jupanu77 Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Foarte tare. Unde ati fost pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 traseul a fost dn1 -Ploiesti - Cheia - Brasov - circuitul de motocross Breghina de la Zarnesti (evenimentul BMW Romania) - Fagaras Complexul Fantanita Craiesei - cetatea Fagaras - Rasnov - Predeal - Sinaia Bucuresti. Vremea buna iar pe Cheia liber ca trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Frumos tare. Cand mai "cresc" ma bag si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 FOARTE FRUMOSSSS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Asa, rasuciti cutitul in rana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Lasa mane, ca " mai e dăţi " ... PS: frumoase poznele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Ah... si nu a pluat, nu a nins, nimic? Inseamna ca a fost frumos SI EU NU AM PARTCIPAT!!! P.S. Frumoase pozele, alta data vin si eu cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Lasa mane, ca " mai e dăţi " ... PS: frumoase poznele ! Nu vezi ca am un ghinion teribil chiar inainte de o tura din asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 (editat) Eu nu cred in ghinioane, da' mai tii minte si anu' trecut cand ai facut explozie pe A1 ?? Din toata plimbarea de atunci, nici 1% n-ai fost pe moto! Partea buna e ca putem rade de fazele astea! Editat Mai 14, 2013 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 'Partea buna e ca putem rade de fazele astea!' ...si sa-i dea D-zeu sanatate lu' ala de ti-a sters si spalat roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 eu am fost la cetatea din fagaras aproape 1 an, am avut o gagica acolo si stateam cu lunile pe acolo, cunosc fiecare coltisor din fagaras frumos acolo si in brasov mergeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 ...si sa-i dea D-zeu sanatate lu' ala de ti-a sters si spalat roata. nu-mi spune ca a fost la spalatorie si i-au dat aia cu silicon pe cauciuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 mi-a fost atrasa atentia (si multumesc pe aceasta cale) ca este jumatatea lunii si ar trebui sa se anunte deja despre vizita de pe 1 iunie la copii din Greaca. deci vineri va fi si asta un subiect de discutie. hai, sus bercenarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Care azi pe la MC? sau "e prea nori" afara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Vreau si eu!!! Vreau si eu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Depinde de programul de la munca, dar cred ca o sa trec si eu cu, conserva sa va salut...( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Si eu 51% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 posibil sa trec si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Pana la urma unde e? Daca e in fata gurii de metrou (Brancoveanu), motoretele unde le parcati? Si la cat e? La 7? Si cat se sta de regula? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 (editat) Jupanu77 cum iesi de la metrou Brancoveanu ne gasesti in partea stanga. 6-30 7 si cam asa ajunge lumea si fiecare sta cat vrea P.s. posibil sa ajung si eu Editat Mai 17, 2013 de oFF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Felicitari pentru calatorie, superba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 18, 2013 Share Postat Mai 18, 2013 vin si eu Ce facusi coane, te-ai mutat in cartier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Mai 18, 2013 Share Postat Mai 18, 2013 are careva 2 carje de imprumutat pentru o saptamana? Se pare ca pe jos nu stiu sa merg. Mi-am luxat piciorul pe scari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate