paispe Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 (editat) N-are nicio treabă dimensiunea sânilor aici. Si atunci de ce se numeste de dama? Editat Iulie 24, 2008 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Buna fetele! Am de vanzare o casca Shoei Flutter, roz, marime S, noua, la cutie, cu toate accesoriile. Cineva interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mist Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Hello ladies! Stiti de unde mi-as putea achizitiona un echipament complet, 100% alb si eventual la un pret acceptabil? Ah ...si o casca Shoei tot alba, de preferat de pe la noi? (poate si ceva indo despre preturi.. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Dupa locul unde e curbata armura cred ca e pentru babe, nu? Razi tu razi da si eu initial ma uitam crucis cand am vazut unde era curbura, insa cand am luat-o pe mine s-a schimbat situatia, pentru ca se ridica pe spate, umeri si clavicula si curbura vine exact unde trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Mărimile sunt normale, de la XS/S la ... XL. N-are nicio treabă dimensiunea sânilor aici. si o armura marimea S unde se poate gasii? eu am dat peste marimi de la M in sus. si nu imi vin deloc. Buna,am un prieten care se ocupa de vanzare echipament,eu mi-am cumparat de la el tot ehipamentul(super ieftin si de buna calitate)id lui este : jsn_metz99,poti sa-i spui ca eu ti-am dat id,si o sa fie ok. are de vanzare si armuri marimea XS sau S? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Buna fetele! Am de vanzare o casca Shoei Flutter, roz, marime S, noua, la cutie, cu toate accesoriile. Cineva interesat? Vanduta! Laura, sa iti fie de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 vand casca SUOMY VANDAL - cumparata acum 1 luna si un pic de la MOTOR TEAM, model Hawaian Flower , pret magazin 14 mil + viziera albastru fumuriu ( 2,5 mil) MARIMEA S IMPECABILA ! o dau cu 12 mil cu tot cu cele 2 viziere link cu poza castii : http://trackstar1.com/store2/images/2008_vandal_flower.jpg 0723 681 109 id : blue_nightwish motivul vanzarii : am trecut pe enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 (editat) Armura vanduta, pantalonii still 4 sale! 0727588574 Editat August 1, 2008 de Barbie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 (editat) 460 ROn pretul nou al cizmelor REV'IT 400 RON! pentru cizmele REV'IT Marimea 38, impermeabile, stare exceptionala! Editat August 3, 2008 de Judas Iscariot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 vand casca SUOMY VANDAL - cumparata acum 1 luna si un pic de la MOTOR TEAM, model Hawaian Flower , pret magazin 14 mil + viziera albastru fumuriu ( 2,5 mil) MARIMEA S IMPECABILA ! o dau cu 12 mil cu tot cu cele 2 viziere link cu poza castii : http://trackstar1.com/store2/images/2008_vandal_flower.jpg 0723 681 109 id : blue_nightwish motivul vanzarii : am trecut pe enduro vanduta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostritza Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 (editat) Buna fetele! Am de vanzare o casca Shoei Flutter, roz, marime S, noua, la cutie, cu toate accesoriile. Cineva interesat? ce pret are? ....scuze...ulterior am vazut ca e vanduta... Editat August 4, 2008 de lostritza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 si o armura marimea S unde se poate gasii? eu am dat peste marimi de la M in sus. si nu imi vin deloc. are de vanzare si armuri marimea XS sau S? Uite un quote dintr-un post de-al meu mai vechi: Eu mi-am cumparat de la "raduSPR" si desi nu scrie pe ea ca ar fi de dama, are protectia de piept putin curbata. Armura mea este o intermediara intre XS si S si imi vine perfect. Cauta topicul lui de vanzari armuri, are pe stoc, in cateva ore ai armura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 ce pret are? ....scuze...ulterior am vazut ca e vanduta... Iti pot aduce cate casti roz vrei tu Shoei Flutter, Vouge, Suomy Flowers etc.. Lasa-mi un PM cu ce te-ar interesa si iti fac un pret competititv. Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drusca Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Buna, M-ar interesa si pe mine un combinezon piele din doua piese marime 38-40 (am 1.64 m si 54 kg) cu protectii hard si sa fie pana in 1000 RON . Astept oferte . Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Buna, M-ar interesa si pe mine un combinezon piele din doua piese marime 38-40 (am 1.64 m si 54 kg) cu protectii hard si sa fie pana in 1000 RON . Astept oferte . Merci Hello! Nu cred ca vei gasi ce vrei tu la banii astia, dar eu ti-as recomanda asa ceva. Eu am aceleasi dimensiuni ca si tine, si imi vine bine marimea 6 (36). Singura chestie e ca depaseste cu vreo 500 ron bugetul tau, in rest e absolut ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 m-ar interesa si pe mine o armura tot asa...un xs sau s. cu curbura pt piept vreau. oferte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Buna, M-ar interesa si pe mine un combinezon piele din doua piese marime 38-40 (am 1.64 m si 54 kg) cu protectii hard si sa fie pana in 1000 RON . Astept oferte . Merci Vezi ca avea josephine ceva pe la 300 eur. Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Fetelor, unde gasesc si eu un costum de piele, doua piese, cu galben - negru??? Eu am cautat si nu am gasit deloc. Va multumesc si va doresc cat mai multe plimbari fara incidente ....din vara ce a mai ramas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizubici Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 intrebare de 100 puncte - unde gasesc magazin dainese in bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prolific Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 intrebare de 100 puncte - unde gasesc magazin dainese in bucuresti? magazin nu gasesti gasesti insa magazine care au si asa ceva: united, mshonda,motorunu... spor la cumparaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valpurgica Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Hello! Stiti cumva pe la ce magazine pot gasi echipament ICON? Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Hello! Stiti cumva pe la ce magazine pot gasi echipament ICON? Mersi! http://www.scorpio-az.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valpurgica Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 U're wellcome! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 (editat) Geaca Joe Rocket Honda Dama, marimea S, textil, impecabila . RT 400 nylon shell . C.E. rated protectors in shoulders and elbows . Removable spine pad . Variable Flow™ ventilation system . Removable insulated vest liner . Twin zipper hip adjusters . 8" rear zipper for pant attachment . Reflective stripe 100 euro Costum Piele Dainese Yu Lady, marimea 42(S). * Composite protectors. * Articulated Shoulder. * Full Grain Leather. * Elasticated inserts. * Inserts in elasticated fiber. * Aerodynamic Spoiler. * Soft Inserts. * Replaceable Sliders. * Removable Sanityzed lining. 2300 RON A fost purtat de 3 ori pe circuit, arata impecabil. Editat Septembrie 12, 2008 de Barbie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate