megamotoreta Postat Mai 4, 2023 Share Postat Mai 4, 2023 Ex500ae la 43kw este motorul, are o omologare individuala pe CIV...ce sa fie oare? Acel suport de topcase se sprijina in semnalizari? nu le rupe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iulie 26, 2023 Share Postat Iulie 26, 2023 Stie cineva cum se regleaza maneta de frana? are 5 pozitii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 26, 2023 Share Postat Iulie 26, 2023 Păi o reglezi în funcție de cât de aproape e maneta de restul de degete când acționezi la maxim frâna. Mai întâi aș desface și curata BINE pinul și maneta, apoi aș folosi o vaselină rezistenta la apă. Abia după aia vei vedea ce fin lucrează. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iulie 27, 2023 Share Postat Iulie 27, 2023 Cherstia e ca e prea aproape in orice pozitie,am facut o aerisire dar nu tine, cu timpul se inmoaie maneta usor...Am spart si semnalizarea fata dreapta...am senzatia ca semnalizarile sunt universale,sau ma insel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Noiembrie 17, 2023 Share Postat Noiembrie 17, 2023 Da,semnalizarile sunt universale. rezolvat ieftin,in targ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate