Contabil Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 Multumesc Sonyy, pe restul le fac, cu furcile n-am avut probleme pina acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 @ contabil, am scris gresit sunt simeringuri scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Aceasta sa fie singura problema, si pentru tine, si pentru mine. » Post actualizat in 24 Sep 2014 18:07 Daca se face o plimbare de duminica (sper sa fie decent de cald sau macar uscat), ma bag si eu. Cu atat mai mult daca se merge lejer. Am un GS500 si o oarecare anxietate de viteze peste 100. Greu cu iesirile, pacaliciosul a pus punctul pe i, avem si de treaba, si sotii cu masinile lor (din pacate nu tine la toti reteta lui). » Post actualizat in 01 Oct 2014 08:49Am rezolvat ieri problemele la mobra, schimbat simeringul (sau simeringurile) pe partea dreapta unde curgea, schimbat uleiul din furca stinga/dreapta, curatat/gresat lantul si schimbat placutele de frina fata. Baietii de la United mi-au spus ca ma mai tinea frina fata maxim 500 km. Mobra este gata de "munca" si in toate mintile ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 si totusi...cine (plm) este nenea ?... Intrebarea mea este....cine esti tu ?....daca e sa te compar cu el....PS:Daca te-ntrebi cine sunt io....cauta-n istorie aici si te lamuresti. » Post actualizat in 19 Oct 2014 08:14 Clar cineva cu mult mai mult bun simt, poate si experienta Stai incet....mutre noi...numai mutre noi ! .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 Intrebarea mea este....cine esti tu ?....daca e sa te compar cu el.... PS:Daca te-ntrebi cine sunt io....cauta-n istorie aici si te lamuresti. » Post actualizat in 19 Oct 2014 08:14 Stai incet....mutre noi...numai mutre noi ! .. ca sa vezi : profesore, ai avocati ))))te mai arunc odata in aer ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 Stai incet....mutre noi...numai mutre noi ! .. Avand in vedere ca sunt printre putinii de pe forum care si-a cerut scuze public........vad ca vrei sa-mi demonstrezi ceva......atunci revin : Cine este nenea?.....cine esti tu?...stai calm ...mutre vechi ...aproape numai mutre vechi.... stai linistit , nu vrea sa demonstreze nimic , faza este ca eu imi permit sa vb ase pt ca profesorul imi este prieten de cand reparam si modificam motoare in subsolurii,, iar ei is motociclisti pe motociclism.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 Cand am gresit( oleaca abtiguit), a doua zii am recitit, am recunoscut si mi-am cerut scuze public ... Dar sa revii din senin fara nici o legatura si sa arunci ceva trunchiat, .. nu este ok.(probabil plictiseala sau nebarea in seama ) Nu a pus nimeni la indoiala abilitatile voastre de motociclisti sau mecanici...dar ''mutre noi'....sa inteleg ca ce ...daca esti de 10 ani pe forum ai ceva in plus?mai multa intelepciune? Oameni buni...daca sunt de 1-2-10 luni pe forum nu inseamna ca abea mi-au mijit flocii la p...a....si asta este valabil pentru oricine. din 10 pe motociclism 5 aici , 3 pin si-o luat motocicleta si restu nu vb ca nu stiu ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 Nu cred ca are sens...renunt eu primul Asfalt uscat... si mizda umeda ) nu tre sa asculti tot ..doar te informezi ,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tentu Mihai Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Salut caut si eu o roata sau macar o janta de fata pentru yamaha xt 125 x sau daca nu o pereche de jante de supermoto Care stie are sau cunoaste pe cineva si ma poate ajuta va rog frumos sa imi lase pm MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jolinar89 Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 in aceasta dim s-a intamplat un mare accident pe oltenitei de la mc donalds brancoveanu spre city mall un conducator auto din ilfov cred ca a tras stanga de volan si l-a luat in plin pe un motociclist care venea pe linia de tranvai .... l-a facut praf imi pare tare rau de el dupa cum l- am vazut cand a venit smurdu nu mai misca acum sper sa supravietuiasca ...o sa pun si poza sa vedeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 La accidente nu aici, exista un user care face si statistici cu accidentele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 (editat) Nu-mi vine sa cred ce am citit aici.... Trist....astia. Vechi......istorici ai forumului ))) Editat Noiembrie 15, 2014 de euforiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathace89 Postat Noiembrie 18, 2014 Share Postat Noiembrie 18, 2014 Hai noroc!Iulian - 0763457450Berceni / AP Patriei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Ianuarie 19, 2015 Share Postat Ianuarie 19, 2015 Salut, Obregia, Carrefour... Hai cu vara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Bogdan Postat Februarie 10, 2015 Share Postat Februarie 10, 2015 (editat) ID: robertbogdan7 daca sunt acasa osa vin si eu .. care nu are casca si are vrea sa isi cumpere contact me stiu un magazin cumeri 2 si platesti doar pe cea mai scumpa poate ne combinam..castile sunt marca nolan .... am atas poza cu motorul.. stau in berceni\brancoveanu Editat Februarie 10, 2015 de Robert Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 cata plictiseala,abea astept primavara,ma uit ca au aparut foarte multe gropi in oras si nu numai,nu stiu cum o sa ne mai bucuram de plimbari daca o tinem asa cu drumurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinR6 Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Problema gropilor este destul de serioasa. Parca nu am mai vazut asa ceva de foarte mult timp. Bulevardele mai sunt cum mai sunt, dar stradutele secundare sunt ca dupa bombardamente... Trecem toti pe enduro si terminam problema ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Curiozitatea mea cum o fi pe drumurile din afara orasului,orasul nu ma intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Sonyy sunt la fel de rele, am mers pe un drum unde era perfec nu ma asteptam sa gasesc un mare crater, am reusit sa-l evit In ultima clipa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Sonyy sunt la fel de rele, am mers pe un drum unde era perfec nu ma asteptam sa gasesc un mare crater, am reusit sa-l evit In ultima clipa. Te-am vazut duminica pe la Eroii Revolutiei Eram cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Ii faceam probe, am facut ceva modificari la ea, plus ca am schimbat si placutele si vroiam sa se aseze un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 ati scos mobrele de la iernat?revizie ceva? eu mai astept vro 2 saptamani sa se incalzeasca mai bine si sa nu mai fie atatea ploi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathace89 Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Eu am motoru in garaj, l-am scos in weekend acum si am dat 2-3.... cam 10 ture cu el ca a fost cald afara.Revizia e facuta in toamna la mine, dar totusi parca am sa mai schimb ulei-ul odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 (editat) Mai fac prin Popesti ITP la moto? Ultima data am facut un ITP la CBR-ica pe acolo. Editat Februarie 24, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Da, e un service pe langa mine si faceau vara trecuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate