alexrider Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Asteptam poze si pareri de la intrunire DSCF0298.AVI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzo Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Din pacate, datorita furtunii ce-a avut loc dimineata, nu s-a mai putut tine parada. Asta e motivul invocat de politisti dar ADEVARATUL MOTIV cred ca este cel al comoditatii lor Speram ca anul viitor sa fie mai i9ntelegatori si mai putin comozi. Asfalt Uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ifconfig Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Cateva poze de la Brasov si aici: www.umsoft.ro/jonut/Brasov ...pacat ca nu a avut loc parada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Intrunirea a fost tare faina! Dupa ce-mi trag sufletul mai pun alte poze.`Chiar si cu motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shorty Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 (editat) @poza 2 de la 13 Todesengel: era "A venit Becali", nu Ceausescu Cel putin pe la "bar" asta urlau toti In alta ordine de idei, 20 ron pt 2 ore cat am stat mi s-a parut cam mult. Daca tot a fost cu bilet, puteau sa le faca pe durate diferite sau sa intre in pret un mic, ceva P.S.: l-ati vazut pe neamtul cu Boss Hoss v6 (cred)? Editat Iunie 24, 2007 de Shorty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 pozeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 @poza 2 de la 13 Todesengel: era "A venit Becali", nu Ceausescu Cel putin pe la "bar" asta urlau toti In alta ordine de idei, 20 ron pt 2 ore cat am stat mi s-a parut cam mult. Daca tot a fost cu bilet, puteau sa le faca pe durate diferite sau sa intre in pret un mic, ceva P.S.: l-ati vazut pe neamtul cu Boss Hoss v6 (cred)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 La intrare trebuia pus semnul " ! autobuze " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Ala este o Honda F6C, motorul boxer de 6 de pe Gold Wing. Boss Hoss are motor 8 in V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 (editat) Super intrunire.....pacat de lipsa paradei..... Am fi mers la parada chiar daca ar fi plouat Si acum......POZEEEEEE Restul le cam astept de la voi.......... noi am fost prea ocupati cu bautura sa facem mai multe poze..... Editat Iunie 24, 2007 de CoLtZzPuB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Billy Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Felicitari organizatorilor, o intalnire reusita in opinia mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana_g Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 SUper! Locatia superba, lume mai buna ca la alte intalniri.... distractie, motoare ... tot ce vrei. Voi pune si eu poze dupa ce imi mai revin! Felicitari. Sa ne vedem cu bine si la anu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 (editat) Bv Brasov ! Cateva amintiri: Bv__18_.avi Editat Iunie 24, 2007 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S George Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Destul de reusita intalnirea, exceptand descreieratii care au forjat drujbele toata noaptea(ile).A...si lipsa mancarii: aveai de ales intre langosi si mici.In rest numa' de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Ce a fost reusit?Fa o comparatie cu Ploiesti si o sa vezi ca a fost slabuta rau.Singurul lucru placut a fost curatenia,in rest nimic important.De asta am stat doar 2 ore.De la anu Brasovul nu mai este pe lista mea de intalniri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raven_shadow Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 (editat) MEIii Coltz Pubdar parca ziceai ca ai facut mai multe pozne...aaa poze oricum am facut rost in seara asta de card reader si maine le postez ca sunt destule:) am si cateva filmulete dar sa imi zica cineva cum le postez pe astea, numai bine Editat Iunie 24, 2007 de raven_shadow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Crede-ma,copilasul ala de la Silver Piston(acelasi care impreuna cu un prieten si un Nipru cu atas au dat un show pe cinste si la Ploiesti) striga,exact cum am scris in postul anterior"Ceusescu,a venit Ceausescu!" Poze:eu cu 2 prieteni din Bremen(noi prieteni)...si motorul unuia ...sub mine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 n-a fost nici macar o parada in Sacele? la facut curatenie in ghetou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C motor Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 Singura intrunire pe care am simtit-o dar mai mult a resimtit-o Zuzu meu.... MULTUMESC CELOR CARE M-AU AJUTAT dau o bere !!! cand il fac. ...si din ciclul de invatat din greselile altora: "NU FACETI CA MINE!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 intrunire extraordinara!! felicitari organizatoriilor!! ps, mersi pt poza, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 si cateva poze de la fagaraseni..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raptor_4_u Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 Frumoasa organizare si distractie la maxim . Brasov ne vedem vara viitoare........... PIATRA NEAMT............RAPTOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fox32 Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 a fost frumos intalnirea, si trupele au cantat super tare, pacat cu ploia de dim ca-ma-am trezit cu apa de 1 m in cort )) era pe acolo un chopper negru cu aspect slim asha..s fugea de rupea...cred k asta e...da stiti ce model e?? :| in concluzie a fost tare....sa ne vedem si la anu ..asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 cateva poze si de la mine... nasol cu ploaia care ne-a intampinat la Ploiesti... dupa o ora de stat in Carefura ploiesti ziceam ca am scapat: soare, frumos, asfalt uscat... dar nu era asa.... in campina ne-a asteptat o ploaie super-torentiala cu grindina cum sa nu mergi pe asa ceva... deh.. okazii rare!! dar a fost marfa, motoreta mea nu m-a lasat la greu, iar soseaua era libera , k toate masinile erau trase pe dreapta din cauza vremii mai mult de 70/h n-am prea putut sa-i dau.... pe torentiala aia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ladyhawk Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 Va felicit pe toti cei care ati reusit sa ajungeti la Brasov...si va invidiez...Eu am o licenta vara asta, asa ca am pierdut multe intruniri Chiar si asa, fiind incepatoare sa merg pana la BV e cam mult ptr mine, deocamdata Dar trag tare din urma si anul viitor sper sa adun cati mai multi km si Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate