mihail.dobrescu Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 salut in curatenia de primavara scot la vanzare echipament moto de diverse feluri. toate au fost achizitionate de mine din magazin si se afla intr o stare foarte buna, unele fiind aproape noi. vedeti mai jos descrierile, va stau la dispozitie pentru lamuriri: 1. geaca dama Alpinestars, marimea S, aproape noua - 600 lei vand geaca moto de dama Alpinestars Andes Drystar marimea M in stare excelenta, este cmparata de mine toamna trecuta din magazin si a fost purtata de sotie la 2 drumuri lungi. Geaca are membrana Drystar rezitenta la apa si o membrana interioara care se adauga pentru zilele racoroase, fiind o gaeca pentru toate cele 4 sezoane. 2. casca Nolan N86, marimea S, aproape noua - 600 lei vand casca Nolan N86 aproape noua, achizitionata de mine vara trecuta din magazin, purtata de pasager de 3-4 ori. Se prezinta intr o stare excelenta, vinde cu ambalaj original, garantie si factura. Marimea este S, are si ochelari de soare incorporati. 3. cizme dama Daytona, rezistente la apa, marimea 39 - 100 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Jacheta Dainese Alice Tex Lady / Marimea M 46 http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ViewObjectID=37578761&Currency=EUR http://www.dainese.com/eu_en/g-alice-tex-lady-19665.html Jacheta este foarte ventilata vara (fara mesada), are protectii tari la coate si umeri, loc pt protectie spate G2 si mesada detasabila pt zilele calduroase. Marimea M 46 (pt o ea de 1.70-1.75m si 60-65 kg). Are inserturi elastice pe laterale, definind foarte bine linia torsului. A fost purtata undeva la 10-12 zile, dar este impecabila. Pret 700 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fredy_rock86 Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 (editat) Preturi actualizate: 1. Pantaloni de dama, din piele naturala, marime 42, protectii soft genunchi, stare buna. Pret 100 lei 2. Geaca dama din piele Louis Cafe Racer, marime 38, protectii hard umeri, coate, buzunar pentru protectie spate, stare buna. Pret 200 lei 3. Geaca moto de dama Louis din piele, marime 42, stare buna. Pret 120 lei 4. Geaca dama FLM, protectii umeri, coate, spate, mesada detasabila, marime M, stare buna. Pret 100 lei. 5. Geaca moto dama Polo Road, marime S, protectii spate, coate, umeri. Mesada detasabila. Stare foarte buna. Pret 100 lei 6. Pantaloni moto dama, de vara, Hein Gericke, marime S, aerisiri, protectii hard genunchi, impecabili. Pret 100 lei S-au dat pantalonii din piele marime 42, geaca Louis 42 si geaca FLM (1,3,4). Restul raman valabile Editat Aprilie 7, 2016 de fredy_rock86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blake Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 Vand geaca moto textila Alpinestars T-Dyno, model de barbati dar merge si pt dama. Marimea S. E purtata de vreo 10 ori maxim. Are protectii hard la umeri si coate si soft la piept, are mesada, calduroasa. O dau pt ca mi-e mica, ma strange la bust. pret 350 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Aprilie 12, 2016 Share Postat Aprilie 12, 2016 Pantaloni NOI ( cu etichete ) textili Alpinestars Andes Drystar Stella WP marimea S Pret 150 euro, drum inclus. Sunt luati de pe FC-moto dar am gresit masura, mi-s mici. Ii dau mai ieftin decat FC-moto si drumul e gratis! Pantaloni sunt noi 100%, au fost doar probati. 110 euro drum inclus pana in Ro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Aprilie 15, 2016 Share Postat Aprilie 15, 2016 Pantaloni Moto IXS ,Negru , Gore-tex , ii dau unei fete care chiar are nevoie de ei SI INCA n-are bani de ec hipament de top! stare buna, pentru primavara/toamna.au protectii de burete doar la coapse ! se potrivesc unei fete (cred ) 145-160 inaltime si 45-60 kg ( cred) lungime crac - 1 metru,lungime sold - 80 cm sau 40cm . Pret : O BERE 0727 178 585 sau PM Zona Rahova,Sebastian, DOAR predare personala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nergal25 Postat Aprilie 15, 2016 Share Postat Aprilie 15, 2016 Pantaloni Moto IXS ,Negru , Gore-tex , ii dau unei fete care chiar are nevoie de ei SI INCA n-are bani de ec hipament de top! stare buna, pentru primavara/toamna.au protectii de burete doar la coapse ! se potrivesc unei fete (cred ) 145-160 inaltime si 45-60 kg ( cred) lungime crac - 1 metru,lungime sold - 80 cm sau 40cm . Pret : O BERE 0727 178 585 sau PM Zona Rahova,Sebastian, DOAR predare personala! o geaca masura S?! piele/textil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paula C Postat Aprilie 15, 2016 Share Postat Aprilie 15, 2016 Ce fel de bere? O dau eu berea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 16, 2016 Share Postat Aprilie 16, 2016 (editat) Pantaloni moto de dama impermeabili, mesada detasabila, protectii CE genunchi + buzunare pt protectii sold. Au fost purtati doar de 2 sau 3 ori, sunt ca noi (din pacate au ramas mici ). Dimensiuni: Talie 38 cm, lungime 100 cm, crac 75 cm. Noi la Louis costa ~90 euro. Pret doar pt membrii/ele motociclism.ro 180 lei Se pot proba in Bucuresti sector 1 (Sos. Chitilei). Zero sapte doi patru 756 349 Reducere de pret: 160 lei (negociabil pana la 150)! Poze gasiti in topicul al carui link este la semnatura, cel de jos. Editat Aprilie 16, 2016 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Aprilie 16, 2016 Share Postat Aprilie 16, 2016 Paula C said : Posted Yesterday, 10:50 PM Ce fel de bere? O dau eu berea daca ai nevoie de ei, cu mare drag! n-am pretentii la bere! Like This Quote MultiQuote » Post actualizat in 16 Apr 2016 10:58geaca marimea S nu am! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Aprilie 18, 2016 Share Postat Aprilie 18, 2016 am si eu o geca de dat. un dainese 46. pret 280 ron. tel 0744345704 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihail.dobrescu Postat Aprilie 18, 2016 Share Postat Aprilie 18, 2016 salut in curatenia de primavara scot la vanzare echipament moto de diverse feluri. toate au fost achizitionate de mine din magazin si se afla intr o stare foarte buna, unele fiind aproape noi. vedeti mai jos descrierile, va stau la dispozitie pentru lamuriri: 1. geaca dama Alpinestars, marimea S, aproape noua - 600 lei vand geaca moto de dama Alpinestars Andes Drystar marimea M in stare excelenta, este cmparata de mine toamna trecuta din magazin si a fost purtata de sotie la 2 drumuri lungi. Geaca are membrana Drystar rezitenta la apa si o membrana interioara care se adauga pentru zilele racoroase, fiind o gaeca pentru toate cele 4 sezoane. 2. casca Nolan N86, marimea S, aproape noua - 600 lei vand casca Nolan N86 aproape noua, achizitionata de mine vara trecuta din magazin, purtata de pasager de 3-4 ori. Se prezinta intr o stare excelenta, vinde cu ambalaj original, garantie si factura. Marimea este S, are si ochelari de soare incorporati. 3. cizme dama Daytona, rezistente la apa, marimea 39 - 100 lei VANDUTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreea Nastase Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 I-ai dat deja? Paula C said : Posted Yesterday, 10:50 PM Ce fel de bere? O dau eu berea daca ai nevoie de ei, cu mare drag! n-am pretentii la bere! Like This Quote MultiQuote » Post actualizat in 16 Apr 2016 10:58geaca marimea S nu am! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 O prietena care nu are cont pe forum vrea sa vanda o geaca de piele noua marka Teknic. Marime 04 (USA), 34 (Europa). Luata din SUA, noua, nepurtata.Are mesada (vesta) detasabila, 2 buzunare exterioare si unul interior, protectii umeri, coate, coloana, ajustabila pe talie. Contact: Gina, tel 0722 355 319 Se poate vedea proba in Bucuresti, Sectorul 2. Pretul se discuta doar cu proprietara Cateva poze mai jos: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 se cauta o geaca ptr a mea sotie. (piele, nu e chiar asa importanta marca. daca e si neagra/rosie, sau combinatia asta de culori e si mai ok) cred ca trebuie un S. adica are pana in 50 kg 1.62 inaltime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paula C Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Vand casca marimea S purtată un sezon » Post actualizat in 21 Apr 2016 09:06 Am uitat sa trec ca poate fi vazuta si probata in Bucuresti. pret 350 lei O vand pentru ca mi-am luat costum alta culoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 combinezon piele 2piese marca Buse state perfecta. marime 38 . cam pt max 173m si 60kg 700lei 0727881292 » Post actualizat in 25 Apr 2016 08:26 ghete cizme moto. 38 39 40 41 43 0727881292 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 Pantaloni NOI ( cu etichete ) textili Alpinestars Andes Drystar Stella WP marimea S Pret 150 euro, drum inclus. Sunt luati de pe FC-moto dar am gresit masura, mi-s mici. Ii dau mai ieftin decat FC-moto si drumul e gratis! Pantaloni sunt noi 100%, au fost doar probati. VANDUT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blake Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 Salutare tuturor! Caut si eu niste ghete scurte moto marimea 37. Am incercat sa-mi gasesc weekendul asta la smaeb dar se pare ca si damele traiesc pe picior mare ) (de la 38 in sus) Imi puteti spune ce magazine sau ce marci au marimi mai mici? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 TCX, Spidi si Hein Gericke au sigur masuri mici (eu am cautat 36 si am gasit ceva modele la vremea aia) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max_86 Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 (editat) Vand casca marimea S purtată un sezon » Post actualizat in 21 Apr 2016 09:06 Am uitat sa trec ca poate fi vazuta si probata in Bucuresti. pret 350 lei O vand pentru ca mi-am luat costum alta culoare asta era pretul ei de catalog pe louis anul trecut in primavara de noua...fiindca si un prieten si-a cumparat atunci una identica dar L....totusi sa nu exageram Editat Aprilie 25, 2016 de mad_max_86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paula C Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 1. nu ai tu de unde sa sti cat am dat eu pe ea. 2. cer cat vreau obtin cat vrea clientul 3. Ai auzit de cerere si oferta ? Si cam atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Danut Ionda Incepator Membru 414 posts 1 warning points Gender:Male Location:Bucuresti Moto: XF 650 Numar: GCA Club: Club Piranha Posted 15 April 2016 - 06:11 PM Pantaloni Moto IXS ,Negru , Gore-tex , ii dau unei fete care chiar are nevoie de ei SI INCA n-are bani de ec hipament de top! stare buna, pentru primavara/toamna.au protectii de burete doar la coapse ! se potrivesc unei fete (cred ) 145-160 inaltime si 45-60 kg ( cred) lungime crac - 1 metru,lungime sold - 80 cm sau 40cm . Pret : O BERE 0727 178 585 sau PM Zona Rahova,Sebastian, DOAR predare personala! Quote MultiQuote S-AU DAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nergal25 Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 cine imi vinde si mie niste ghete/cizme pt dama, nr 38/39 ?! mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 (editat) Buna,Pun anunt pentru o colega care nu are cont: - Pantaloni Revit Tornado 2, numar 38, http://www.revitsport.com/en/women/trousers-tornado-2-ladies.html#0171 - Geaca Revit Levante, numar 38-40, http://www.revitsport.com/en/women/jacket-levante-ladies.html#0170 --> 1500 Lei (se dau doar impreuna!) - Cizme piele touring (nu imi dau seama din imagini de producator si model) nuam 40 --> 300 Lei - Manusi Held piele lungi, marimea S --> 200 Lei Persoana de contact:Irina - 0720720819 Echipamentul este in stare buna, folosit la propriu doar cateva "ture"O zi buna,H Editat Aprilie 29, 2016 de hora09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate