ThunderByte Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 Se vinde Simson AWO 425S proaspat reconditionat, cauciucuri noi(rusesti), instalatie electrica refacuta de la 0 adik noua, pe 12V. Se da la el si nolan combinezon de piele marimea XXL Cu acte in regula. Pret 500 Euro, detalii la nr de tel 0743356254(vb direct cu proprietarul) sau pe mess la Thunderbyte_05@yahoo.com pt ceva detalii scuze de calitatea pozelor oricum pt detalii intrati pe adresa de mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 Bah nepoateee il vinzi? ... ala e al tau? .... l-ai terminat?.. Hotzuleeee.. nu mi-ai zis Spor la vanzare!!!! PS: ce combinezon ai?..... .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flooriin Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 dragut simsonache. si pretul e bunicel. o singura intrebare: sigur e awo??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 16, 2007 Autor Share Postat Iunie 16, 2007 (editat) Cu parere de rau va zic, am aflat si eu akm, credeam ca sunt Simson AWO 425 Sport si Simson AWO 425 Touren, dar cica nu-i asa ... asta este sport Si nu, nu e al meu, al meu mai are muuult pana sa iasa pe sosea si momentan am inceput scoala de soferi si l-am lasat un pik pe dreapta... akm incerc sa fac rost de ceva piese ... Bah nepoateee il vinzi? ... ala e al tau? .... l-ai terminat?.. Hotzuleeee.. nu mi-ai zis Spor la vanzare!!!! PS: ce combinezon ai?..... .. Combinezon da' pele marimea XXL nuj ce marca e oricum e de import ... Editat Iunie 16, 2007 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 25, 2007 Autor Share Postat Iunie 25, 2007 Up ... chiar numeni nu vrea ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacii Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 salve man !combinezonul ,in ce bani il dai?poze ceva se oate?ura ,si bafta la scoala de soferi !sa ne vedem cat mai degraba pe doua roti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 salve man !combinezonul ,in ce bani il dai?poze ceva se oate?ura ,si bafta la scoala de soferi !sa ne vedem cat mai degraba pe doua roti ! CEI BA?IAR TE BAGI TU?HAAAAAAAAAAA?PATE VIN LA TINE SI-TI REGLEZ AVANSU SALUTARE OMULE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 26, 2007 Autor Share Postat Iunie 26, 2007 salve man !combinezonul ,in ce bani il dai?poze ceva se oate?ura ,si bafta la scoala de soferi !sa ne vedem cat mai degraba pe doua roti ! in primul rand e marima XXL de poze fac rost dak vrei ... si o sa intreb si de pret ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 16, 2007 Autor Share Postat Iulie 16, 2007 Up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Simson AWO 425S frumos arajat si are si atas cu prelata oricum bafta la vanzare!!asfalt uscat si salutari cu faru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 10, 2007 Autor Share Postat August 10, 2007 Simson AWO 425S frumos arajat si are si atas cu prelata oricum bafta la vanzare!!asfalt uscat si salutari cu faru' Pt toti interesati de piese, acum se da pe bucati acest simson, are acte in regula atat ca nu e inmatriculat, detalii ori la mine ori la proprietar ... Numa bine si asfalt uscat pt toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Pt toti interesati de piese, acum se da pe bucati acest simson, are acte in regula atat ca nu e inmatriculat, detalii ori la mine ori la proprietar ... Numa bine si asfalt uscat pt toata lumea daca asta e decizia, poate faci un pret pt piesele de awo touren in caz ca le dai, inclusiv pt motor, sa stiu ce fac... spor la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 10, 2007 Autor Share Postat August 10, 2007 e motorul unui prieten nu al meu, initial a vrut sa il dea cu totul dar acum il da pe bucati ca si-a luat nipru ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 salut, fa si mie un pret la motor sau doar pe cilindru, chiuloasa, supape ... stii tu problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 un pret mic. --- Mesaj completat în 10 Aug 2007 13:35 -------------sherky tata, adauga noua motocicleta la avatar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 ca pentru comunisti asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Se vinde Simson AWO 425S proaspat reconditionat, cauciucuri noi(rusesti), instalatie electrica refacuta de la 0 adik noua, pe 12V. Se da la el si nolan combinezon de piele marimea XXL Cu acte in regula. Pret 500 Euro, detalii la nr de tel 0743356254(vb direct cu proprietarul) sau pe mess la Thunderbyte_05@yahoo.com pt ceva detalii scuze de calitatea pozelor oricum pt detalii intrati pe adresa de mess Arata bine si ai ales o combinatie buna de culori Pretul la fel este unul destul de bun.Nelamurirea mea legata la motocicleta.Eu nu as fi prea sigur k este un Simson AWO.Poate ma insel...dar nu prea cred.Din poze arata a fi un Simson sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 (editat) Arata bine si ai ales o combinatie buna de culori Pretul la fel este unul destul de bun.Nelamurirea mea legata la motocicleta.Eu nu as fi prea sigur k este un Simson AWO.Poate ma insel...dar nu prea cred.Din poze arata a fi un Simson sport pai e Simson AWO 425S, si "S" e de la sport ... e tot aia ... Editat August 12, 2007 de sherky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 mergi ba si culca-te lasa-l dreq de AWO Sport. ca nu pleaca nicaieri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 mergi ba si culca-te lasa-l dreq de AWO Sport. ca nu pleaca nicaieri... ba da nu mai poate sa stea noaptea pe net de tine si sa caute motoare de comuniste ... are omu o dambla si tu-i sari in cap ... na-m vazut asa ceva, zau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 11, 2007 Autor Share Postat Septembrie 11, 2007 Nu vrea nimeni nik pana la urma ??? pe bucati ... --- Mesaj completat în 11 Sep 2007 18:55 -------------Deci : - Roti(jantele vopsite negru, cauciucuri rusesti 3.50 si camere noi) - 150 ron - Motor - 250 ron - Magnetou 50 ron - Carburator 50 ron - Cutie viteze(rulmenti noi) - 150 ron - Grup(de tractiune) - 150 ron - Sei originale - 50 ron - Aripi(originale netaiate) - 60 ron - Amortizoare(ulei schimbat, semeringuri noi) - 100 ron - Rezervor (cu robinet, bulon si EMBLEME) - 50 ron - Cutii laterale 40 ron - Far(modificat cu oglinda de raba, cu vitezometru si contact) - 40 ron - Cadru(cu bascula, cric central) - 200 ron - Furca cu bascula(tip MZ, cu amortizoare de MZ facuta artizanal) - 150 ron - Atas(cu instalatie electrica, culoare rosie, cu 2 amortizoare) - 200 ron Preturile sunt usor negociabile --- Mesaj completat în 11 Sep 2007 19:31 -------------Carburatorul si Vitezometrul s-au dat ... Precizez ca majoritatea pieselor sunt originale si ca se dau si subansamble(Ex: roti - cauciuc, camera, janta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Up ba, da' tu numai intermedieri stii sa faci, las-o-ncolo de treaba......toata tara asta e plina de intermediari..........si mai vii si-mi ceri sfaturi.......urat din partea ta....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 o lampa de spate,veche,rotunda nu ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 11, 2007 Autor Share Postat Septembrie 11, 2007 ba, da' tu numai intermedieri stii sa faci, las-o-ncolo de treaba......toata tara asta e plina de intermediari..........si mai vii si-mi ceri sfaturi.......urat din partea ta....... omule fac o favoare unui prieten, el nu are intenet si nu prea are nici o treab cu calculatoarele ... daca nu ma crezi da-mi dresa de mess sa iti dau web sa te convingi ca e langa mine Nu, nu am asa lampa de spate ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate