Ciorap Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Oriunde - stabilim dimineata... Mergem la Veliko ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 (editat) Suna mult mai bine decat Calarasi sau Oltenita Cam pe la ce ora ? Mai sunt si alti doritori ? Editat Septembrie 20, 2013 de AllenC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 E un topic deschis la "Intalniri" cu plecare la Veliko si acolo s-a anuntat ceva lume. Se intalnesc la 10,30 la OMV City Mall, intoarcerea undeva la 18-19... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 E un topic deschis la "Intalniri" cu plecare la Veliko si acolo s-a anuntat ceva lume. Se intalnesc la 10,30 la OMV City Mall, intoarcerea undeva la 18-19... Ok . Ne vedem acolo , sau la Mc la 10.00 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 la Brancoveanu la 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 la Brancoveanu la 10 OK . Pentru tine, la 9.45 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Sa urmarim si topicul cu Veliko sa vedem daca nu se schimba ora de intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Ce as fi vrut si eu sa vin la Veliko, dar mine sunt dadaca cu asta mic acasa. Si duminica ma duc cu un amic sa vedem o motocicleta. Se duse si weekendul asta Si eu asigurare tot pana pe 8-9 octombrie am, si pana atunci tre' sa fac si ITP-ul. Saptamana viitoare intrunire la Comana? Serveste careva daca-i frumos afara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Vedem cum va fi vremea sapt viitoare. Usor usor trece si sezonul asta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 veliko - nu comana - desigur. da cu soare ziua, si cu cam racoare noaptea. nu pot duminica, si nici n-as prea ramane peste noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 veliko - nu comana - desigur. da cu soare ziua, si cu cam racoare noaptea. nu pot duminica, si nici n-as prea ramane peste noapte. Ce tot indrugi acolo ? Vorbeste cu subiet si predicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Tzulae a vrut sa zica: regret nespus dar nu pot sa va insotesc la Veliko, insa week-end-ul viitor as face o excursie de o zi pana la Comana daca e soare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Ce as fi vrut si eu sa vin la Veliko, dar mine sunt dadaca cu asta mic acasa. Si duminica ma duc cu un amic sa vedem o motocicleta. Se duse si weekendul asta Si eu asigurare tot pana pe 8-9 octombrie am, si pana atunci tre' sa fac si ITP-ul. Saptamana viitoare intrunire la Comana? Serveste careva daca-i frumos afara? vin si eu la comana,dar vin dupa 12 ca sunt la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 OK . Pentru tine, la 9.45 . Tare asta > La urmatoarea iesire ai o bere de la mine Tzulae a vrut sa zica: regret nespus dar nu pot sa va insotesc la Veliko, insa week-end-ul viitor as face o excursie de o zi pana la Comana daca e soare. Spuse avocatul domnului Tzulae Hai sa vedem cati nw strangem pentru sambata la Comana: 1.- EUUUUUUUUUUU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Hai sa vedem cati nw strangem pentru sambata la Comana: 1.- EUUUUUUUUUUU me2 Dar eu ma strang cu astia la Rond la Stadionul National, pe Maior Coravu. Veniti si voi acolo si plecam gasca mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Dar la Veliko cine vine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 (editat) MetalHeart: cand plecati de acolo ? Editat Septembrie 27, 2013 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 MetalHeart: cand plecati de acolo ? Nu stiu! Sa vedem cati suntem, care suntem. MetalHeart: cand plecati de acolo ? Pa la 12, 12 si un pic ne adunam si pelcam. Nu o sa fim multi. Titanistii vin mai tarziu un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 me3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 si je 4 Comana. Pana la urma de unde si la cat e plecarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 (editat) gabi, ne vedem la 11.45 in petromul de la iesirea buc (sos oltenitei) - intrarea popesti. alimentam, apoi o luam spre rond. 'grecii', 'bulgarii', mandrele ...nu le place o plimbare ? Editat Septembrie 27, 2013 de tzulae2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 ok prezent acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 (editat) gabi, ne vedem la 11.45 in petromul de la iesirea buc (sos oltenitei) - intrarea popesti. alimentam, apoi o luam spre rond. 'grecii', 'bulgarii', mandrele ...nu le place o plimbare ? MI TUUUUUUUUUU Editat Septembrie 28, 2013 de Raul80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Cred ca o sa ajung si eu, daca nu ne vedem direct la Stad. National. Oricum tre' sa ma opresc la Petrom sa alimentez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Tocmai ce am ajuns si eu acasa... multumesc pentru plimbare, a fost o zi faina. Nice to meet you all. Astept pozele... cand aveti timp, desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate