Metal Heart Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 metal - nu e tati repros, ziceam la 'nu ramane nimeni singur'. chiar a fost fun. io m-am simtit bine in excursie. Nici n-am luat-o ca pe un repros, Doamne fere... numai ca nah, daca stiam exact cat ne intindem, cat am stat si am aburit-o la poze, la caterinca inainte de Buzau, puteam face plinul, ca tot banii aia ii dadeam. Acum stiu exact ce autonomie am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 dragut traseul, eu tot la sushi am tras we asta dar we viitor cine stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 dragut traseul, eu tot la sushi am tras we asta dar we viitor cine stie Singur? Pai este frumos???Si mie imi place sushi...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 (editat) Singur? Pai este frumos???Si mie imi place sushi...... Me like motosicli Deci oriunde, cat mai departe. Planuiesc o iesire de o zi, candva dupa SMAEB, cand s-o mai incalzi afara si s-o mai lungi ziua. De avut in vedere ca din 100 in 100 km o sa opresc pentru realimentare https://goo.gl/maps/1s87X Editat Martie 26, 2014 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Me like motosicli Deci oriunde, cat mai departe. Planuiesc o iesire de o zi, candva dupa SMAEB, cand s-o mai incalzi afara si s-o mai lungi ziua. De avut in vedere ca din 100 in 100 km o sa opresc pentru realimentare https://goo.gl/maps/1s87X Nu vrei tu mai bine un Bucuresti - Sighisoara - Bucuresti ? Rucar - Bran asta iarna asfaltul era cam praf, zona Zarnesti nu au mai asfaltat-o astia de ani de zile ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 Singur? Pai este frumos???Si mie imi place sushi...... Heh, next time! A fost o decizie luata la 1 noaptea deci cam greu de dat zvon in tzara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 SMAEB sambata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 yep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Salutare oameni buni va asteptam la evenimentul de deschidere a sezonului moto organizat de SlowRiders - parada +party aici aveti evenimentul pe FB https://www.facebook...06848179376157/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodo_tk Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 se pleaca de undeva spre piata Alba Iulia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tentu Mihai Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Salutare tuturor poate ne strangem cu toti in week sa ne cunoastem adica cel putin eu ))) am un yamaha xt 125 x daca e sa va strangeti sau cva sunati-ma si pe mn : 0733808603 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Hello, in weekend mai toata lumea o sa fie pe la SMAEB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodo_tk Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Mihai, daca vrei sa mergi la SMAEB, putem pleca impreuna. Si eu sunt nou p'aici si mi-ar placea sa nu ma duc singur acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 se pleaca de undeva spre piata Alba Iulia? De la Piata Alba Iulia pleaca parada spre Palatul Ghika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CLiviu Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Salut, O sa va caut, vin la targ .. dar pe chopper Suzuki Intruder ! Vreau sa vand BMW-ul F 800 S . Cand l-am luat acum 7 ani am promis unui Bercenar sa il intreb primul daca vrea sa il cumpere .Asta fac acum ! Are 20.000 km. E necazut (in viteza ) )) Iarna a stat in showroom in Centrul de Afaceri Bucuresti Sud -str Olteniei 105A. Are ABS,incalzire pe manere, curea transmitere pana la 40.000 km,revopsit galben pai cu dunga neagra pe centru ca si casca BMW marimea L (Schubert) si costul sport Dainese . Nu trece usor din N la viteza 1 ,probabil ambreiajul . Pret 4900 euro cu bonus casca si costumul (daca ai cca 1,75 m inaltime si cca 1,75 kg ) .Tel 0722251007 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Salutare,incotro in weekend? smaeb sau sam? la smaeb am auzit ca se plateste 20 lei intrarea....iar la sam cica intrarea e moca+o masa gratis si bautura pentru motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodo_tk Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 De la Piata Alba Iulia pleaca parada spre Palatul Ghika Asta am inteles. Intrebam daca Bercenarii se strang undeva ca sa plece impreuna spre Piata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Asta am inteles. Intrebam daca Bercenarii se strang undeva ca sa plece impreuna spre Piata. :-) mi-a picat fisa... odata cu telefonul :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 de vreme ce stiti ? ploua nu ploua sambata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Cica ploua bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tentu Mihai Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 (editat) Bai deci eu unu merg ori unde fie SMAEB fie SAM da nu prea imi vine mie a crede ca e intrarea moca si sa iti mai dea si masa si bautura cat om fi noi de motociclisti =)))))) ori cum in concluzie daca va strangeti vre unu sau vrea cineva sa plecam impreuna sa dea un sms la 0733808603 ca-sa stiu cine e si vb la tel. Dodo_tk daca vrei sa ne intanlim da-mi un sms si daca e vreme buna ne intanlim pe undeva si plecam impreuna Editat Aprilie 3, 2014 de Tentu Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodo_tk Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Eu cred ca ma duc azi, ca maine cica ploua si n-am echipament ... ma fac ca naiba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Cineva in seara asta la Brancoveanu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Am fost io la ala din Piata Constitutiei... o l-ba trista... Cateva fetiscane care implora "like-uri" pentru nustiuce concurs de miss (nu dau nimic la schimb ) In rest, mai multe masini care costa cat casa mea, iar pe la moto, destul de exclusiviste... Asa ca, mergeti. Merita, clar... )))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 (editat) Opaaaa! Activitate. Editat Aprilie 5, 2014 de euforiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate