Barbie Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 (edited) De vanzare PANTALONI FLM AIR MESH marimea M, noi, cu eticheta, pret 80 EURO, pretul de pe net in Germania...deci nu mai platesti transportul in Ro. http://www.polo-motorrad.de/product/139658...tdetails.0.html 0730.380.471 Edited January 27, 2008 by Barbie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Philip_HD Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 (edited) Cascutza modulara (flip-up) CABERG noua noutza, marimea XS. Viziera fumurie. Casca este in Bucuresti. Pentru detalii/pretz YM jsn_metz99 Edited January 28, 2008 by Philip_HD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldbiker_johan Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Fetelor faceti-va voi cadouri ca in baza baietilor (apropo de 8 martie) uitati-va ce am de vanzare pentru voi:pantaloni de la Louis marimea 42 culoarea maro noi 50 euro si un MC marimea 42-44 tot 50 euro.Voi face poza si pt MC dak ii intereseaza pe cineva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Philip_HD Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 (edited) Cizme piele Akito marimea 39~40 (pe ele scrie 41, dar sunt mici) Arata impecabil, ca noi, au intarituri, protectii glezne 150 lei (transport inclus) / Bucuresti reducere YM! la profil O745.OO.88.27 Edited February 1, 2008 by Philip_HD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cria_p Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Casca NOLAN este luata in mai si purtata pana in iulie (cand am luat un open, ca nu se mai putea cu caldura!). Masura S (55-56 cm), o vand ptr. ca s-a cam largit si acum se misca pe cap cam tare, deci merge ptr. cineva care poarta M probabil. In plus ...vreau si eu o casca de chopper...! Pret: 250 RON Geaca este din piele groasa, marca Highway, purtata tot cateva luni (din mai pana in iulie, cand mi-am luat geaca textila). Masura: 38 (fete) - dar e unisex, merge si ptr, un baiat mai subtire Pret: 300 RON * Tel.: 0724-359.258 P.S. preturile sunt usor negociabile:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbie Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 De vanzare PANTALONI FLM AIR MESH marimea M, noi, cu eticheta, pret 80 EURO, pretul de pe net in Germania minus 10 EURO bonus de la mine. http://www.polo-motorrad.de/product/139658...tdetails.0.html 0730.380.471 PRET NOU 70 EURO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramy Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 SUPER OCAZIE: Pentru urmatoarele 2 saptamani pretul costumului Dainese de la semnatura scade la 390Euro! Nou a fost 720Euro si este IMPECABIL! URGENT! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roxa Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Manusi ProBiker , de iarna, marimea XS, purtate o singura data. Pretul : 50 RON Tel: 0744148182 bubucaty,stiu ca e cam tarziu,dar mai ai de vanzare manusile acelea? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roxa Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Roxana, daca cele XS de la Caty sunt prea mici, am eu unele identice, noi noute, marimea S. Acelasi pret! mercic mult,Strumfuadi!Daca nu obtin un raspuns de la Bubucaty cu siguranta,am sa apelez la tine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubucaty Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 (edited) bubucaty,stiu ca e cam tarziu,dar mai ai de vanzare manusile acelea? Le-am dat, anuntul a fost pus de ceva vreme, imi pare rau. Vorbeste cu strumfu pentru manusile lui, le-am incercat si eu, pot sa-ti spun ca sunt f calduroase si au si protectii cum trebuie, din pacate nu mi-au venit ca si masura. Si daca totusi nu-ti vor veni ale lui Strumfu, nu te grabi , asteapta sa vina SMAEBUL ( 15 - 16 martie ) , ai sa vezi acolo oferta atractiva de manusi, dar nu numai. Bafta Roxana ! Edited February 12, 2008 by bubucaty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roxa Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Le-am dat, anuntul a fost pus de ceva vreme, imi pare rau. Vorbeste cu strumfu pentru manusile lui, le-am incercat si eu, pot sa-ti spun ca sunt f calduroase si au si protectii cum trebuie, din pacate nu mi-au venit ca si masura. Si daca totusi nu-ti vor veni ale lui Strumfu, nu te grabi , asteapta sa vina SMAEBUL ( 15 - 16 martie ) , ai sa vezi acolo oferta atractiva de manusi, dar nu numai. Bafta Roxana ! Multumesc,Caty.Am sa apelez la Strumfu'...,sper sa-mi vina pt ca si eu sunt cam micuta.Deci Strumfule,ce ziceai de manusile alea? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AK_Raptor Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Alooooo, fetele, singurele echipamente moto gandite special din perspectiva mentalitalii feminine (neintelese nici de marel Freud) sunt I. C. O. N. Punct!! Ce va chinuiti cu jafurile astea penale de ciubote Akito, casti grele si naspa la vant, Nolan si alte ciurucuri de la Louis. Get real, girls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_biker Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Alooooo, fetele, singurele echipamente moto gandite special din perspectiva mentalitalii feminine (neintelese nici de marel Freud) sunt I. C. O. N. Punct!! Ce va chinuiti cu jafurile astea penale de ciubote Akito, casti grele si naspa la vant, Nolan si alte ciurucuri de la Louis. Get real, girls Louis vinde foarte multe branduri bune si foarte bune dar si multe accesibile si totusi decent de bune (poate nu are chiar toata lumea buget de ICON). Te-ai uitat cumva prin catalogul lor de 1000 de pagini inainte sa te afli in treaba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramy Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Alooooo, fetele, singurele echipamente moto gandite special din perspectiva mentalitalii feminine (neintelese nici de marel Freud) sunt I. C. O. N. Punct!! Ce va chinuiti cu jafurile astea penale de ciubote Akito, casti grele si naspa la vant, Nolan si alte ciurucuri de la Louis. Get real, girls Tin sa te contrazic nitel! Am probat ICON si multe alte branduri care se vand si pe Louis dar niciun costum nu se aseza pe mine asa cum numai Dainese stie s'o faca Pt mine Dainese e de TOP! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramy Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Asa cum ziceam, ma simt cel mai bine in Dainese si am ramas fidela marcii. Iata si costumul ( Dainese Yu Lady Div) care l-a inlocuit pe anteriorul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubucaty Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Asa cum ziceam, ma simt cel mai bine in Dainese si am ramas fidela marcii. Iata si costumul ( Dainese Yu Lady Div) care l-a inlocuit pe anteriorul Haules baules !!!!!!! Ce mai femeie, ce mai costumas, ce mai .......ura ! Sa-l stapanesti sanatoasa si sa te ,,arati,, cat mai des , ca ai ce arata ! Cum te simti in el ? E ceea ce-ti doreai ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paispe Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Foarte misto Yulady, ma tot uit si eu la el de anul trecut, dar varianta pe alb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramy Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Haules baules !!!!!!! Ce mai femeie, ce mai costumas, ce mai .......ura ! Sa-l stapanesti sanatoasa si sa te ,,arati,, cat mai des , ca ai ce arata ! Cum te simti in el ? E ceea ce-ti doreai ? Multumesc pentru complimente Caty! Cum ma simt in el? Nu am cuvinte. Este altfel de piele, mult mai moale si extrem de comoda. Da, este exact ce-mi doream. Acum abia astept sa scoata Adi hondita de la iernat Foarte misto Yulady, ma tot uit si eu la el de anul trecut, dar varianta pe alb Da, si pe alb este foarte frumos dar cam pretentios de intretinut zic eu. Si eu am fost cu ochii pe el (adica pe site) mult timp Acum ma bucur ca am reusit sa-l achizitionez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorangel Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Vand geaca stil chopper/cruiser : /index.php?showtopic=181173 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spirydusa Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 voi de unde v'ati luat manusi? eu ce am probat pana acum....xs lady..sunt mari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AK_Raptor Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 voi de unde v'ati luat manusi? eu ce am probat pana acum....xs lady..sunt mari ia-ti manusi din Asia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SGH Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Cele de la reprezentanta..si in general cele de firma sunt cele mai bune..da..intr-adevar si cele mai scumpe..dar eu zic ca merita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristinik Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 eu mi-am luat anu” trecut de la motorteam manusi-cea mai mica masura XS Lady de la Spidi,astea 100% sigur ti-ar fii bune ,ca si eu am mainile f mici si de la alte firme ,chiar si XS imi erau mari. am dat in jur de 2,3 mil parca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adinna Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 voi de unde v'ati luat manusi? eu ce am probat pana acum....xs lady..sunt mari am vazut la suomy,alpinestars,dainese si mai ales icon, de fapt mai toate brandurile au si marimi pentru fete...am probat aici ceva modele icon(americanii sunt innebuniti dupa firma asta) si "s" imi erau bune,tinand cont ca eu acasa am XS(adevarat, alta firma)... bafta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubucaty Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Ghetutele le-am luat pentru mine, sunt masura 38 insa ma tin un pic la varf, cred ca sunt bune pentru cineva care poarta 37 1/2. Sunt in cutie, noi noute. Pretul este cel de pe polo.de, 40 euro + cheltuieli cu transportul daca vor pleca in provincie. Tel: 0744 148182,Caty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts