Sari la conținut

Bercenarii

tilik
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut,

O sa va caut, vin la targ .. dar pe chopper Suzuki Intruder !

Vreau sa vand BMW-ul F 800 S .

Cand l-am luat acum 7 ani am promis unui Bercenar sa il intreb primul daca vrea sa il cumpere .Asta fac acum !:)

Are 20.000 km. E necazut (in viteza ) :))) Iarna a stat in showroom in Centrul de Afaceri Bucuresti Sud -str Olteniei 105A. Are ABS,incalzire pe manere, curea transmitere pana la 40.000 km,revopsit galben pai cu dunga neagra pe centru ca si casca BMW marimea L (Schubert) si costul sport Dainese . Nu trece usor din N la viteza 1 ,probabil ambreiajul :( . Pret 4900 euro cu bonus casca si costumul (daca ai cca 1,75 m inaltime si cca 1,75 kg ) .Tel 0722251007 .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare,incotro in weekend? smaeb sau sam? la smaeb am auzit ca se plateste 20 lei intrarea....iar la sam cica intrarea e moca+o masa gratis si bautura pentru motociclisti

Link spre comentariu

Bai deci eu unu merg ori unde fie SMAEB fie SAM da nu prea imi vine mie a crede ca e intrarea moca si sa iti mai dea si masa si bautura cat om fi noi de motociclisti =)))))) ori cum in concluzie daca va strangeti vre unu sau vrea cineva sa plecam impreuna sa dea un sms la 0733808603 ca-sa stiu cine e si vb la tel. Dodo_tk daca vrei sa ne intanlim da-mi un sms si daca e vreme buna ne intanlim pe undeva si plecam impreuna :D

Editat de Tentu Mihai
Link spre comentariu

Am fost io la ala din Piata Constitutiei... o l-ba trista...

Cateva fetiscane care implora "like-uri" pentru nustiuce concurs de miss (nu dau nimic la schimb :()

In rest, mai multe masini care costa cat casa mea, iar pe la moto, destul de exclusiviste...

Asa ca, mergeti. Merita, clar...

:)))))))))))

Link spre comentariu

salutam pe toata lumea stie careva unde pot schimba un cauciuc fata prin berceni? vreau sa il schimb pe ala de fata si sa imi echilibreze si roata cu plumbi. daca stie cineva dati un semn va rog 0748113747 (cosmote) catalin

Link spre comentariu

SMAEB -ul , din ce in ce mai slab ..... slab de tot . Pana si gagigile au disparut . A mai ramas Off .Suzuki, Kawasaki ,Triumph ........nu se mai fabrica ? BMW-ul ca de fiecare data cu standul plin, dar nu toata lumea are Automobile Bavaria in spate .... Am fost cu motorul Sambata , desi a batut vantul si a picurat putin , am dat 20 galbeni la intrare , nu am cautat reduceri de 150%, si nici o masa gratuita .

P.S . . Pe aleea de iesire de la Romaero , am stat la coada in spatele unor masini , pentru ca soferii ( or fi fost motociclistii aia care merg la marsuri ? ) nu se deranjau sa circule intr-un mod in care sa poti trece pe langa ei ....

Link spre comentariu

salutam pe toata lumea stie careva unde pot schimba un cauciuc fata prin berceni? catalin

Incearca un telefon aici - Elf Workshop Str. Oltenitei, Nr. 10, Popesti-Leordeni Telefon: 0213 698 510

SMAEB -ul , din ce in ce mai slab ..... slab de tot . Pana si gagigile au disparut .

O data am fost si mi-a ajuns.

Link spre comentariu

Eu ma bucur ca au disparut fetele :) Asa m-am putut urca relaxat pe motociclete si nu m-am mai impiedicat de toti nefututii care stateau cu telefoanele la panda pentru un decolteu...

Link spre comentariu