Kosh Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 La 10.30 la Brancoveanu ? Inseamna ca pe la 10.20 va astept in fata blocului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Mda, parca trebuia sa ducem si niste haine, incaltaminte samd...............lasa ca le pun pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Lasa ca mai mergem si peste 2 sapt daca e ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Mda, parca trebuia sa ducem si niste haine, incaltaminte samd...............lasa ca le pun pe motor La 11 ai masini la petrom Popesti .... le poti lasa la noi (sotia este cu masina + 1 sac mare de imbracaminte). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Lasa ca mai mergem si peste 2 sapt daca e ... Eu am stabilit cu pustoaica sa ne vedem in week-end la padurea din apropiere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 (editat) Propun pentru Vineri (3.05.2013) o plimbare Calarasi-Oltenita. Plecarea de la Mc in jur de 10-11, pauza de masa la Calarasi, pauza de cico la Oltenita pe ponton. Deci, care se baga ? Editat Mai 2, 2013 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Eu prezent - vreo sansa sa ma ajuti sa intind lantul in seara asta sau maine dimineata inainte de plecare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 La asa multi participanti se anuleaza iesire de zi, ne vedem seara la intalnire si facem o Oltenita, cine vrea, io oricum ma duc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Ma bag si eu daca e seara, ca lucrez maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 UN PASTE FERICIT !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Lumina si pace dragilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 Sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 Hristos a inviat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 Adevărat a inviat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 maine trece cineva pe la arc? sa nu bat drumu' degeaba Nimeni?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 (editat) Propun o plimbare pt sambata, ceva mai consistent asa cam pe la 500km tur-retur. Astept amatori si alte propuneri, o alegem pe cea mai agreata. iO propun: plecare la ora 9 =>Bucuresti-A3-Ploiesti-Cheia-Brasov-Bran-Campulung Muscel-Targoviste(varianta_1)/Pitesti(varianta_2)-Bucuresti. Pauza de masa pe parcurs stabilita de comun acord. Hai cu propuneri si cu participari ! Editat Mai 8, 2013 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 +1 pe lista. Prefer varianta 1 sau ce se decide, oricum portiunea mai dificila e pe Brasov Rucar, am mers anul trecut pe ploaie torentiala. Prognoza pentru sambata e buna . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Merg si eu cu voi pana la Brasov, apoi merg sper Sighisoara si am sa raman in Rupea peste noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Vreau si eeeeeu... dar nu-s in Bukale (((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 WTF, eu sunt invizibil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 WTF, eu sunt invizibil? Esti viu si vizibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Vreau si eeeeeu... dar nu-s in Bukale (((( ai timp sa ajungi pana sambata.... WTF, eu sunt invizibil? Deci mergi, ca n-am inteles nimic din post-ul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 ai timp sa ajungi pana sambata.... Deci mergi, ca n-am inteles nimic din post-ul tau? Postase daca merge cineva la arc si nu a avut nici un raspuns...iar tie ti-au raspuns Probabil ca daca era cineva interesat sa mearga la arc ar fi raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Postase daca merge cineva la arc si nu a avut nici un raspuns...iar tie ti-au raspuns Probabil ca daca era cineva interesat sa mearga la arc ar fi raspuns. Nu ma asteptam sa va-nghesuiti, da' un raspuns era ok(ori ca era da, ori ca era nu) p.s. ajung vineri, in tricou si pantaloni 3/4, sa "va radeti" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate