenorocita si faptul ca a mers cred ca mai toata lumea la donat de apa.Din cate am vazut nu a fost niciun incident neplacut , felicitari unforg1ven ptr organizare iar treaba cu duba cu baxuri de apa a fost geniala.Bravo si loosen up ca a trecut,gata nervii.

 

Bafta tuturor,sper ca ati ajuns cu totii bine acasa :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O comemorare frumoasa, organizare super, nu cred ca a fost vreo regula incalcata, sa mers frumos, fara motoare turate, fara claxoane. Pacat cu ploaia asta, una peste alta sper sa aibe succes aceasta campanie antiaccidente.

 

Asfalt uscat ca avem mare nevoie. :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa speram ca actiunea din seara asta va avea efectul dorit. Felicitari inca o data organizatorilor.

 

 

P.S. Am pierdut la Arc in seara asta o pereche de manusi de piele, negre, cu protectii. Arata asa poza.

Daca le-a gasit cineva, ii sunt recunoscator. :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma bucur din tot sufletul ca a plouat torential . Ploaia a facut sa aratam cat de "fragili" suntem . Asta ar trebui sa se traduca in mai multa atentie din partea celorlalti participanti la trafic .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

felicitari organizatorilor.......si cu mici exceptii cred ca totul a iesit conform planului......nu regret nicio clipa ca am mers atat prin ploaie si am ajuns acasa fleasca.....sper sa aiba efectul scontat aceasta comemorare si lumea sa inteleaga.

 

p.s. pe tv deja au fost imagini....antena1 a transmis live de la arc pe ploaie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:lol: Felicitari unforg1ven

Tot respectul pentr DM & unforg1ven si toti cei care sau implicat in special participantilor de care nu puteam sa ne lipsim.. a iesit super (acum la stiri pe N24 la sibiu a dot un accident conservar nu a acordat pripritate unei motociclet cred ca R6.....:lol: )

pe scurt am fost facut baie :finger: , donat apa ...si mers acasa sa fac o baie firbinte :lol:

 

Numai bine sa mai facem... :lol:

Editat de Macho
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

a iesit foarte bine, felicitari! eu am fost cu taxiul, sunt cel care va urmat ... indeaproape si as fi vrut sa fiu cu motorul dar din pacate nici acum nu am reusit sa il repar

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...