SuzukiRf600R Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 Bre nene ...futacios este omul asta Daca te coafeaza aceiasi open-face de la celebra lidl ....te astept Te sun, am nr tau! Plec in 10min Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tomytza Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 Hi! Hi! 3.jpg4.jpg2.jpg1.jpg iti sade bine in Mos Craciun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cHELLaru Postat Mai 10, 2016 Share Postat Mai 10, 2016 Ce il da de gol ? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Vladau Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Bey nene mai mancam si noi o gogoasa o inghetata ceva vineri seara? Se anunta vreme frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a-d-n Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Bey nene mai mancam si noi o gogoasa o inghetata ceva vineri seara? Se anunta vreme frumoasa. Afirmativ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Bey nene mai mancam si noi o gogoasa o inghetata ceva vineri seara? Se anunta vreme frumoasa. Daca faci cinste, vin )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Vladau Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Daca faci cinste, vin )) Bine ma fac eu cinste cu o gogoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Bine ma fac eu cinste cu o gogoasa. Cu gem, ca simpla nu imi place )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Vladau Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 ba iti dau 2 gogosi cu gem ca iar ai fost trantit, sa iti treaca supararea...ajung pe la 6 si ceva la brancoveanu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Vladau Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Nu stiu unde e asta ? la fantani acolo in fata unde sunt si taxiurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Eu stau cuminte astazi.. Vad ca se tin peripetiile de mine soi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Vladau Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 bun si pana la urma vine cineva in seara asta? Ma duc singur mananc o gogoasa cu gem chiar imi este pofta .. acolo in fata la sun plaza pe platou sper sa fie acolo langa fantana langa gogseria aia georgi parca se numeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lukasss Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Pana la urma unde se strange lumea vineri??! la Brancoveanu sau la la SunPlazza? ,,,,si pe la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 Pana la urma unde se strange lumea vineri??! la Brancoveanu sau la la SunPlazza? ,,,,si pe la ce ora? Hai ca incercam vinerea viitoare, sus pe platou la Sun Plaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Mie tot la Brancoveanu mi se pare mai ok, acolo mai poti baga si o inghetata de la Mc Donalds.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 (editat) Poti sa schimbi dar tot o sa vina 2, 3 persoane maxim.. Nu vezi ca si pe aici bate vantul. Motociclistii din berceni pe forum nu prea mai exista, daramite la intalniri Mai multi ne strangem iarna la terasa, acum ca e vara si ne putem si plimba.... Editat Mai 30, 2016 de oFF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Eu am ales sa nu va mai "jignesc". Spor la invartit roata si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Eu am ales sa nu va mai "jignesc". Spor la invartit roata si asfalt uscat! Eu nu cred ca am zis asa ceva.. Oricum s-a spart gasca care eram.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 a fost vreodata o gasca?as fi misto sa ne vedem sambata dimineata,poate s-ar transforma intalnirea in plimbare ,nu prea mai am timp sa vin,promit ca daca e cald vineri si vin mai multi ma prezint si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 Eu am ales sa nu va mai "jignesc". Spor la invartit roata si asfalt uscat! Nu am mai urmarit povestea ta dar....ti-ai mai facut Hayabusa? Spor, Acs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 Da, busa va fi gata saptamana viitoare, abtzipilsuita si imbunatatita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 salut,diseara ne vedem si noi ?daca vin macar 2-3 sunt prezent si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lukasss Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Eu incerc sa ajung pe la 7...pe platou sunplaza,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lukasss Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 cu fetele de la StarBuck's... sa mori de ciuda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate