Sari la conținut

Am Motor Cu Personalitate


Judas Iscariot
 Share

Postări Recomandate

Tanar aspirant cum sunt eu la clasa 1000cc, m-am gandit ca acum este momentul oportun sa fac primul pas oficial.

 

Zis si facut, dupa un scurt popas neoficial si cam ilegal(ist) pe la 400 (promit solemn ca nu mai fac :lol: ) am ajuns la urmatoarea treapta. Cum finantele nu-mi ajungeau pentru o sportiva de 600, m-am reorientat spre o mai veche boala, motorul in V (sechele provocate de Ducati :finger: )

 

Din nou, zis si facut. M-am pus pe unele cautari, documentari, ceva teste (multumesc pe cale oficiala celor ce s-au indurat sa imi lase motocicletele lor pe mana) am restrans lista. Si cum un anume SV de 650 statea cam singurel pentru ca proprietarul isi luase alta jucarie, m-am gandit sa imi/ii fac un bine. Luat la intrebari respectivul, pus la colt, interogat inca un pic despre stare/istoricul motocicletei, am zis gata. Si gata a fost :lol:

 

Am alergat dupa acte ca tampitii (tipul chiar ma sunase sa imi spuna ca nu le mai gasea :eek: ) apoi l-am pus pe el sa mai alerge inca un pic pe la administratia finaciara, pierdut 2 saptamani aiurea ... Am dat banutul si am batut palma.

 

A venit si momentul cel mare, transportul. Dupa ceva tentative nereusite, vreo 3 la numar, am reusit sa fac rost de o masina sa o car acasa. Evident, era cat pe aci sa o dam in bara :( Nu aveam de ce sa il prind pe Papuc, asa ca am culcat-o pe o parte, peste vreo 3 cauciucuri uzate, si am tras doua chingi peste ea. Improvizatie care a mers de minune, a stat locului tot drumul.

 

Despre ea...

 

Suzuki SV 650 din 99, vreo 30 si ceva de mii de km

Stare ireprosabila a motorului (cunosc motocicleta, ex-ul a intretinut-o exemplar)

Mici defecte optice pe carena din dreapta

Pret .. pomana curata :lol:

 

Imi place la nebunie, motor cu foarte multa personalitate, indeajuns de brutal dar si de docil pentru experienta mea. Si imi place la nebunie botul, seamana cu 916-le de la Ducati :D

 

Am primit numai cadouri la achizitionarea ei, casca si ecipament nou (multumiri doamnei Iancu), cauciucuri aproape noi, un schimb de ulei, sprayuri, antifurt (un lant sanatos) (mersi Bogdan! :finger:) si standerul ala (mersi Gizmo, raman dator :lol: )

 

Cand voi mai pune mana pe ceva bani, o sa schimb toba, Yoshimura Tri-Oval Carbon, sau Two Brothers plus alte mici bonusuri, un monopost, alte semnalizari, pintenul sau poate chiar kitul intreg de carene)

Alegeri, alegeri...:lol:

 

Astazi mi s-a cam facut mila de ea si am scos-o din garaj sa o cosmetizez sa o curat de jegul de 2 degete de Bucuresti care se pusese de cand nu a mai fost pornita (de prin iarna daca nu ma insel). Am dat jos tot, am curatat inclusiv suportul de numere in asteptarea celor definitive :lol: Si am bagat-o inapoi tocmai la timp, ca incepea ploaia :D

 

Deci... pozeeeeeeeeee :baldy:

 

 

Sa o stapaneesti sanatos. e ff frumoasa. ma bucur ca isi mai ia cineva SV. Si eu mi-am luat de curand iat marti imi vin numerele. Eu vroiam galbena dar pana la urma am gasit rosie. Imi place fff mult asta galbene. Bravo si sa te bucuri de ea.

P.S Cum de ti-ai luat Sv ca nu sunt asa de multe in Romania?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa o stapaneesti sanatos. e ff frumoasa. ma bucur ca isi mai ia cineva SV. Si eu mi-am luat de curand iat marti imi vin numerele. Eu vroiam galbena dar pana la urma am gasit rosie. Imi place fff mult asta galbene. Bravo si sa te bucuri de ea.

P.S Cum de ti-ai luat Sv ca nu sunt asa de multe in Romania?

 

Multumesc tuturor pentru urari. :lol: Marti sau miercuri imi ies numerele definitive. Recunosc ca azi m-am dat fara :lol:

 

Cat despre decizie, sa zicem ca am fost prins de motorul in V si bani de un Ducati nu am avut disponibili la acel/acest moment :finger: Asa ca am luat urmatoarea alegere posibila. Si nu o regret nici o clipa, mai ales dupa ce am auzit /citit atatea pareri de bine despre ea :finger:

 

Azi am tot butonat forumurile din afara, si am dat peste asta. In afara culorii, care ma zgarie pe retina de una singura, totul se leaga superb. Mai ales jentile acelea aurii. Drept urmare, am sa fac modificarile la care ma gandeam mult mai devreme :lol: Bug spoiler, monopost, toba/tobe, semnale, fender kit eliminator plus o gramada de alte maruntisuri. Plus ca am o idee de vopsit geniala, care are la baza galbenul original. Ehhh, numai bani sa fie :lol:

post-3313-1182028984_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mah, n-am idee unde ai gasit uratenia aia de motor :finger: Da daca tot ai luat-o, s-o stapanesti sanatos acu :lol: :baldy: :lol: :lol: :finger: :lol:

Eu am o vaga banuiala :lol: :eek: si daca este asa cum cred eu cred ca ai dat lovitura Iscaritule.

Sa va stapaniti sanatosi si sa aveti grija unu' de altul!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu ca nu te-as fi felicitate pana acum, da' macar sa fie oficial! felicitari, mah, s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ca meriti! acum, sa trecem la lucruri mai serioase: pe cand ciorba si desigur, manusile...? :lol:

 

Sa aveti grija una de altul, daaaaa? :lol: :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...