the lord Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 (editat) Asa cum s-a discutat la una din intalniri, dorim sa cumparam un alt domeniu pe care urmeaza a se crea un site/forum. Pana Duminica astept optiunile voastre referitoare la numele domeniului. In discutie intra urmatoarele variante: 1.bercenarii-mc.ro 2.bercenarii-motoclub.ro 3.motobercenarii.ro 4...... Lista ramane deschisa pt alte propuneri. In urma exprimarii fiecaruia(cine doreste sa se exprime) va fi aleasa varianta cea mai populara. In acelasi timp, cine ar vrea sa participe la platirea domeniului este rugat sa iasa in fata. Costul este undeva la 40 E care va fi divizat la numarul de participanti la plata. In alta ordine de idei, pt Vineri se anunta cineva la intalnire ? Editat Noiembrie 3, 2010 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Noiembrie 3, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2010 (editat) prezent Domeniul l-am gasit ca pret intre 35 - 40 euro. Ar mai merge si www.bercenari.ro (tot ideea lui alex) Editat Noiembrie 3, 2010 de tilik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 prezent si eu parca as inclina spre "bercenari.ro" cotizez si la domeniu, da fiind un club parca n-ar trebui sa fie cu "care mai doreste, care mai pofteste".... sa ne vedem cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Ne vedem la bodega ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 ne vedem o sa ajung probabil ceva mai tarziu, cred ca pe la 7 voi fi la piata sudului, si de acolo vin pe jos daca puteti careva sa-mi spuneti si mie cat fac pana la locul cu pricina, apreciez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 cred ca 25 min lejer,mai bine urci feleacu,eu nu pot sa ajung dar vreau sa cotizez cand ne vedem,cred ca la primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 azi nu iese nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 (editat) Asa cum s-a discutat la una din intalniri, dorim sa cumparam un alt domeniu pe care urmeaza a se crea un site/forum. Pana Duminica astept optiunile voastre referitoare la numele domeniului. In discutie intra urmatoarele variante:1.bercenarii-mc.ro 2.bercenarii-motoclub.ro 3.motobercenarii.ro 4...... Lista ramane deschisa pt alte propuneri. In urma exprimarii fiecaruia(cine doreste sa se exprime) va fi aleasa varianta cea mai populara. In acelasi timp, cine ar vrea sa participe la platirea domeniului este rugat sa iasa in fata. Costul este undeva la 40 E care va fi divizat la numarul de participanti la plata. In alta ordine de idei, pt Vineri se anunta cineva la intalnire ? eu sunt de parere sa nu ne mai izolam cu ...cine stie ce site numai al nostru...sa ramanem pe motociclism vom fi mult mai deschisi...ne von cunoashte mai bine shi mai repede. shie free Mesaj completat maine plec sa ma plimb un pic pitersti-slatina-craiova-buc cine vrea sa mergeasa mah contacteaza Mesaj completat eu sunt de parere sa nu ne mai izolam cu ...cine stie ce site numai al nostru...sa ramanem pe motociclism vom fi mult mai deschisi...ne von cunoashte mai bine shi mai repede. shie free Editat Noiembrie 7, 2010 de zulex75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Maine seara doreste cineva sa bem un cico, ceai, ...sprit, etc la bodega? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Maine seara doreste cineva sa bem un cico, ceai, ...sprit, etc la bodega? da vin eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 da vin eu Ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Mai mult ca sigur vin si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 mai puneti 2 sau 3 omi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 si eu sunt prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto28 Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 cand si unde la ce ora baieti? toate bune !!!!! VREMEA_I BUNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Restaurant "La Provence", spate in spate cu Mega Image Obregia, cu precizarea ca de obicei suntem in separeul salii. ORA: 19-...pana la ultimul plecat, evident. ZI: in fiecare Vineri. In cazuri exceptionale se anunta in prealabil . Va asteptam cu interes,...pe cei interesati ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
syserror Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 ce ma bucu ca inca mai exista bercenarii... vedeti... am facut si eu o treaba buna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Din lipsa de personal astazi nu se tine intalnirea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Parca vorbeam de treaba cu site-ul, azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Parca vorbeam de treaba cu site-ul, azi... Nu mai e nimic de vorbit, strang suma si te sun sa-mi spui unde si cui platesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Nu mai e nimic de vorbit, strang suma si te sun sa-mi spui unde si cui platesc ! Ai dreptate ! Vorbaria multa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 iO fac rezervare pt maine la bodega, va astept ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 io incerc sa vin, da nu promit sa vedem ce rezerva astrele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 Stie cineva un garaj moto prin Berceni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 Azi ne vedem la "La Provence", sigur ! PS: Mi s-a promis ca n-o sa mai apara nimic neprevazut.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate