jupanu77 Postat Mai 11, 2014 Share Postat Mai 11, 2014 Cand/ unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodo_tk Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Se pleaca din Tineretului si se ajunge la Romexpo. http://iubim2roti.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 Eu mi-am luat bilet adica bmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MARIANPARNIA Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 Este cu intrare??? Cat este biletul? Asfalt uscat! Scuze dar am aflat informatiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodo_tk Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 Fara intrare. Poti sa cumperi un bilet la tombola, costa 35 lei, primesti un tricou si poti castiga o moto BMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Eu nu vin. Cam mare agitatie pentru gustul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashu999 Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 STABILTI O INTILNIRE SA PLECAM MA MULTI DIN BERCENI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 careva interesat de o geaca de ploaie bering moto masura XL,nepurtata niciodata,e noua,am primito si imi este mare,70 lei ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Ce inseamna "geaca de ploaie"? Un XL s-ar mula bine pe burdihanul meu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Mai merge careva la MAN? Sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Sint de acord cu Jupinul - prea multa lume pentru gustul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Conform ultimelor postari....toti motociclistii s-au mutat din berceni )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 La cum a fost vremea in ultimul timp, cred ca multi s-au "mutat" in concedii. App. stie cineva sa seteze o statie de aeromodele DX6i? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 @Contabil incerca pe youtube sunt tutoriale cam pentru orice Cu atatea ploi din bercenarii mc a ramas doar mc-ul lu nea donald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 stie careva la cine pot retapita si personaliza si eu shaua de fazer?este cam incomoda la drum lung si as vrea sa o fac mai confortabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 Nu dar daca afli ceva aproape de noi sa-mi spui si mie » Post actualizat in 20 Jul 2014 11:21 Nu, dar daca afli ceva aproape de noi (Bucuresti),sa-mi spui si mie te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 Un Bucuresti nu prea ai unde, decat sa o faci la ghici. Era Darian, dar se pare ca nu e tocmai constant in lucrari. Exista Dan la Timisoara, ii trimiti saua prin posta si ti-o rezolva. /index.php?/topic/680380-retapitez-scaune-moto/page-39 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 am gasit pe cineva pe nume dan din bucuresti,oi vedea la cine fac lucrarea,mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikepriest Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 Cumpar Far yamaha MT03 Undertail Ducati Monster Sa Ducati Monster Codita Ducati Monster Cadru Ducati Monster fara acte sau bucata din spate Bord HONDA HORNET PC36 Contact 0784.414.555 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jolinar89 Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 salutare la bercenari, ma numesc Mihai si sunt nou pe forum si nou pe 2 roti .....intrebarea mea pentru voi este daca va mai intalniti la mc brancoveanu sau altundeva si cand pentru ca as dori sa vin si eu . Va multumesc anticipat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Bun venit, slaba activitatea pe aici, poate daca se mai gasesc bercenari mai stabilim ceva iesiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 (editat) S-ar gasi doritori, dar trebuie cineva sa faca propuneri ... cred ca doar acesta lipseste. PS. Si vreme frumoasa. Editat Iulie 23, 2014 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 (editat) Eu de pe la inceputul lui iunie n-am mai avut nici un weekend liber sa pot iesi cu motorul la o tura Am ars gazul de pomana prin Bucuresti. Editat Iulie 23, 2014 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 La ce weekenduri ploioase am avut pana acum nici eu nu m-am putut plimba mult sezonul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate