randamentmaxim Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 multe foto pe www.bulletsquadron.ro , le postam aici dar eo-s pe zapp, dureaza o vecie pana upload marfa de fest! bravo BULL BIKERS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzutzuki Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 tzutzu...pardon...l-am pus sub ea... deci iai facut pe plac lu johonson .ar fi vrut el sa fie sub ea.oare numai el..........?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 cateva poze si de la mine... nasol cu ploaia care ne-a intampinat la Ploiesti... dupa o ora de stat in Carefura ploiesti ziceam ca am scapat: soare, frumos, asfalt uscat... dar nu era asa.... in campina ne-a asteptat o ploaie super-torentiala cu grindina cum sa nu mergi pe asa ceva... deh.. okazii rare!! dar a fost marfa, motoreta mea nu m-a lasat la greu, iar soseaua era libera , k toate masinile erau trase pe dreapta din cauza vremii mai mult de 70/h n-am prea putut sa-i dau.... pe torentiala aia.... ala ii Cristi din Brasov...cel cu ochelari...dude,numai stiu nimic de el de 2ani si...spune-i ca ii transmit salutari de la Arad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 tks rawen creca e singura poza facuta de altcineva ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 Frumoasa intrunire, pacat ca nu s-a mai tinut parada dar..ata ete. O sa fie mai misto la anul poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marbles1704 Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 !!!cat despre cei care f*t motoarele aiurea doar ca sa atraga atentia,taman cand vrei sa te odihnesti pt drumul lung spre casa de a doua zi...ozzy buna va doresc!mi-am luat dopuri de urechi care chiar au avut efectul scontat.vi le recomand... BRAVO BRASOV! Frate tu vii la festival sa dormi? ... la Bacau a cantat muzica non-stop si nu am auzit pe unul macar sa se planga .. si in plus am si condus spre casa 400 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 Frate tu vii la festival sa dormi? ... la Bacau a cantat muzica non-stop si nu am auzit pe unul macar sa se planga .. si in plus am si condus spre casa 400 km frate,cred ca ai inteles gresit,NU M-AM PLANS...recomandam doar dopurile de urechi.in plus ,da tre sa dorm vreo doua ore,la misto,pt ca eu nu sunt ROBOCOP...imi doresc sa ajung cu bine acasa,dupa o noapte de rock si bere,cu atat mai mult cu cat o am si pe fiica-mea pasager.ce e atat de greu de priceput in asta...? poate ca sunt eu mai batran sau poate ca a trecut vremea in care ma dadeam SANDOKAN,dar cred ca e indicat sa ai macar 2 ore de odihna inainte de drum.REPET:am recomandat dopuri,ca remediu la zgomotul facut de cetatenii dornici de afirmare intre 4 si 6 dimineatza.scuze ca am indraznit !asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 nush cum unii n-au putut dormi, ca eu am dormit lemn , cu tot zgomotul care fuse ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 frate,cred ca ai inteles gresit,NU M-AM PLANS...recomandam doar dopurile de urechi.in plus ,da tre sa dorm vreo doua ore,la misto,pt ca eu nu sunt ROBOCOP...imi doresc sa ajung cu bine acasa,dupa o noapte de rock si bere,cu atat mai mult cu cat o am si pe fiica-mea pasager.ce e atat de greu de priceput in asta...? poate ca sunt eu mai batran sau poate ca a trecut vremea in care ma dadeam SANDOKAN,dar cred ca e indicat sa ai macar 2 ore de odihna inainte de drum.REPET:am recomandat dopuri,ca remediu la zgomotul facut de cetatenii dornici de afirmare intre 4 si 6 dimineatza.scuze ca am indraznit !asfalt uscat ba...da ce recalcitrant esti! te mai numesti si roackar! nu poti suporta galagia 24/24! se vede ca esti...batran! Hai sa lasam gluma....intr-adevar....au fost destul de multi imbecili care au turat motoarele pana le-au sarit segmentii dar...auzul mi-a fost anihilat de alcool asa ca...nu am de ce sa ma plang! Am fost atat de muci...incat...m-am aruncat brusc in cort si....nu am simtit nimic pana pe la 10 cand...durerea de cap...a primat! Deci...va reomand alcool in cantitati industriale in caz de...intrunire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 Parca era pt poze topicul asta........scuze de intrerupere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motortrash Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 Si mie mi s-a parut super ok. Nu stiu de ce mai vin cei care mereu se plang de organizari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 ...the gang! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana_g Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 ...the gang! Ahahaha!! Uite-l pe H-asu in poza. Sper ca nu i-am facut nimic la motor in prima noapte cand l-am accelerat sau l-am bagat aiurea in viteza din gresala... ca nu mai tin minte mare lucru. In caz contrar, imi cer scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marbles1704 Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 frate,cred ca ai inteles gresit,NU M-AM PLANS...recomandam doar dopurile de urechi.in plus ,da tre sa dorm vreo doua ore,la misto,pt ca eu nu sunt ROBOCOP...imi doresc sa ajung cu bine acasa,dupa o noapte de rock si bere,cu atat mai mult cu cat o am si pe fiica-mea pasager.ce e atat de greu de priceput in asta...? poate ca sunt eu mai batran sau poate ca a trecut vremea in care ma dadeam SANDOKAN,dar cred ca e indicat sa ai macar 2 ore de odihna inainte de drum.REPET:am recomandat dopuri,ca remediu la zgomotul facut de cetatenii dornici de afirmare intre 4 si 6 dimineatza.scuze ca am indraznit !asfalt uscat Imi cer scuze am citit aiurea postul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S George Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 Vorbiti aiurea mai baieti.Pai, pt voi distractia la o intrunire consta in faptul ca la orele 4-5-6 din noapte 2-3 dementi forjeaza motoarele la disperare si altii 100-200 stau si asculta din corturi sperand sa ramana descreieratii fara benzina???Daca asta inseamna distractie - imi este mila de neuronu' vostru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 ...the gang! he he ...si mana mea salutare si ne vedem si la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raven_shadow Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 tks rawen creca e singura poza facuta de altcineva ) Cu placere, mai am o groaza numai nu am timp sa le bag pe toate deodata, mai bag acuma o serie , numai bine si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 tks rawen creca e singura poza facuta de altcineva Ms si eu pt poza, k doar eram cu Spideru' De fapt poza e facuta de Smoog si pe aceasta cale te salutam si pe tine man!!!! Drive safe si asfalt uscat De poza asta e vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 he he ...si mana mea salutare si ne vedem si la tine Doru...ne vedem la Tg. Secuiesc! prezenta...obligatorie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Cam multe posturi fara poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 e bine asa??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Cam multe posturi fara poze... inclusiv al tau . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
treiopt Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Pe mine Intruderul de 1800 ma bagat in boala marfa motoreta aia! Bravo Bull Bikers! a fost frumos... data viitoare aduceti haleala mai diversificata Pe mine Intruderul de 1800 ma bagat in boala marfa motoreta aia! Bravo Bull Bikers! a fost frumos... data viitoare aduceti haleala mai diversificata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 poz(n)e cu Road Eagles Focsani!!! una peste alta,a fost misto...FELICITARI organizatorilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$I$U Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Frate Subaru de unde se poate achizitziona un cort-pavilion ca ala care il aveatzi la Brasov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate