Lope Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Noi am fost ... Kytynel si cu the Lord, si mai venim daca schimbam motoarele ca ne-a rupt drumul. In rest totul a fost super, TOTUL ! Ma bucur ca ati fost alaturi de noi si ati indurat cu stoicism viteza de 90-100. Va mai asteptam si numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Diseara, cu mic cu mare la locul de intalnire... Pentru cei ce vor sa vada meciul pe terasa... Am oprit niste mese la aer ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Clubul prietenilor Bercenari este separat, parca au site-ul lor, proprietatea lor( cei ce au dat banul la deschidere) inclusiv a mea, pacat ca nu am chitantza. Aici pe motociclism .ro, poate intra orisicine inclusiv mois. Ideea este, ca prietenii Bercenari nu au exclusivitate aici si cred ca pot vorbi si alti indivizi intre ei, mai ales daca stau in Berceni.( Deoarece inca mai locuiesc in Berceni si o fac de 47 de ani, mi se pare ca sunt mult mai Bercenar decat mult altii. Am vazut cartierul crescand din culturi de matura, m-am jucat copil fiind, pe schelele blocurilor voastre, am batut toate coltisoarele si ungherele,inclusiv cu motorul prin anii 80, cand multi dintre bercenarii de azi, nici nu erau pe schema). Daca va deranjeaza fac topic separat, doar sa-mi spuneti. In Berceni sunt multi mai multi motociclisti, decat va inchipuiti. Ei nu sunt oare Bercenari pentru ca nu vin la intalniri cu voi? Nu inteleg de ce atata indarjire, chiar nu vad rostul, sa o tinem intr-o discutie contradictorie. Tin minte ca am tot discutat unele subiecte si au ramas in coada de peste... Ce mi-am propus am reusit, sa revigorez topicul. Asfalt uscat, aveti nevoie pe Valea Doftanei! Toata lumea are dreptul sa vorbeasca si sa-si expuna parerile dar eu nu inteleg de ce se merge pe aceeasi linie de contradictoriu daca nu mai prezinta interes "convietuirea" impreuna. Sa ne expunem parerile fara a bate spre afirmatiile celorlalti, direct sau nu. A fost un moment in care s-au despartit drumurile, s-o lasam asa cum a picat si sa mergem mai departe. Vrei sa-ti expui idei, e dreptul tau, dar nu "intepa" cu ele! Nu trebuie sa dovedim ca unii sunt mai BERCENARI decat altii, ca unii le au mai mult decat altii cu motoarele, etc, etc. Suntem fiecare in felul lui. Suntem civilizati si putem purta discutii civilizate dar fara a ne lega de lucruri care au fost deja infaptuite( ex: plecarea ta din randul nostru). Punem punct pe aceasta linie iar alte subiecte pot fi dezbatute fara margini! Hai numa' BINE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Toata lumea are dreptul sa vorbeasca si sa-si expuna parerile dar eu nu inteleg de ce se merge pe aceeasi linie de contradictoriu daca nu mai prezinta interes "convietuirea" impreuna. Sa ne expunem parerile fara a bate spre afirmatiile celorlalti, direct sau nu. A fost un moment in care s-au despartit drumurile, s-o lasam asa cum a picat si sa mergem mai departe. Vrei sa-ti expui idei, e dreptul tau, dar nu "intepa" cu ele! Nu trebuie sa dovedim ca unii sunt mai BERCENARI decat altii, ca unii le au mai mult decat altii cu motoarele, etc, etc. Suntem fiecare in felul lui. Suntem civilizati si putem purta discutii civilizate dar fara a ne lega de lucruri care au fost deja infaptuite( ex: plecarea ta din randul nostru). Punem punct pe aceasta linie iar alte subiecte pot fi dezbatute fara margini!Hai numa' BINE ! Total de acord. Suntem motociclisti, vecini si civilizati. Numai de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Prin grupul de Bercenari se gasesc si motociclisti din comuna Berceni-Ilfov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Prin grupul de Bercenari se gasesc si motociclisti din comuna Berceni-Ilfov? S-a extins Ilfov-ul pana acolo ? Nu avem persoane de-acolo in grupul nostru. Doar motoristi ce locuiesc in Cartierul Berceni, Bucuresti, sector 4, si nu numai Vrei sa vii si tu ? AZI, la fel ca la meciul anterior am rezervat niscai ceva mese la "carciuma". Doritorii de spectacol sunt asteptati acolo incepand cu 19.00h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Ilfovul era deja extins si ma interesa doar pt ca m-am @mosierit@ prin zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Poti sa vii cand doresti. Singurul incovenient este ca nu avem inca nici un choperist ( asta daca nu ma sucesc eu .... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klahan Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Poti sa vii cand doresti. Singurul incovenient este ca nu avem inca nici un choperist ( asta daca nu ma sucesc eu .... ) Si eu vreau un chopper. Si o vitezana. Si un naked. Ajutati-ma si pe mine ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Se mai anunta cineva la o bere diseara ? Inepand cu 21.00h, ca sa prindem si meciul inainte sa ne alcoolizam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klahan Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Se mai anunta cineva la o bere diseara ? Inepand cu 21.00h, ca sa prindem si meciul inainte sa ne alcoolizam ? incerc sa nu lipsesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Salut tuturor ... de vreo saptamana mi-am luat si eu motoreta si sper sa ma asimilati si pe mine in grupul vostru pentru ca suntem vecini . Multa bafta si asfalt uscat fara pete de ulei si idioti care taie calea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Salut tuturor ... de vreo saptamana mi-am luat si eu motoreta si sper sa ma asimilati si pe mine in grupul vostru pentru ca suntem vecini . Multa bafta si asfalt uscat fara pete de ulei si idioti care taie calea . Ca sa incepi cu dreptul te asteptam diseara la intalnirea saptamanala incepan cu orele 19.00 pana se termina Referitor la locatie o mai amintesc inca o data : In spatele CEC - ului de pe Metalurgiei, langa Cinematograful Cultural. "Carciuma" se numeste "LA PROVENCE" ( in locul fostului restaurant Alunis ), lipita de actualul Mega Image. Avem rezervate astazi mese pe terasa "carciumii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Ca sa incepi cu dreptul te asteptam diseara la intalnirea saptamanala incepan cu orele 19.00 pana se termina Referitor la locatie o mai amintesc inca o data : In spatele CEC - ului de pe Metalurgiei, langa Cinematograful Cultural. "Carciuma" se numeste "LA PROVENCE" ( in locul fostului restaurant Alunis ), lipita de actualul Mega Image. Avem rezervate astazi mese pe terasa "carciumii" Se pare ca nu am inceput dreptul . Vineri am fost plecat din Buc. Incerc sa ajung vinerea asta daca mai este valabila ora si locatia sau daca va ma strangeti prin alte locuri. Mersi oricum de info. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Se pare ca nu am inceput dreptul . Vineri am fost plecat din Buc. Incerc sa ajung vinerea asta daca mai este valabila ora si locatia sau daca va ma strangeti prin alte locuri. Mersi oricum de info. Bafta. Pasii de dans incep cu stangul !!! Deci vino sa dansam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klahan Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Sau ne putem, vedea miercuri la Arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 (editat) Se pare ca nu am inceput dreptul . Vineri am fost plecat din Buc. Incerc sa ajung vinerea asta daca mai este valabila ora si locatia sau daca va ma strangeti prin alte locuri. Mersi oricum de info. Bafta. Intalnirea are loc in fiecare vineri si locatia ramane neschimbata pana la noi anuntari! Bafta, te asteptam ! Editat Iunie 24, 2008 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Astazi o sa trec pe la Arc pe la un 7 . O sa ma uit dupa vecinii mei si as vrea sa facem cunostinta (cu cine o sa se prezinte pe acolo). Vineri o sa fiu la locul stabilit. Mersi de welcome . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Astazi o sa trec pe la Arc pe la un 7 . O sa ma uit dupa vecinii mei si as vrea sa facem cunostinta (cu cine o sa se prezinte pe acolo). Vineri o sa fiu la locul stabilit. Mersi de welcome . Cum fuse ? Gasisi ceva Bercenari pe-acolo ? Multumit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Cum fuse ? Gasisi ceva Bercenari pe-acolo ? Multumit ? Am fost. Nu prea am reperat pe nimeni ... ma rog nici nu prea cunosc lumea si eram si usor sucarit ca i-am facut botezu la asta mica a mea ... nu are nimic decat niste zgarieturi si mi s-a rupt capul de la levierul de ambreiaj. Trebuia sa o fac si pe asta nu ? Poate maine va gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) INCEPAND DE VINERI, 27.06, INTALNIREA SAPTAMANALA A BERCENARILOR VA AVEA LOC LA MC BRANCOVEANU LA ORA 19 !!! Editat Iunie 26, 2008 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Ok, pana la urma diseara va fi la MC la Brancoveanu (la 19) sau langa MegaImage (tot 19 presupun) ? Ca as incerca sa trec si eu un pic, la un cico rapid... (ca tot va plangeati ca nu prea aveti choppere la asa ceva) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Ok, pana la urma diseara va fi la MC la Brancoveanu (la 19) sau langa MegaImage (tot 19 presupun) ? Ca as incerca sa trec si eu un pic, la un cico rapid... (ca tot va plangeati ca nu prea aveti choppere la asa ceva) Mie mi se pare ca e destul de clar si VIZIBIL anuntul de mai sus! Tie?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 E vizibil, insa nu stiam caruia dintre cele 2 grupuri de bercenari ii este adresat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 E vizibil, insa nu stiam caruia dintre cele 2 grupuri de bercenari ii este adresat Doua ? Eu stiam ca e numai unul ... Sau poate te referi la cei ce se strang la Tineretului ? E vizibil, insa nu stiam caruia dintre cele 2 grupuri de bercenari ii este adresat Doua ? Eu stiam ca e numai unul ... Sau poate te referi la cei ce se strang la Tineretului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate