elf_away Postat Septembrie 28, 2004 Share Postat Septembrie 28, 2004 Nici acest post nu prea sunt in stare sa l scriu .. Si din nou imi vine in cap aceeasi intrebare .. Merita oare sa risti sa patesti asa ceva, pt senzatiile care ti le ofera motocicleta ? Sincere condoleante .. Sper sa ti fie bine oriunde ai fi acum .. nu te vom uita .. Stie careva numele lui complet si data nasterii ? vreau sa fac ceva pt el in semn de omagiu .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 cam mult in numai cateva zile... condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 odihneasca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Condoleante familiei. ...cand ma gandesc ca putea sa fie oricare dintre voi... mai ales Sabin, fost coleg de liceu... trebuie neaparat sa facem ceva. se pare ca fluturasii nu tin. ar trebui sa ne facem niste stickere sa le lipim pe masinile noastre, ale prietenilor s.a.m.d. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi P Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 Condoleante familiei. ...cand ma gandesc ca putea sa fie oricare dintre voi... mai ales Sabin, fost coleg de liceu... trebuie neaparat sa facem ceva. se pare ca fluturasii nu tin. ar trebui sa ne facem niste stickere sa le lipim pe masinile noastre, ale prietenilor s.a.m.d. Ce-ar fi sa incepen sa mergem normal? Sa nu mai zburam pe sosele? Cum ti se pare asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
santhasz Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 Isten nyugtasson, Zsolt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danoprea Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 Condoleante. Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demoto Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 .......rest in peace! R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 Dumnezeu sa-l ierte... Am vazut si eu filmul... Nu stiu cum ati rezistat sa nu-i rupeti oasele idiotului... MAI, COPII, UITATI-VA PE UNDE MERGETI... CA DOBITOCII NU RATEAZA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vicentiu Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 2, 2004 Share Postat Octombrie 2, 2004 DUMNEZEU SA-TI DARUIASCA ACOLO UNDE ESTI MOTORUL VISAT,SOSEA LIBERA FARA LIMITE DE VITEZA,REZERVOR PLIN SI O FATA FRUMOASA CU PLETE-N VANT CU CARE SA SPARGI BARIERELE DE NETRECUT AICI... IMI PARE RAU... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petre Radu Postat Octombrie 2, 2004 Share Postat Octombrie 2, 2004 Am vazut filmuletul. Cutremurator! Condoleante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuca Postat Octombrie 2, 2004 Share Postat Octombrie 2, 2004 Sincere condoleante! Sa-i fie tarana usoara!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 4, 2004 Share Postat Octombrie 4, 2004 Sincere condoleantze. Dumnezeu la-l odihneasca in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FRR Postat Octombrie 6, 2004 Share Postat Octombrie 6, 2004 CONDOLEANTE FAMILIEI D-zeu sal odihneasca in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvn Postat Octombrie 6, 2004 Share Postat Octombrie 6, 2004 Condoleantze! Sa-i fie tzarina usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate