horyka Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 revin cu o noua discutie legata de crash bar. care credeti ca este cel mai bun din punctul de vedere al raportului calitate pret?aiulian, parca tu ai luat crash bar-ul de pe louis? care este codul si pretul? eu as vrea modelul de crash bar care se vede in poza de mai jos. vreau neaparat sa o protejez pe viitoarea mea doamna. l-am facut si pe varul meu motociclist(i-am vandut xf-ul meu si eu mi-am comandat altul care trebuie sa ajunga cam intr-o saptamana). a zis ca nu vrea sa ia motocicleta de la un strain. singura metoda prin care am reusit sa il conving sa intre in randul nostru a fost sa ii vand eu motorul meu...). eu as fi vrut sa imi trag un f 650 gs cu abs, dar buzunarul nu imi permite inca. asa ca am ales tot un xf din 2001 care arata super bine si care are si mai putini km(18000). astept pareri!!! multumesc frumos!!! ar mai fi ceva... varul meu are o dambla legata de cum ar trebui sa sune motocicleta. o vrea zgomotoasa... ar putea sa intervina cumva(sa ii dea o gaura sau ceva de genul) pentru a schimba sunetul esapamentului insa fara a-l schimba cu unul after market? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 (editat) Asteptam sa iti vedem noua doamna. Si sper sa ne intalnim cat mai curand. Editat Martie 16, 2009 de topgun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Ce facem cu vremea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horyka Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Ce facem cu vremea asta? o ignoram... nu imi raspunde nimeni la intrebarile postate mai sus?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Martie 18, 2009 Autor Share Postat Martie 18, 2009 (editat) 1. Crash-bar-ul pe care l-a luat iulian e singurul care merita, punct. Am mai zis. De ce ? Apara cel mai bine carenele. Si chestia amuzanta este ca iti poti tine si picioarele pe el cand te plictisesti la drum. 2. Nu dati gauri in toba de Freewind. Eventual puneti o toba after market daca va tine buzunaru (cam 300 euro). Sau cautati una SH care sa se potriveasca. Uite, AICI a mai intrebat cineva de toba si a primit niste raspunsuri. Editat Martie 18, 2009 de alexxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horyka Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 1. Crash-bar-ul pe care l-a luat iulian e singurul care merita, punct. Am mai zis. De ce ? Apara cel mai bine carenele. Si chestia amuzanta este ca iti poti tine si picioarele pe el cand te plictisesti la drum. 2. Nu dati gauri in toba de Freewind. Eventual puneti o toba after market daca va tine buzunaru (cam 300 euro). Sau cautati una SH care sa se potriveasca. Uite, AICI a mai intrebat cineva de toba si a primit niste raspunsuri. multumesc frumos alexxx!!!! inca o data la inaltime!!!... cum merge bmw-ul? simti diferenta pe care o face abs-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Martie 18, 2009 Autor Share Postat Martie 18, 2009 multumesc frumos alexxx!!!!inca o data la inaltime!!!... cum merge bmw-ul? simti diferenta pe care o face abs-ul? Cu placere. BMW-ul merge bine, am facut doar 100 km cu el deci suntem inca in tatonari. ABS-ul intra intr-o veselie, mai ales cand e ud pe jos. Imi aduc aminte abia acum ca mereu blocam spatele si franam ca naiba inainte. Si nici ca mai vreau mobra fara ABS de acum incolo, e o MARE grija in MINUS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 (editat) multumesc frumos alexxx!!!!inca o data la inaltime!!!... cum merge bmw-ul? simti diferenta pe care o face abs-ul? Alexxx este cu adevarat un profesor. In ceea ce priveste crash-bar nu ma bag. Eu am avut noroc tot datorita lui Alexxx care mi-a daruit motocicleta dotata cu tot ce se putea. MILIOANE DE MULTUMIRI. Editat Martie 18, 2009 de topgun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aiulian2000 Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 aiulian, parca tu ai luat crash bar-ul de pe louis? care este codul si pretul? eu as vrea modelul de crash bar care se vede in poza de mai jos. Salut, Am fost un pic in vacanta asa ca am cam lipsit pe aici. Codul de care ma intrebi este: 10023370 si costa 153,95 euro. Vine cu tot ce ai nevoie pt montaj, inclusiv ceva suruburi ce le inlocuiesc pe cele existente deja pe motor. Si daca respecti cu strictete ordinea de montare a suruburilor nu ai probleme. Altfel o sa vezi ca nu se potrivesc piesele la gauri te sperii, citesti din nou, o iei de la capat si o sa vezi ca se potrivesc toate perfect. Dar mai ai pana acolo. Sa iti faci custom, e bataie de cap prea mare zic eu. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Astazi m-am intalnit cu Alexxx. I-am vazut motorul si arata super. Sper sa facem cat mai multe plimbari impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Martie 22, 2009 Autor Share Postat Martie 22, 2009 (editat) Alexxx este cu adevarat un profesor.In ceea ce priveste crash-bar nu ma bag. Eu am avut noroc tot datorita lui Alexxx care mi-a daruit motocicleta dotata cu tot ce se putea. MILIOANE DE MULTUMIRI. Astazi m-am intalnit cu Alexxx. I-am vazut motorul si arata super.Sper sa facem cat mai multe plimbari impreuna. Editat Martie 22, 2009 de alexxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pHa_King Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 se pare ca in curand Freewindul meu va ajunge in Cluj, o sa-l las la cumnatu-mio sa se joace cu el oricum, partea cu "4 sale" ramane valabila... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butrosica Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Freewindistilor de unde imi iau si eu niste gume BRIDGESTONE TRIAL WING? Sau orice alt cauciuc bun mixt pentru freewind. Stiti vreo shusta? Ieri am reusit sa o pun la pamant prin padure. Conditii ideale: frunze si namol pe dedesupt. Din fericire nu s-a intamplat nimic. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horyka Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 noroc baieti!!!! motorul a venit... arata super bine.... suna excelent... numai ca eu nu ma pot bucura de el... duminica am fost sa profit de o ultima zapada cu placa.... si am luat o tranta de final de sezon...rezltat: disjunctie de clavicula, 3 sapt in gips de la brau in sus...( motorul sta n garaj si eu stau ca milogul in casa sau ies cu conserva si ma oftic cum se dau altii pe mobre... sper sa ma fac bine mai repede, ca am asa o pofta de o plimbare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pHa_King Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 insanatosire grabnica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aiulian2000 Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Freewindistilor de unde imi iau si eu niste gume BRIDGESTONE TRIAL WING? Sau orice alt cauciuc bun mixt pentru freewind. Stiti vreo shusta? Ieri am reusit sa o pun la pamant prin padure. Conditii ideale: frunze si namol pe dedesupt. Din fericire nu s-a intamplat nimic. Cu respect Traiasca crashbarul ala frumos care il ai. Vezi de ce am vrut si eu din ala Tocmai te-a scutit de o vopsea In ceeea ce priveste cauciucurile am cautat pe net dar nu am avut mai mult noroc decat tine. Unde ai fost? La Snagov? Si pe mine nu m-ai sunat... ca am bantuit ieri toata ziua de placere. duminica am fost sa profit de o ultima zapada cu placa.... si am luat o tranta de final de sezon...rezltat: disjunctie de clavicula, 3 sapt in gips de la brau in sus... ( In gluma fie vorba te-ai gandit sa pastrezi mai mult gipsul? ca forma de protectie? ca poate e mai ieftin ca armura. Am eu o bormasina ii dam niste gauri pt aerisire sub brate... si.... Serios acum.... insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gerula1967 Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Ce facem cu vremea asta? Cum a fost vremea la Craiova? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Cum a fost vremea la Craiova? Salut, Marian. Vremea a fost superba! Am facut o iesire cu cei de la MC Oltenia Bikers (8)Craiova-Severin(Unii au plecat la Herculane pana ieri)- Vanju mare-Maglavit-Craiova (cam 250 de km). Am plecat la 13.00 din Craiova si ne-am intors seara la 20.00. Cei de Oltenia Bikers sunt niste tipi super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Stimati freewinduristi din toate colturile tarii, o inocenta intrebare. Cine vine la salonul moto din 10-11-12 aprilie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Eu si Serghei o sa fim prezenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan12 Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Stimati freewinduristi din toate colturile tarii, o inocenta intrebare.Cine vine la salonul moto din 10-11-12 aprilie? Si eu voi fi acolo pe 11 dar fara motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Si eu voi fi acolo pe 11 dar fara motor... Cu sau fara motor nu conteaza. Important este sa ne intalnim. 11 aprilie cred ca este perfect pentru toti. Sunteti de acord sa stabilim o ora si un loc de intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalin74 Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Si eu am sa vin tot pe 11, hai sa stabilim o ora de intalnire. Sa ne vedem toti Freewind-stii. O sa mai vin cu cativa prieteni . Sa ne vedem cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Eu nu stiu exact la cat ajung dar tinem legatura la telefon. Estimez ca tot pe la ora pranzului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalin74 Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 (editat) Ok , hai sa vedem ce zic si restul. Eu am doar telefonul lui Alexxx. Vremea e super, sper sa fie la fel weekend-ul viitor. Editat Aprilie 5, 2009 de madalin74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate