rockhchris Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 (editat) Frate Subaru de unde se poate achizitziona un cort-pavilion ca ala care il aveatzi la Brasov? http://www.cabelas.com/cabelas/en/template...e*left*cat20075 Editat Iunie 28, 2007 de rockhchris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackWidow Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Sorooooooooooo, ce mi-a lipsit intrunirea asta. Ti-aduci aminte anul trecut ce-am mai ? Offfffffffffffff .........Si a fost si Bacaul si nici acolo n-am impreuna ............... Da lasa k ne razbunam la Targul Secuiesc si apa de la flori :-p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Cu unele mici minusuri zic ca a fost o intrunire reusita peste medie.Iar paraituri de motoare noaptea exista la toate intrunirilr si galagie ,nu sunt statiuni de recreere si reculegere.Pe mine nu ma deranjeaza de loc ,fac parte din peisaj,iar unii colegi mai ticniti care mai dau gaze sau fac un wheely sau burnout sunt sarea si piperul acestor intruniri.La Oradea le-am simtit lipsa Dnepristilor si ijistilor care chinuie non stop motoretele. In incheiere bravo Bullriders,felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Hehe, Karpatenwolf, te-ai intors la chopper? Mic, da' rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Si de la mine cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
76cpo Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 SALUTARE SANT PAUL DIN IASI SALUT TOTZI CLUJENII SANTETZI MARFA VA ASTEPT LA IASI LA O BERICA ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 SALUTARE SANT PAUL DIN IASI SALUT TOTZI CLUJENII SANTETZI MARFA VA ASTEPT LA IASI LA O BERICA ASFALT USCAT Omu asta a ratat gara:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fox32 Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Pe mine Intruderul de 1800 ma bagat in boala marfa motoreta aia! Bravo Bull Bikers! a fost frumos... data viitoare aduceti haleala mai diversificata da ....crima motoru ala...am ramas cu gura cascata cand l-am vazut as da orice moto pe el...proprietaru e pe aici?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raven_shadow Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Ms si eu pt poza, k doar eram cu Spideru' De fapt poza e facuta de Smoog si pe aceasta cale te salutam si pe tine man!!!! Drive safe si asfalt uscat mersi fain eram si eu la vreo 2 metri la dreapta numai bine mai vb si mai am de postat.. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erebus Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 mah a fost destul de reusita intrunirea...muzica buna, bere la greu , motoare cool stuf!!! si cateva poze si de la cativa baietii din galati... PS mai pune-ti si voi poze fratilor ca s-au facut la greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
huffy Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Citeva poze de la Brasov... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Poze : Mie mi-a placut...O INTRUNIRE REUSITA! BRAVO BULLBIKERS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b!k3ru' Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Pacat ca nu au supravietuit shi pestii din bazin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satanel Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Intalnirea a fost super .... am si niste poze cu toata gasca din buhusi...... batranii si juniorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinAzuga Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 Dorule ca tot veni vorba de mana aia a ta uite ceva poze si cu noi cu "ciungii" intrunirii!! sunt facute ambele cand eram in fata in prima linie la CARGO tu cu mana eu cu clavicula! P.S. : Insanatosire grabnica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Herr Postat Iulie 8, 2007 Share Postat Iulie 8, 2007 Frumos choper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 Dorule ca tot veni vorba de mana aia a ta uite ceva poze si cu noi cu "ciungii" intrunirii!! sunt facute ambele cand eram in fata in prima linie la CARGO tu cu mana eu cu clavicula! P.S. : Insanatosire grabnica!!! Super poze ...dupa 2 saptamani de pastile ...m-am facut unpic Aline sunt inapoi pe roti ....multam de urare si tie multa sanatate Sa ne vedem cu bine PS:nu-mi sariti in cap ca nu am pus poze keep safe si inca ceva ...foarte tare intrunirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICE3ERG Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 Cu oarecare intarziere, ie'te niste poze de la brasov. Am mers si pe furtuna pe la Comarnic-Sinaia, am facut si pana, a fost frumos cine are chef, poate sa dea direct pe View Slideshow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixon_s_accident Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 si eu mai tarziu cu poze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 adik poza, sau e cu din alea de tre sa gasim 3 diferente? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 adik poza, sau e cu din alea de tre sa gasim 3 diferente? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 adik poza, sau e cu din alea de tre sa gasim 3 diferente? Eu deja am vazut care e diferenta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valibogdan Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Super intalnire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 ...neataaaaaaa!!!!!!! Si eu am fost acolo- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate