paispe Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 mai fete,aveti vreo sugestie de cizme interesante? sa nu fie gen robocop..sa s poata merge in ele si mai spre lady..mai finute.. Pentru tine avem niste cizme cu toc cui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinik Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Sunt foarte bune cele de la Dainese de care spune Ramy, ti le recomand si eu cu incredere- au si protectii,sunt comode,arata si foarte dragutz,eu sunt super incantata de ele si cred ca e cel mai bun raport calitate - pret de pe piata in materie de cizme moto de dama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 (editat) astea sunt cele mai "finutze", dar nu stiu cat de multa protectie ofera. Se numesc ICON BOMBSHELL. Editat Iunie 21, 2008 de Barbie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Cu siguranta nu ofera protectie...poate doar un pic de penibil...sorry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Cu siguranta nu ofera protectie...poate doar un pic de penibil...sorry. Muream proasta...am aflat si eu acum ca sunt si cizme moto cu toc (fie el si ortopedic...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinik Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 =)) =)) Doamne...ce urate sunt....kitchoase de'a dreptu'....eu una nu le-as incalta nici asa,d'apai pe moto .... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Geaca de dama Alpinestars Stella Sniper marimea M, fita maxima, calitate lux Vanduta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Gata, s-a rezolvat cu manusile. Acum ca am manusi noi, vreau sa le donez pe cele "vechi". Daca are cineva nevoie... sa ma anunte. Manusile sunt Scorpio AZ, piele, marimea XS/S. Ele arata foarte bine, singurul defect este ca sunt putin descusute pe lateral (cam 1cm) dar se pot face daca ai un ac bun (ori la un croitor) Iata si poza: DONATE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dienuta Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 da sunt cam ciudate alea:))) le stiam...dar palea le iei degeaba,mai bine merg in sandale ca tot aia e. hummmmmmm, ms14,stii u cu toc cui? unde? culmea k eu amvazut 1 sg model in amerik care a disparut si aveau protectii hard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Cu siguranta nu ofera protectie...poate doar un pic de penibil...sorry. http://www.youtube.com/watch?v=pUOMQZzcy50...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Or oferi un strop de protectie, dar tot penibile mi se par. E mai ok asa domnu' BD? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Or oferi un strop de protectie, dar tot penibile mi se par.E mai ok asa domnu' BD? este minunat domnisoara btbw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Mie nu mi se par penibile deloc. 1. au tocul care se poarta 2. as ajunge cu toata talpa jos 3. pentru fetele care merg la birou cu mobra si nu au chef sa care schimburi dupa ele sunt perfecte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dienuta Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 ufffff,deci a existat in amerik 1 model marfa cu toc ...nu talpa ortopedica dar lau scos...( in afara d sidi nimic nu?:-< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Da, cei de la Dainese au un model frumusel de cizme pt fete. cat costa? ca n-am reusit sa gasesc pretul in pagina aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreea_puiutz Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 (editat) 170 $ http://www.rideicon.com/ sorry,am crezut ca vroiai pretul pt cele de la icon. Editat Iunie 29, 2008 de Andreea_puiutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Ramy, mai pune odata te rog link-ul care mi l-ai lasat offline pe messenger ca nu mai il gasesc, cu geaca pentru gagicamea ! Thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 (editat) Salutare, uite linkul. Iti pun si inca doua poze cu geaca, insa pe negru, cum am si eu costumul. Asta e alta varianta de geaca facuta de Dainese (au si pantaloni la ea - se pot lua separat). Din cate am vazut, geaca difera fata de a mea, in sensul ca nu are protectii, are un pic alta croiala si are si buzunare. E mai mult o geaca fashion Da o fuga pana la motorunu si intreaba de ea. Iata si descrierea gecii: The Yu Lady jacket is part of the Yu mini-Collection developed for discerning ladies (on or off motorcycles). Like the matching helmet, racing suit, leather pants and gloves, the Yu Lady jacket flaunts charming Chinatown style with an intriguing asymmetry. Meticulous attention was devoted to details and finishing's: the use of riddled leather on the thighs and the leather applications and embroidery of exceedingly fine handiwork complement a design centered on ergonomics to make the Yu Lady jacket a very cool item indeed, whether she's walking or riding down the road. Features and Benefits * Pockets for Backspace G2 back protector * Soft cowhide leather * Sanityzed lining cat costa? ca n-am reusit sa gasesc pretul in pagina aia Iata si pretul cizmelor Dainesella. Daca te duci sa faci comanda la motounu cred ca poti obtine si un discount pentru ele. Eu am primit un discount de 15% cand mi`am luat costumul. Numai bine! Editat Iunie 29, 2008 de Ramy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Fetelor, care aveti o geaca piele, marime mica de vanzare, chiar putin folosita dar impecabila , PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) Buna fetele Am de vanzare o pereche de cizme de dama marca REV'IT, model Nemo. Cizmele au un look traditional si sunt pentru cei/cele care cauta incaltaminte cu un grad de protectie bun, confort si cu impermeabilitate. Sunt din piele, protectie dura pentru tibie, calcai, degete. Au membrana Hydratex? care este impermeabila dar permite si o buna aerisire. Au material reflectorizan, inchidere prin fermuar si prin arici cu banda elastica pentru ajustare. Cizmele au fost achizitionate anul trecut de la Moto Adventure la obscenul pret de 9 milioane, au fost purtate doar cu cateva ocazii, sunt in stare impecabila, si vreau pe ele 500 RON negociabil. Voi reveni cu poze reale in cursul zilei de azi Sunt marimea 38!! 0722 94 77 62 - Radu, sau Y!m de la profil. Poze reale: Editat Iunie 30, 2008 de Judas Iscariot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 eu am gasit aici echipament si nu mi-se pare scump...o sa-mi fac comanda pt o casca si o geaca. http://www.extremesupply.com/index.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 o sa-mi fac comanda pt o casca si o geaca. Nu iti cumpara casca inainte sa probezi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Geaca de dama Roleff Race Competition, textil, cu aerisiri, marimea S, culoare portocaliu-gri-negru. Noua. Lungime pana la jumatatea soldurilor, insa are fermoar de detasare a "braului", si se poate face scurta (pana in talie) Protectii umeri, coate, coloana. Pret: 50 Euro Diana.0721 201 452 VANDUTA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Am de vanzare o pereche de cizme de dama marca REV'IT, model Nemo. Cizmele au un look traditional si sunt pentru cei/cele care cauta incaltaminte cu un grad de protectie bun, confort si cu impermeabilitate. Sunt din piele, protectie dura pentru tibie, calcai, degete. Au membrana Hydratex care este impermeabila dar permite si o buna aerisire. Au material reflectorizan, inchidere prin fermuar si prin arici cu banda elastica pentru ajustare. Cizmele au fost achizitionate anul trecut de la Moto Adventure la obscenul pret de 9 milioane, au fost purtate doar cu cateva ocazii, sunt in stare impecabila, si vreau pe ele 500 RON negociabil. Sunt marimea 38!! 0722 94 77 62 - Radu, sau Y!m de la profil. 480 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alina_herself Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 eu am gasit aici echipament si nu mi-se pare scump...o sa-mi fac comanda pt o casca si o geaca.http://www.extremesupply.com/index.htm hello! cum cumperi de aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate