mishumishu20 Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 A fost super.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Cel mai placut este sentimentul ca pana la o anumita varsta copiii nu pot minti. Asadar zambetele, rasurile si sclipirile ochilor lor sunt cea mai mare multumire pentru cei prezenti acolo. iata unul din motivele pentru care as fi vrut sa fim mai multi prezenti. Au spus poezii, au cantat si s-au bucurat cu totii. Asta este cea mai mare mulumire ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
syserror Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 Cel mai placut este sentimentul ca pana la o anumita varsta copiii nu pot minti. Asadar zambetele, rasurile si sclipirile ochilor lor sunt cea mai mare multumire pentru cei prezenti acolo. iata unul din motivele pentru care as fi vrut sa fim mai multi prezenti. Au spus poezii, au cantat si s-au bucurat cu totii. Asta este cea mai mare mulumire ! adevarat SAL de aici din bruxelles !!!! poate vin spre voi sau poate mai stau pe aici sa vad !!!! ORICUM STAU BINE BIKERII PE AICI&& multe scutere!!! SARBATORI FERICITE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 Dragi Bercenari, va doresc un An Nou de-a dreptul laser, benzina in rezervoare si drumuri frumoase, sa ne vedem la anu' cu bine si-n carciuma si-n trafic si pe unde om mai putea noi si, mai presus de toate, sa petreceti bine, dragii mei! La Multi Ani! :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Decembrie 31, 2007 Autor Share Postat Decembrie 31, 2007 La multi ani Bercenarilor. Va doresc unan cu cat mai multi kilometri si cat mai putine incidente si cat mai multa benzina in rezervoare (vorba lui Ralucone) si tot ce va mai doriti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 La multi ani, mai uameni!! Fie ca anul acesta sa va aduca tot ce v-a lipsit anii trecuti, si chiar mai mult!! John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 Dragi Bercenari, va doresc un An Nou de-a dreptul laser, benzina in rezervoare si drumuri frumoase, sa ne vedem la anu' cu bine si-n carciuma si-n trafic si pe unde om mai putea noi si, mai presus de toate, sa petreceti bine, dragii mei! La Multi Ani! :crack: asa sa fie cum zici u !!! SAL. inca & data de aici din Bruxelles!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klahan Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 asa sa fie cum zici u !!! SAL. inca & data de aici din Bruxelles!! Ce faci acolo zodiac? Manaci varza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 Nu vezi ca nu raspunde provocarilor ? --- Mesaj completat în 09 Jan 2008 16:03 -------------Ati adormit cu toti mai ? Sau aveti motive intemeiate, gen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taiku Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Salut Bercenarilor, M-am bucurat sa vad atata lume "din cartier" prinsa de febra motoarelor. Va urez asfalt uscat si km cat mai multi... ....si sa ne vedem cat mai rebede pe strazi... Razvan, 0722.240.266 , razvan1pop@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Salut Bercenarilor, M-am bucurat sa vad atata lume "din cartier" prinsa de febra motoarelor. Va urez asfalt uscat si km cat mai multi... ....si sa ne vedem cat mai rebede pe strazi... Razvan, 0722.240.266 , razvan1pop@yahoo.com Multumim de urari. Si tie la fel ! Si hai mai aproape de noi ... http://forum.bercenarii.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Ianuarie 11, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2008 Salut Bercenarilor, M-am bucurat sa vad atata lume "din cartier" prinsa de febra motoarelor. Va urez asfalt uscat si km cat mai multi... ....si sa ne vedem cat mai rebede pe strazi... Razvan, 0722.240.266 , razvan1pop@yahoo.com Bine ai venit si daca vrei poate vii si la una din intalnirile noastre Numai bine si cand se va duce zapada asta sa ne vedem sanatosi pe motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 In seara asta ne vedem la Athos, intre Big Berceni si Brancoveanu. La 19.00h. Si daca nu place revenim la vechile obiceiuri ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 In seara asta ne vedem la Athos, intre Big Berceni si Brancoveanu. La 19.00h. Si daca nu place revenim la vechile obiceiuri ) Athos?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 La jumatatea drumului intre Brancoveanu si Big Berceni, pe dreapta cum mergi spre intersectia de la Big. De la Brancoveanu pana la Big sunt doua statii de tramvai (care nu merge ). In dreptul primei statii. Hai ca am explicat de nici eu nu mai inteleg. Ne auzim la telefon daca nu se descurca cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 (editat) Si ce merge? Dam cu compasul ? Editat Ianuarie 11, 2008 de fast_arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 tramvaiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Cristi, fii, te rog, putin mai explicit: la prima statie pe dreapta, e Academia de politie, daca nu ma insel.. Fata de Academie (gardul ala lung), "barul" e spre BIG, sau spre Brancoveanu?? Spre Brancoveanu nu se vede blocul de la strada, ca sunt parcelele alea de boscheti, care se vor a fi "frumoase".. Deci.. inca doo cuvinte?? Teoretic trebuia sa vin in seara asta cu doua Bercenare, dar una deja a anuntat ca nu ajunge, o sa incerc s-o contactez si pe cealalta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Langa gardul Academiei, spre Brancoveanu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klahan Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 Bravo Kytynel. imi place cum explici. A-r trebui sa te faci profesor. Io stiam unde e ca am fost aseara. Acum dupa ce am citit, nu mai stiu unde e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 La jumatatea drumului intre Brancoveanu si Big Berceni, pe dreapta cum mergi spre intersectia de la Big. De la Brancoveanu pana la Big sunt doua statii de tramvai (care nu merge ). In dreptul primei statii. Hai ca am explicat de nici eu nu mai inteleg. Ne auzim la telefon daca nu se descurca cineva. mda deja am 1 mare dordrRO_MANIA sau nu?? NU MANINC VARZA . cum face zapada??? pe akolo??? kool???? asa face??? SAL. PE TOTZIIIII... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 asa, in afara de scuzele ca nu am ajuns dar deh, sedinte... ... erm, pizza e buna acolo? un feedback ceva? hai ca vinerea ajung mereu cu foamea-n suflet, este imperativ sa aflu cum e locatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Ti-ai luat motorul ala ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klahan Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 asa, in afara de scuzele ca nu am ajuns dar deh, sedinte... ... erm, pizza e buna acolo? un feedback ceva? hai ca vinerea ajung mereu cu foamea-n suflet, este imperativ sa aflu cum e locatia las ca vinerea asta ne vedem la cultural si acolo sigur e buna ca am mancat eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate