foxbat Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 cine mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Mai da si tu niste amanunte... Cu ce motor mergi? Nu prea e asfalt pe acolo si in plus cred ca a cam plouat in zona... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 18, 2007 Autor Share Postat Iunie 18, 2007 Mai da si tu niste amanunte... Cu ce motor mergi? Nu prea e asfalt pe acolo si in plus cred ca a cam plouat in zona... nu cu XX ul in mod cert cu un SLR 650 ( ruda dominatorului mai de "strada" ) ma gandescm ca la ce vreme se anunta pana atunci se mai zvanta si in functie de "participanti" stabilim ce si cum eu as merge cu masina si cu mot pe remorca pana acolo si as incepe "traseul " dar..nimic nu i batut in cuie mi am dorit de mult sa l fac si acum in fine am resursele necesare:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Pe aici de saptamani ploua macar o data pe zi... Asa ca fiti pregatiti de niscai noroaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 18, 2007 Autor Share Postat Iunie 18, 2007 Pe aici de saptamani ploua macar o data pe zi... Asa ca fiti pregatiti de niscai noroaie. pai da un mail la Sefu' sa puna in standby weekendul asta te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Salutare. Este vorba de drumul 67C cumva? (Sebes - Novaci). Ar fi ok pentru o motocicleta de strada (cu pneuri de strada) sau e chiar asa de prost drumul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 18, 2007 Autor Share Postat Iunie 18, 2007 Salutare. Este vorba de drumul 67C cumva? (Sebes - Novaci). Ar fi ok pentru o motocicleta de strada (cu pneuri de strada) sau e chiar asa de prost drumul? nu stiu sa ti spun..eu am cauciucuri de strada...nu de cross atentie, nu de vitezana si cred ca n or sa fie probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Am anvelope "strada strada" (sport, dar nu de vitezana; nu enduro-touring... deh, sunt multe profile si categorii pe lumea asta ) In orice caz, as merge, nici eu nu cred ca poate fi chiar asa de rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 19, 2007 Autor Share Postat Iunie 19, 2007 Am anvelope "strada strada" (sport, dar nu de vitezana; nu enduro-touring... deh, sunt multe profile si categorii pe lumea asta ) In orice caz, as merge, nici eu nu cred ca poate fi chiar asa de rau. da, sunt multe categorii si eu nu ma prea pricep sa le deosebesc. oricum eu sunt decis sa ma duc cum spuneam in functie de cine mai merge stabilim detaliile e cam lungut drumul si parca as incerca sa l fac pe tot, de la Novaci la Sebes. insa daca n o sa fie nu ne obliga nimeni sa l facem pe tot astazi o sa pun si harta cu traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sybo Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 (editat) Anu trecut am facut Novaci-Ranca-Obarsia Lotrului cu anvelope std (romburi). Cred ca daca m-ar fi plouat n-as fi putut termina traseul . Poza de mai jos arata frumusetea peisajului si nu dificultatea lui. Atentie ! f_zoltan spune ca ar trebui sa ne asteptam la noroaie; asadar cine n-are anvelope de cross (crampoane) sau n-are experienta la noroaie va avea parte de o aventura marcanta. Alte informatii Sambata dimineata la 9.00-9.30 va pleca un grup de cel putin 8 ATV-uri, din Baia de Fier (langa Novaci), pe cheile Galbenului spre Ranca cu directia Obarsia Lotrului sau drumul strategic. sursa: www,atvforum,ro Va urez drum uscat! Editat Iunie 19, 2007 de sybo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 19, 2007 Autor Share Postat Iunie 19, 2007 :)harta promisa (daca vreti "zoom" , spune ti unde ) tot traseul care am 110 km dar ne putem opri la Obarsia Lotrului si iesim prin Voineasa daca ..nu ne iese tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 Merge cu anvelope de strada. Insa daca nu aveti motorete cu minime valente enduro scoateti-va drumul asta din cap. Unele portiuni cu greu pot fi numite "drum". Vorbesc de bucata de la Novaci pana la intersectia cu drumul Voineasa-Petrosani. De-acolo spre Sebes nu stiu cum e. Mult succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 Inainte de a decide, cautati topicurile celor care au facut traseul: bizoon+gaxel (cu multe poze), ooreste (anul trecut prin iulie, parca, o data cu intalnirea de la valea sadului). Atentie, drumul, fost traseu militar austro-ungar, urca pana la peste 2000 m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 19, 2007 Autor Share Postat Iunie 19, 2007 Merge cu anvelope de strada. Insa daca nu aveti motorete cu minime valente enduro scoateti-va drumul asta din cap. Unele portiuni cu greu pot fi numite "drum". Vorbesc de bucata de la Novaci pana la intersectia cu drumul Voineasa-Petrosani. De-acolo spre Sebes nu stiu cum e. Mult succes! :)multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 cine mai vine? Bah... tu esti de la Secu'??? Aseara am vb cu ktmbull despre traseul asta in we!!! Incredibil! Ne gandeam sa plecam sambata dimineata si sa ne intoarcem duminica... Cortu si izoprenele la purtator si asta e! La noi sunt mai multe necunoscute in ecuatie, dar daca e sa fie... ne lipim si noi... Eu cu un Dominator iar ktmbull cu dr650... BAFTA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 newprofiler1978 & ktmbull + mine ca pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 19, 2007 Autor Share Postat Iunie 19, 2007 Bah... tu esti de la Secu'??? Aseara am vb cu ktmbull despre traseul asta in we!!! Incredibil! Ne gandeam sa plecam sambata dimineata si sa ne intoarcem duminica... Cortu si izoprenele la purtator si asta e! La noi sunt mai multe necunoscute in ecuatie, dar daca e sa fie... ne lipim si noi... Eu cu un Dominator iar ktmbull cu dr650... BAFTA!!! pai ..hai, daca i bal pai bal sa fie mai , cu secu, nu stiu ce sa ti spun, colegii mei imi spun la fel dar se refera ( din zvonuri ) la faptul ca suntem seci in cap astia de la IT o fi asa, n o fi asa.. eu as merge pana acolo cu masina si cu mot pe remorca ( eventual va luam si voua bagajele pana la novaci ) si plecare sa fie sambata cat mai devreme . noaptea s o petrecem pe langa obarsiea loturului sau pe unde ne o placea si apoi..coboram in sebes..si ..retur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 (editat) Man... subiectul ramane deschis pana maine, joi cel tarziu! Sper sa se rezolve necunoscutele... Sincer chiar imi doresc sa fac drumul asta! Domi are gume de strada... din cate stiu, dr-ul lui Vali are de cross... Tocmai am vb si cu Serban (Ser79ban pe forum - tot Dominator cu gume de strada)... sa vedem... Vorba lui Serban... 49,99% ne-am baga!!! Bafta Editat Iunie 19, 2007 de newprofiler1978 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 19, 2007 Autor Share Postat Iunie 19, 2007 Vorba lui Serban... 49,99% ne-am baga!!! Bafta inca un pic si va bagati de tot ura, ma bucur ca ne strangem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 20, 2007 Autor Share Postat Iunie 20, 2007 soooooo ati depasit 51 %?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 Cateva fotografii de la un tovaras de suferinta polonez, care a fost luna asta pe-acolo. Pozele care infatiseaza Transalpina incep de-acolo de unde stau baietii langa indicatorul cu "drum inchis" http://picasaweb.google.pl/datasiedem/Roma...sExpedition2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 20, 2007 Autor Share Postat Iunie 20, 2007 Cateva fotografii de la un tovaras de suferinta polonez, care a fost luna asta pe-acolo. Pozele care infatiseaza Transalpina incep de-acolo de unde stau baietii langa indicatorul cu "drum inchis" http://picasaweb.google.pl/datasiedem/Roma...sExpedition2007 fainut doar poimaine nu i sambata si le facem si noi pe ale noastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 As fi mers si eu, dar ma gandesc ca mi-as solicita prea mult motoreta, cat si picioarele, fiind nevoit sa stau mai mult in scari. E totusi un traseu de soft-enduro din cate am vazut in poze. Cu un street cred ca ar merge 10, 20 km maxim, dupa care devine obositor. Drum bun, distractie placuta si poate bagati niste poze la intoarcere, inclusiv cu portiunile mai nasoale. Macadam uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 Din pacate nu o sa putem face traseul... cel putin nu anul asta! Asta este... poate la anul cand sper sa imi calaresc capra cea noua... Pentru cei care se incumeta... BAFTA si muulte poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 21, 2007 Autor Share Postat Iunie 21, 2007 Din pacate nu o sa putem face traseul... cel putin nu anul asta! Asta este... poate la anul cand sper sa imi calaresc capra cea noua... Pentru cei care se incumeta... BAFTA si muulte poze! (( texte texte.. ok , bafta la venit capra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate