schilaci Postat Octombrie 4, 2004 Share Postat Octombrie 4, 2004 My new helmet! Ce ziceti? Simpson_Superbandit_1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Octombrie 4, 2004 Autor Share Postat Octombrie 4, 2004 Alta. Simpson_Superbandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Octombrie 4, 2004 Autor Share Postat Octombrie 4, 2004 Si-nca una. Simpson_Superbandit_2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Octombrie 5, 2004 Share Postat Octombrie 5, 2004 Ce casca e? Seamana cu a lui Darth Vader din Razboiul stelelor! Dar tu folosesti integrala pe HD? Rar am mai vazut harley-isti cu integrala. Si eu am una, un flip-up de la HCI si una half-face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Octombrie 5, 2004 Share Postat Octombrie 5, 2004 E un street fighter. Si eu imi doresc una dar pina acum nu am gasit inca. eu as vrea ceva cu geam fumuriu. cit a costat si de unde e achizitionata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Octombrie 6, 2004 Autor Share Postat Octombrie 6, 2004 salut! Se numeste Simpson SuperBandit, am achizitionat-o de la un shop pentru echipament de curse auto"F-1"(asa se numeste shop-ul)si a fost interzisa cel putin pe soselele britanice dar nu si la americani unde de altfel este si produsa.Am vazut-o de mult prin reviste si ma indragostisem de ea,iar cind s-a ivit prima ocazie , am achizitionato.M-a costat ÂŁ389 , iar pentru un vizor negru un extra ÂŁ39,vizor pe care i-l veti vedea cind ajung acasa , ca l-am trimis inainte cu multe alte chestii utile fierului meu! Iar in ce priveste faptul ca port integrala harley-ist fiind cred ca nu-i bai mare, ca am si open face helmet,dar experienta m-a invatat ca integrala e sfinta cel putin pt.drumurile lungi si necunoscute si de altfel cu un Superbandit pe teasta sa fiu uritul si prostul pamintului si tot cool sunt. Boo-yaka-sha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Octombrie 6, 2004 Share Postat Octombrie 6, 2004 a fost interzisa cel putin pe soselele britanice de ce, e speciala pentru condus pe dreapta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 6, 2004 Share Postat Octombrie 6, 2004 si de altfel cu un Superbandit pe teasta sa fiu uritul si prostul pamintului si tot cool sunt. Hehehehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 6, 2004 Share Postat Octombrie 6, 2004 eu port open face helmet( aproape braincap),am facut cu ea Italia dus-intors....m-am obisnuit cu ea....pentru drumuri lungi o sa-mi iau insa un jet fara viziera....prefer sa ma bata vantu'...ca doar is chopperist,daca vroiam integrala ma faceam vitezist. oricum,integrala desi stiu ca e f buna pt cap,nu o suport,parca as fi inchis intr-o cusca,nu mai aud,nu mai vad in lateral...bleah. Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Octombrie 6, 2004 Share Postat Octombrie 6, 2004 De acord cu Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Octombrie 6, 2004 Share Postat Octombrie 6, 2004 am un CMS full face, si una de soldat (castron mai pe romaneste). in oras merg cu cea integrala, ca nu se stie cand imi taie vreunu calea si nu vreau sa ma fac varza, iar cand ies la plimbari, merg cu cea de comunist, ca merg usurel si pe dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Octombrie 6, 2004 Share Postat Octombrie 6, 2004 Nolan. Chopper da' cu geam! Chiar astea cum se cheama? Window(s) open-face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 6, 2004 Share Postat Octombrie 6, 2004 Nolan. Chopper da' cu geam! Chiar astea cum se cheama? Window(s) open-face? Shi eu am la fel da azi la arc mai vine una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Octombrie 6, 2004 Share Postat Octombrie 6, 2004 eu am integrala pentru ca ofera protectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Octombrie 7, 2004 Share Postat Octombrie 7, 2004 Stiu ca nu sunt atat de sigure dar eu prefer braincap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 7, 2004 Share Postat Octombrie 7, 2004 E un street fighter. Si eu imi doresc una dar pina acum nu am gasit inca. eu as vrea ceva cu geam fumuriu.cit a costat si de unde e achizitionata? Vezi casca "The Rat" de la Louis costa vreo 80 de euroni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Octombrie 7, 2004 Share Postat Octombrie 7, 2004 Open face, cu geam, Caberg. Arata bine, merge cu chopper-ul, si nu vine tot noroiul in ochi (nu prea stiu ce inseamna aripa de fata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 7, 2004 Share Postat Octombrie 7, 2004 Io am Ce Mortii Ma-sii (CMS) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Octombrie 7, 2004 Share Postat Octombrie 7, 2004 si io tot de soldat daca aia in razboi au facut fatza la dat cu capu de pamant, pietre, gloante si ce mama dreq o mai fi fost pe acolo zic ca nici eu nu ar trebui sa patesc ceva chiar daca sare unu in fatza si eu sar pe el :-) bag barbia in piept si dumnezo cu mila ( sa ne aducem aminte ce ne-a invatat profesoru de judo) orice impact cu solu daca se amortizeaza cum trebuie are pagube minime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 am purtat si eu de nazi de otzel.....Doamne feri sa dai cu ea de pamant ,rezoneaza ca un clopot,iti face creierii jeleu! doar daca gasesti un interior de la o alta casca,si-l bagi in aia de otzel,poate e mai bine. Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Octombrie 8, 2004 Autor Share Postat Octombrie 8, 2004 Black-ule , pe asta unde-l doare de modelul de casca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Octombrie 8, 2004 Autor Share Postat Octombrie 8, 2004 Bunelul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 9, 2004 Share Postat Octombrie 9, 2004 asa as vrea sa umblu si eu( mai umblu la intruniri sau la mare ),daca politzaii m-ar lasa.... Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Octombrie 10, 2004 Share Postat Octombrie 10, 2004 Braincap.....+ ochelarii Black.. stii de unde sunt achizitionati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 21, 2004 Share Postat Octombrie 21, 2004 da,stiuuuuuuu..... erau frumosi,oricum,prefer ochelarii de soare sau eventual modelul ala cu elastic ca de inotator.Oricum,sticla galbena,pana acum pt mine e cea mai buna. Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate