madalushu'mic Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 Imi VAND tot echipamentul din dotare cat mai URGENT . Vreau sa o tai din tara , permisul l-am luat si nu are rost sa ma car cu toata casa dupa mine 1) Casca AIROH - marimea S 55-56 , pret 200 RON , este purtata doar de cateva ori - este intr-o stare excelenta - este luata relativ recent . 2) Armura corp SOFT - marimea S - 200 RON Caracteristici : Hard Poly Carbonate Plastic Shells Plastic foam sheet as inner nylon wire mish Plastic Coated steel Rivets Lycra,adjustable Straps at ,arms, front zip . 3) Genunchiere DAINESE - 100 RON UUUUPPPP ! Pret de criza ! Tot echipamentul il dau cu 350 RON ! Termen maxim pentru a vinde echipamentul 20 MARTIE ! Pe 26 voi pleca din tara definitiv! Multumesc anticipat ! Si UUUPPP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 UUUUPPPP ! Pret de criza ! Tot echipamentul il dau cu 350 RON ! Termen maxim pentru a vinde echipamentul 20 MARTIE ! Pe 26 voi pleca din tara definitiv! Multumesc anticipat ! Si UUUPPP! dupa 20 martie se doneaza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro_maniacs Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 (editat) Manusile au ajuns la mine. Stare perfecta, posesoarea(prietena mea mai exact) se bucura acum de ele...Apropo..miroseau suuper....)Mesaj completat Fetele... cizme marimea 35-36 are cineva de vanzare? Sau o geaca marimea 34? Evident in stare buna textil sau piele? am una din masura miiica de tot (scrie pe ea ca e pentru 12 ani), merge sigur pentru un 34 uite aici: geaca starider Mesaj completat si mai am o pereche de manusi Vanucci marimea S, model RACING II: Editat Martie 4, 2010 de ro_maniacs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 si mai am o pereche de manusi Vanucci marimea S, model RACING II: la ce bani sunt manusile?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro_maniacs Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 (editat) Mesaj completat la ce bani sunt manusile?? 50 Euro Editat Martie 4, 2010 de ro_maniacs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 BEFAST ARTIK Manusi de iarna ce iti permit sa infrunti cele mai mici temperaturi si ploaia, mentinand in acelasi timp un confort ridicat de condus. Carcteristici * Piele bovina cu insertii in textil * Protectii termoformate * Insertii protective pe degete si palma * Membrana Thinsulate * Membrana Hypora * Dublu reglaj la incheietura MARIMI: XS-S-M-L PRET: 190 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro_maniacs Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 URGENT casca SHOEI Raid II - neagra - masura S Pret: 150 Euro Sau schimb tot cu Shoei, dar masura M Nu a fost purtata, dar are o mica zgarietura, se vede in poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slider Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 Vand hanorac (mi-a mai ramas doar unul) pentru fete, marimea M. Este NOU, cu eticheta pe el. Mai multe detalii pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daggytza Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 imi vand casca modelul Icon Mainframe Hooligan Blue, este foarte ingrijita, marimea xs, dar se potriveste si celor ce poarta S. mentionez ca are una din urechiuse (sistemul de prindere al vizierei) defecta, dar se poate achizitiona de la reprezentanta Icon (Magazinul Scorpio-AZ de echipamente moto de pe Stefan cel Mare). Pretul este de 380 RON negociabil. Contact: daggytza_18@yahoo.com http://www.revzilla.com/product_images/001...t_Blue_zoom.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Vezi cu lincul ala ca nu merge! Si ascunde adresa de yahu mesager c-altfel fac pariu cu tine pe ce vrei ca o sa primesti mesaje legate (sanchi!) de casca si la 3 luni dupa ce vei fi postat "s-a vandut/anuntul nu mai e valabil" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 (editat) Vezi cu lincul ala ca nu merge! Si ascunde adresa de yahu mesager c-altfel fac pariu cu tine pe ce vrei ca o sa primesti mesaje legate (sanchi!) de casca si la 3 luni dupa ce vei fi postat "s-a vandut/anuntul nu mai e valabil" Sterge-l sa nu mai vada altii ca eu l-am notat deja ! Editat Martie 10, 2010 de Nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 (editat) Ha ha... am eu impresia ca vrea sa fie "deranjata" Asa ca lasati fata sa faca ce vrea, nu mai va dati voi cu parerea Editat Martie 10, 2010 de Black_horse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Da, doar ca eu par examplu am capu' prea mare pt casca S. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Ioana, ai primit geaca? Hai ca m-am indragostit de una de pe siteul alora. tre sa o vad live Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daggytza Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Mi-am scris adresa de messenger pentru ca eu nu intru pe forum, decat extrem de rar, iar in acest fel nu trebuie sa verific zilnic daca am primit vreun mesaj, cu alte cuvinte, black horse, nu cred ca era nevoie sa iti dai cu presupusul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 @Daggy: Chill, ca n-a zis nimeni nimic din rautate. Lumea (si femeile) mai si glumeste (sau glumesc)! (cand apar "glumele" de autobaza, atunci da, e o problema -aici nu cred ca fu cazul). PS,linkul tot nu merge (ov cors), iar magazinul cred ca e de fapt "Scorpio AZ motors" nu Scorpions! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calduta Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 eu mi`am luat geaca de la suomy(batgirl) si sunt super incantata!incearca la motorteam http://www.motorteam.ro/category.php?cat=181 sunt mai scumpe....dar eu zic ca merita ce preturi au Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Buna, Vand cizme fete Probiker nr 39, noi din piele cu protectii gamba, calcai si varf. Cizmele sunt doar probate, am dat comanda cu un numar mai mare decat era necesar. Pret 50 euro fix. Pentru detalii PM. Mesaj completat am uitat sa precizez ca cizmele sunt valabile DOAR pentru Bucuresti - unde se si pot proba NU trimit ramburs - pentru a nu lasa loc de comentarii/discutii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daggytza Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 (editat) Navarro, sunt convinsa ca lumea mai si glumeste, numai ca acea afirmatie mi s-a parut un pic rautacioasa, acum poate doar mi s-a parut, in sfarsit, imi cer scuze daca am deranjat. Iar magazinul se numeste intradevar Scorpio AZ Motors P.S. : Imi vand casca modelul Icon Mainframe Hooligan Blue, este foarte ingrijita, marimea xs, dar se potriveste si celor ce poarta S. mentionez ca are una din urechiuse (sistemul de prindere al vizierei) defecta, dar se poate achizitiona de la reprezentanta Icon (Magazinul Scorpio AZ Motors de pe Stefan cel Mare). Pretul este de 299 RON. Contact: daggytza_18@yahoo.com Editat Martie 16, 2010 de daggytza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro_maniacs Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 URGENT casca SHOEI Raid II - neagra - masura S Pret: 150 Euro Sau schimb tot cu Shoei, dar masura M Nu a fost purtata, dar are o mica zgarietura, se vede in poze: s-a dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 vand geaca moto RICHA pentru dama: -marime S( cred ca merge pana in 1.75 / 55kg); -material textil impermeabil; -protectii medii - coate / umeri / platosa spate; -mesada detasabila cu fermoar; -geaca este in stare foarte buna, a fost purtata de prietena un sezon, nu are cazaturi, julituri sau defecte -pret 85 euro contact: arhvis@yahoo.com 0742069380 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 Combinezon Richa dama nou nout pentru fata inte 1,60 si 1,70 inaltime. Pret 1200 lei fix.Contact Florin 0749 158 068 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 daca e vreo domnisoara care vrea o pereche de pantaloni de chopper sa ma anunte, marimea DX scrie pe eticheta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 vand geaca moto RICHA pentru dama: s-a dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate