Contabil Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 (editat) Am fost azi, mari reduceri - ca de obicei la masuri XXL, restul daca dai cu pinda pe net, gasesti lucruri mult mai ieftine. Cel putin asta fu azi, ca unii nici nu apucasera sa puna toata marfa in galantare ...... bine ca i-au dat drumul vinerea. Editat Aprilie 12, 2013 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Am fost azi, mari reduceri - ca de obicei la masuri XXL, restul daca dai cu pinda pe net, gasesti lucruri mult mai ieftine. Cel putin asta fu azi, ca unii nici nu apucasera sa puna toata marfa in galantare ...... bine ca i-au dat drumul vinerea. Asa a fost mereu, sunt preturi de iti vine sa ii iei la bataie................sincer nici nu cred ca merita efortul sa te duci pana acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Asa a fost mereu, sunt preturi de iti vine sa ii iei la bataie................sincer nici nu cred ca merita efortul sa te duci pana acolo Ba da, daca vrei sa pierzi 30 min. din viata + bonus 10 ron! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Mai bine socializam in fata la Mc !? Nici macar gagici nu erau !? Nu stiu ce asteptari au unii de la SMAEB , la 10 Ron ... eu am iesit la o tura,daca va adunati dati un semn Da si tu un mesaj in timp util, sa se pregateasca hoarda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Data viitoare,nu a fost in program da am pus bateria si nu m-am putut abtine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Pana la urma cum ramane maine ? 10 sau 11 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Sambata sau Duminica !? 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Eu vreau sa ies maine cu ea, nu ma intereseaza unde - ca o fi plimbare, ca o fi salon.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 ok, la 10 la Mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 10 ron intrarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Nu , iesirea . Intrarea e libera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Am trecut in seara asta pe la Brancoveanu sa va salut si nu era nimeni... ntz ntz ntz... Urat! Eu maine am adunare la rondul de pe Maior Coravu din Pantelimon (intrarea in stadionul National) la ora 11. Voi, daca va adunati mai devreme, puteti veni si voi, si plecam in gasca. Ciorap, Tzulae, va suna bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 suna bine. la 10 la Mc. Ma vad cu Ciorap la 8.45-9.00 la mine, dam cu apa pe mobre. vb la tel dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Pai as veni si eu de dimineata la tine sa pun furtunul pe ea, ca nu am mai spalat-o din septembrie. Tzulae, faci cinste cu o galeata de apa? Mai am eu niste Motul Shine&Go de dat pe carene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 te astept. pe carene ramane luciu de la pur kosh, vii maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 OK, te sun de dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 mie mi-a placut la salon, am luat o casca pt pasager. 10ron intrarea, parcare ok, sens unic, spectacol afasa,.. un gagiu meserias a pedepsit 2mobre,Mult echipament... in principiu ok. In alta ordine de idei, mi-a parut bine sa va revad si plimbarea a fost megaOK. Am stat pe banca de la 18:40 pana la 19:25 si am beut tutun. Zuperr! P.s. maine e o iesire la Slanib Prahova,,.veniti la plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 stie careva de la cine pot cumpara si eu silencere pentru tobe sport? am gasit la cineva cu 1 milion bucata si mi se pare mult,ma gandesc poate e in alta parte mai ieftin oleaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 maine mai merge cineva la expo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Care ati fost azi la Rond la Stadionul National, PM cu adresa de mail sa va trimit linkul de transfer cu filmuletele de la plecare. Pe TDM-ul lui Cavaleru a fost montata o camera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 stie careva de la cine pot cumpara si eu silencere pentru tobe sport? am gasit la cineva cu 1 milion bucata si mi se pare mult,ma gandesc poate e in alta parte mai ieftin oleaca Pai vezi sa se pupe cu toba ta . Dar la ce iti trebuie !? maine mai merge cineva la expo? Pe la ce ora te bate gandul ? Eu sincer sa fiu m-as baga inca odata.......pe la 11.00 , dar nu promit nimic , sunt conditionat de un telefon . Care ati fost azi la Rond la Stadionul National, PM cu adresa de mail sa va trimit linkul de transfer cu filmuletele de la plecare. Pe TDM-ul lui Cavaleru a fost montata o camera Cred ca ar fi trebuit sa ne prezentam cu nick-ul de pe motociclism . ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Eu eram ala cu VTR-ul rosu cu numere de BR. Casca - modelul din avatar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Mergeti maine la slanic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Alin,e ok ora 11 daca telefonu te lasa ;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Alin,e ok ora 11 daca telefonu te lasa ;-) Mai postez maine dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate