silviu_r Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 MERSI pt sustinere razvan pai poti sa incepi cu un topic nou cand ai pozele si ne spui si noua de el eu inca mai studiez cum sa pun poze PACE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 cheile bicazului.......Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Treptat, treptat sezonul se incheie si trebuie sa bagam motorasele la hibernare.In Iarna trebuie sa le ingrijim, dupa ce ne-au slujit si nu ne-au lasat in drum, tot sezonul. Ati intampinat ceva probleme cu ele anul asta? La ce v-ati gandit legat de ingrijirea lor?! Astept parerile voastre. RESPECT tuturor! Salutare, probleme am avut pe transalpina cand m-i s-a spart rulmentul de la roata spate, in rest benzina si consumabile Pt "hibernare" inca nu e timpul , astept un raspuns daca are cineva de vanzare crash bar sau de pe motocicleta proprie daca nu are nevoie sau stiu eu ... am nevoie sa umblu pe offroad pe vremurile astea Salut, Crash bar fac baietii de la heavy duty din Cluj, aecrag de pe forum tocmai si'a facut la ei de vrei cateva zile. Pretul cred ca este decent, undeva sub 2 milioane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Razvan, am vorbit azi cu Gabi de la Cluj si o sa fac eu poze cat mai detaliate la crash-barul meu si o sa le trimit. Trebuie doar sa asteptati pana la sfarsitul saptamanii cand ma duc la Craiova. Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan12 Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Razvan, am vorbit azi cu Gabi de la Cluj si o sa fac eu poze cat mai detaliate la crash-barul meu si o sa le trimit.Trebuie doar sa asteptati pana la sfarsitul saptamanii cand ma duc la Craiova. Respect! Merci mult, m-am uitat la poze de la Gabi la motorul lui si mi se pare in regula crash barul . O sa-mi fac cat mai curand , poate saptamana viitoare. Salutare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Merci mult, m-am uitat la poze de la Gabi la motorul lui si mi se pare in regula crash barul . O sa-mi fac cat mai curand , poate saptamana viitoare.Salutare! Eu am crash-ul original Hepco. Oricum o sa iti fac ceva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan12 Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Am revenit dupa 2 ture de week-end, prima prin zona maramures, sambata (500km) - Mircea (Dominator), Adi( Dakar) , Cristi ( freewind) si eu (freewind) Mesaj completat Am revenit dupa 2 ture de week-end, prima prin zona maramures, sambata (500km) - Mircea (Dominator), Adi( Dakar) , Cristi ( freewind) si eu (freewind) -valea Ilisua, peisaje suuuper de toamna ( pacat ca sunt facute pozele cu telefonul) - Poarta Lapusului - am avut si gheata pe serpentine - Manastirea Barsana - peisaje superbe Si duminica pe valea muresului , Toplita, Borsec, si urcarea spre vf Retitis ( 300 km) - valea muresului - schitul tuturor sfintilor - pana aici am reusit sa urc spre Retitis pt ca era noroi mare si era spalat drumul - asa era drumul mai sus - urcarea spre Lomas-Puturosu ( Rachitis) -defrisari Mesaj completat - schitul tuturor sfintilor - pana aici am reusit sa urc spre Retitis pt ca era noroi mare si era spalat drumul - asa era drumul mai sus - urcarea spre Lomas-Puturosu ( Rachitis) -defrisari Mesaj completat scuze pentru postari duble dar nu ma pricep foarte bine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Foarte tare! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cumpagnero Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 Salutare tuturor, dupa review Urile, citite am alesi eu xf ul l am cumparat de la un baiat care il adusese din italia pentru el dar s a urcat pe el inainte sa si ia carnetul si a luat o tranta care l a cam speriat. Asa ca a renuntat la idee si la tinut 2 ani in garaj neinmatriculat pana s a hotarat sa l vanda, deci sunt primul posesor in Romania Daca stiti unde as pute gasi un cric central sau un crashbar la preturi mai rezonabile, astept sugestii toate cele bune si asfalt uscat sau cel putin fara zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu_r Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 bv razvane !!! foarte foarte tare !!! cred ca in primul rand a fost un enduro de frig . Mesaj completat Salutare tuturor,dupa review Urile, citite am alesi eu xf ul l am cumparat de la un baiat care il adusese din italia pentru el dar s a urcat pe el inainte sa si ia carnetul si a luat o tranta care l a cam speriat. Asa ca a renuntat la idee si la tinut 2 ani in garaj neinmatriculat pana s a hotarat sa l vanda, deci sunt primul posesor in Romania Daca stiti unde as pute gasi un cric central sau un crashbar la preturi mai rezonabile, astept sugestii toate cele bune si asfalt uscat sau cel putin fara zapada felictari pentru alegere . si eu am un freewind nu de mult vreme ... de prin septembrie ... e beton motoru sa te bucuri de ea la maxim PACE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan12 Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Salutare tuturor,dupa review Urile, citite am alesi eu xf ul l am cumparat de la un baiat care il adusese din italia pentru el dar s a urcat pe el inainte sa si ia carnetul si a luat o tranta care l a cam speriat. Asa ca a renuntat la idee si la tinut 2 ani in garaj neinmatriculat pana s a hotarat sa l vanda, deci sunt primul posesor in Romania Daca stiti unde as pute gasi un cric central sau un crashbar la preturi mai rezonabile, astept sugestii toate cele bune si asfalt uscat sau cel putin fara zapada Salutare si bine ai venit printre noi , sa te bucuri de el si cat mai multi km fara incidente! Crashbar gasesti aici http://heavyduties.ro/ si eu vreau saptamana asta sa pun crashbar si side case ( suporti) In alta ordine de idei ... motorul rezista foarte bine in orice conditii ... pana acuma sunt foarte multumit si am fost cu el cam peste tot . @ silviu_r - vorba cuiva.. " nu exista frig , doar echipament neadecvat" si cam asa este salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Bine ai venit printre noi! Am vazut la nemti freewind la 100000 km pe un site www.xf650.com Concluzia, e tare frate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cumpagnero Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Multumesc tuturor pentru urari, Motorul este buletproof consacrat, de asta am si optat pentru el, si a dovedit fiabilitatea pe DR 650 Razvan, am o rugaminte: in cazul in care iti faci crashbar la baietii de la Heavyduties, spunele sa retina cotele. Daca imi revin cu banii o sa le comand un crashbar si mi ar fi cam peste mana sa merg la Cluj. Tocmai mi am luat gume K60 si camere de la Heidenau si ma resimt financiar . Am impresia ca si tu ai incaltat o tot cu k60. abia astept sa le testez in off Am vazut ca te interesau protectiile pentru manere. Le gasesti pe louis : http://www.louis.de/_206ec78c774a2f06d55db...ge=0&page=2 - Anbauteile - EndurozubehĂśr - pag 3 MX-HANDPROTEKTOR 9,95 euro, asa ceva am si eu Poate mai cunoasteti pe cineva caruia i prisoseste greutatea din capatul ghidonului, imi lipseste cea de pe dreapta si se simte vibratia la drum lung. Sa auzim numai de bine si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan12 Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Multumesc tuturor pentru urari,Motorul este buletproof consacrat, de asta am si optat pentru el, si a dovedit fiabilitatea pe DR 650 Razvan, am o rugaminte: in cazul in care iti faci crashbar la baietii de la Heavyduties, spunele sa retina cotele. Daca imi revin cu banii o sa le comand un crashbar si mi ar fi cam peste mana sa merg la Cluj. Tocmai mi am luat gume K60 si camere de la Heidenau si ma resimt financiar . Am impresia ca si tu ai incaltat o tot cu k60. abia astept sa le testez in off Am vazut ca te interesau protectiile pentru manere. Le gasesti pe louis : http://www.louis.de/_206ec78c774a2f06d55db...ge=0&page=2 - Anbauteile - EndurozubehĂśr - pag 3 MX-HANDPROTEKTOR 9,95 euro, asa ceva am si eu Poate mai cunoasteti pe cineva caruia i prisoseste greutatea din capatul ghidonului, imi lipseste cea de pe dreapta si se simte vibratia la drum lung. Sa auzim numai de bine si asfalt uscat salutare, maine dimineata merg la cluj sa imi faca crashbar si suport de genti lateral ( pt genti de 48l) o sa le spun sa pastreze masurile , oricum asta intentionau sa faca din cate am discutat la tel . in alta ordine de idei .. sa ai mare grija cu gumele cat sunt noi , sunt foarte alunecoase pe asfalt in primi 1-200 km !!!!! au un strat de ceva .. care trebuie sa se uzeze + cretele alea .. aluneca foarte rau , MARE GRIJA ! , eu am fost cu ele vre-o 100 km pe macadam dupa ce le-am montat ca mi-a alunecat fata si am culcat-o la 5 km /h ( nu am putut sa o tin , eram virat cu fata) dupa aceea sunt super ok , aderenta foarte mare . Am vorbit cu cei de la Heidenau si au la oferta ( 411 lei ) set complet fata -spate profil asemanator dar compozitie foarte moale ( mud-snow) si crinturi mai mari , s-ar putea sa-mi cumpar pe spate pt ca se uzeaza relativ repede pe asfalt .. 9-10 k km din cate vad la al meu dupa 5000 km , si umblu si pe noroaie & zapezi. Ma intereseaza protectia la manere , vreau sa vorbim sa vedem care-i treaba cu ele , am vazut al 14 E ceva cu prindere in 2 puncte pe aceeasi pagina , banuiesc ca merita si alea . s_d_razvan - id-ul meu de mess , sau tel : 0747 20 16 03 te tin la curent cu crashbarul , am inteles ca e in jur la 100 E fata-spate ( cu prindere in 3 puncte pe fata , ceea ce e sigur ca nu se indoaie la trante) si spate cu suport de genti ( suport dreptunghiular) ... ride safe - berea seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cumpagnero Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Salut Razvan, Ti am dat pe mess un semn Multumesc de sfatul pentru gume, o sa tin cont in legatura cu aparatorile, ceea ce ai vazut la 14,95 eur, reprezinta doar protectia superioara pt Acerbisul cu prindere in 2 puncte de la pagina 2, care costa 32,95 eur. Cu totul ajungi undeva in jur de 48 eur, prea mult in opinia mea. Ce ai rezolvat la Cluj cu baietii de la Heavyduties? Oare s or pricepe sa faca si un cric central? vb pe mess sau la tel, Toate bune si berea intradevar seara, dar poate ne intalnim mai multi si o bem impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Aceeasi problema am avut-o si eu cu K 60 in prima 100 de km dar dupa aceea pot spune ca sunt excelente. Au aderenta indiferent de teren. Respect! Mesaj completat Ce mai faceti? Nimeni nu mai spune nimic?! Vreau sa schimb uleiul in telescoape? A schimbat cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan12 Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Ce mai faceti? Nimeni nu mai spune nimic?! Vreau sa schimb uleiul in telescoape? A schimbat cineva? salutare am schimbat eu uleiul anul trecut , pt ca s-a dus un simering , e vre-o 70 ron/litru parca si intra 700 ml din cate imi aduc aminte. daca ai ceva nelamuriri poate te pot ajuta in alta ordine de idei ... sambata duminica iesire mures-brezoi-obarsia lotrului- pasul urdele - inapoi obarsie- petrosani-cioclovina ( unde am innoptat) iar apoi "cercetare" prin Cioclovina si catre casa pun si cateva poze valul Vidra Mircea( Dominator) , Adi ( Dakar) si eu urcarea spre obarsie trasnalpina deviere de la traseu , Parang valea Jiutului vf Tzafla in Cioclovina la pas cu cercetasii piatra rosie Cioclovina o zona superba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Aceeasi problema am avut-o si eu cu K 60 in prima 100 de km dar dupa aceea pot spune ca sunt excelente.Au aderenta indiferent de teren. Respect! Mesaj completat Ce mai faceti? Nimeni nu mai spune nimic?! Vreau sa schimb uleiul in telescoape? A schimbat cineva? Am schimbat eu oloiu in telescoape anu trecut in iarna. De ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Cred ca dupa 2 ani de folosire e cazul sa il schimb si eu. Si vreau sa rezolv singur fara vreun "supermecanic". Concluzia! Am nevoie doar de ceva explicatii. Respect! Felicitari Razvane! Superbe peisaje. Mesaj completat Bai baieti! Mai stie cineva ceva de Eliza?! Mesaj completat Credeti ca putem stabili de acum o intalnire pentru 2011 a tuturor posesorilor de freewind?! Ar fi frumos sa ne intalnim toti, clar toti. Putem decide o data pentru 2011 in centrul tari si sa ne aranjam concediile sau zile libere pentru data respectiva. M-am uitat pe site-ul cehilor posesori de freewind si au reusit. Suntem motociclisti cu nimic mai prejos decat altii. Avem un anume tip de motocicleta de care suntem foarte multumiti. Incercam?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 Scuze pentru disparite dar m-am luat la cearta cu cineva pe un forum si nu mi-am mai bagat nasu pe aici de mult. Razvan daca nu te cunosteam asi fi spus ca esti fiul meu, cu atatea plimbari superbe desi cred ca tu mergi mai departe decat mine. Ducule imi pare rau pentru ca nu mai ai motoru da asta nu inseamna ca nu ramai cu noi, si ca sa nu te superi prmit sa imi pun iar la dipozitie casuta pentru la anu. Nu prea am mai iesit in ultima vreme din cauza lipsei de timp si a vremii dar vestea buna e ca eu NU imi vand motorul cu care vara asta am implinit 34 000 km impreuna. Am schimbat si eu cauciucu pe spate, semeringurile, ulei (ca tot omu) si bateria desi aia sa dus din cauza mea recunosc. Din august nici mie nu imi mai mrege kilometrajul tot de la roata de undeva dar am considerat ca nu e urgent sa il schimb mai ales ca eu cam stiu cat am in bord, e o chestie care se simte dupa ceva timp. Am pus si protectii pentru ghidon pe care am dat o bere Motorul de XF de care v-am spus nu mai este de vanzare si nici bare de protectie nu mai face tipu ala pe care il stiam eu. Dar pana sa vina iarna mai fac cate o iesire ca asta micu a meu inebuneste daca sta prea mult in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 Ducule imi pare rau pentru ca nu mai ai motoru da asta nu inseamna ca nu ramai cu noi, si ca sa nu te superi prmit sa imi pun iar la dipozitie casuta pentru la anu. Pardon! Nu l-am vandut si momentan nici nu il mai vand. Am intrat pe site-ul nemtilor care au xf si am ramas mut, cand am vazut un freewind la 100.000 de km. Chiar daca o sa imi iau si o alta motocicleta (cu ajutorul lui Dumnezeu ca de la guvern pauza bani) NU RENUNT LA FREEWIND. Casuta de vis de la SOVEJA va fi conform dorintei tale locatia INTRUNIRII POSESORILOR DE FREEWIND/2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan12 Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 Salutare! Inca un week-end de vis pe motor in zona Cioclovina , Sarmisegetuza si imprejurimi daca e vorba de Soveja ... as veni cu mare drag dar cred ca doar prin 1-15 august voi putea. mi-am montat crash barul si suporti de genti laterale .. sunt ok .. in Cluj la Heavy Dutie - 100 E la cat mai multe tureeee ! Sarmisegetuza zona Catunului Prihodiste zona Vf Rudei pe creasta , un apus de soare spectaculos , dupa care a urmat 20 km de noroaie grele la coborare prin bezna freewind-ul a trecut cu brio piatra comemorativa a unui motociclist Darius ( din cate am inteles) in pustietate pe creasta urcarea spre pestera actia Cioclovina , zona suuuper tare urcarea in clapari moto ... cam dificil dar a meritat pestera Cetatea de Balta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Felicitarile mele Razvane! Ce bine ca ai timp. Legat de Soveja stabilim cu totii perioada in asa fel incat sa ne adunam cat mai multi posibil. Doamne ajuta! Anul asta am ratat o astfel de intalnire. Astept pareri pentru perioada si inscrieri, ca locatia e superba. Deci: Locatia SOVEJA Participanti: 1. Gazda: Eliza 2. Razvan propune perioada 1-15 august. 3. Eu perioada: oricand in functie de ce stabilim Inscrieri?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Si eu am un program flexibil deci astept sa vad cand sunte-ti si voi dispusi sa veniti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cumpagnero Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Salutare tuturor, 1-15 august ar fi ok si pentru mine, insa ma apuca durerea de cap cand ma uit in calendar si vad cat mai este pana atunci. Drept urmare, sper sa ne vedem, macar o parte dintre noi pana in august! Razvane abia acum am reusit sa mi reinstalez ws, de la discutia cu tine de acum 3 saptamani am luat o pauza nedorita Felicitari pt crash bar si suporti! Frumoase poze intradevar. Superb la Sarmisegetuza, am luat o tranta chiar inainte de ultimul podet, dar eram cu Anakee -urile, si uzate 90% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate