strumfuadi Postat Octombrie 17, 2004 Share Postat Octombrie 17, 2004 asha'i sorinake, sper sa apuc sa fiu shi io din "acea parte".. oricum prin martie fac shcoala, iar motor.. daca s'o putea, vom vedea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Octombrie 18, 2004 Share Postat Octombrie 18, 2004 are careva poze?!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 20, 2004 Share Postat Octombrie 20, 2004 Mai merge careva joia asta (21 oct) in vizita la librarie, sa vedem niste ascutzitori?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VIPER_DW Postat Octombrie 20, 2004 Share Postat Octombrie 20, 2004 Hai ca poate ma convingeti si pe mine sa merg pe 2 roti.... Cu toate ca nu prea cred.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Octombrie 20, 2004 Share Postat Octombrie 20, 2004 sunt doua tipuri de persoane: alea carora le place si nu trebuie sa le explici alea carora nu le place si oricat le-ai explica tot nu pricep. Tu de care esti? sa-ti spun daca te dai sau nu. Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VIPER_DW Postat Octombrie 20, 2004 Share Postat Octombrie 20, 2004 In tineretea zbuciumata aveam numai postere cu motoare pe pereti... Urmaresc emisiunea cu aia de la Orange County Choppers si-mi zic: "macar la 60 de ani sa-mi fac si eu una..."... Era cat p'aci sa primesc un Ij (nu stiu modelul, era gri, cu atas) dar n-a fost sa fie... In principiu mi-as lua un touring sau chopper. Cam asta ar fi ideea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Octombrie 21, 2004 Share Postat Octombrie 21, 2004 mai tineti intalnirea maine ? Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pixelconscious Postat Octombrie 21, 2004 Share Postat Octombrie 21, 2004 (editat) mai tineti intalnirea maine ?Sorinake bineinteles Sorinele! va asteptam ca de obicei, dar foarte multi dintre noi ajung cam pe la 20:30. nu mai este nevoie sa spun ca sunteti bineveniti pentru ca o stiti prea bine Kali, ai promis ceva.. nu ai uitat, nu ? Editat Octombrie 21, 2004 de pixelconscious Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZALMOXIS Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 Imi poate spune cineva si mie ce e asta !?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZALMOXIS Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 BAI CUM PUII MEI ATASEZ O FOTOGRAFIE DIN MY PICTURES AICI !?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 sunt doua tipuri de persoane:alea carora le place si nu trebuie sa le explici alea carora nu le place si oricat le-ai explica tot nu pricep. Sorinake problema se pune in falul urmator: Cand te trezesti dimineata trebuie sa te gandesti ca vorbind nu inveti nimic nou, poti face asta doar ascultand! deci, cei care pricep greu.........puteti invata doar ascultand!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 bineinteles Sorinele! va asteptam ca de obicei, dar foarte multi dintre noi ajung cam pe la 20:30. nu mai este nevoie sa spun ca sunteti bineveniti pentru ca o stiti prea bine Kali, ai promis ceva.. nu ai uitat, nu ? se pare ca doar eu am ajuns pe-acolo ...lasa, poate sapt. viitoare nu ploua si vin mai multi P.S. se pare ca am intalnit si un amic printre voi (VIPER_DW) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VIPER_DW Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 Salutare Cata M, ma bucur ca te-am revazut, pacat ca erai un pic "sifonat". Super motorul, excelente gumele! A, dupa ce ati plecat a venit si Kali. A venit cu ploaia si a plecat tot cu ea... Va salutez pe toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 BAI CUM PUII MEI ATASEZ O FOTOGRAFIE DIN MY PICTURES AICI !?!?! In partea de jos a ferestrei deschise de catre butonul ai File Attachments cu Browse! Asa sa faci. Daca dai FAST REPLY nu ai prea multe optiuni, trebuie sa mai apesi More Options. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 Apropos, cred ca se va schimba denumirea din DaeWoo club in LOGAN owners! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 bai baieti si fete, cand e intalnirea asta, joia sau vinerea? cine are si motor si daewoo, cu ce vine !?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VIPER_DW Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 Apropos, cred ca se va schimba denumirea din DaeWoo club in LOGAN owners! Sincer, sper sa nu... Ca cea am vazut aseara m-a ingretosat... Un Logan chinuit de un "sofer" bezmetic care se credea Solberg/Loeb/Sainz sau maistiueucine... Noi, cei de la Daewoo Club, ne dezicem de acel personaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 Mdea, neplacut episodul cu LGN-ul albastru; cit despre cel perla, proprietarul e un vechi Ticolos si rezista cu succes la intepaturile noastre despre autobuzul ce si l-a luat ... Mai pe seara (vorba vine, era vreo 23:00) a aparut si URSU cu ascutitoarea si a beneficiat de vastele cunostinte tehnice depozitate in arhiva tehnica a DaewooClub ... si de o cheie de 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 Imi pare rau ca eu nu am ajuns ..dar dupa munca nu am mai fost in stare ..plus ca am avut un examen in dimineata asta Dar poate ne VDM simbata daca faceti iar comisie de reparatii ...vin cu moto daca e soare! Trebuie sa ajung si eu la un suc cu voi cit de curind ..ca se termina anul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 Marcelo, cineva de la woo intreba destul de insistent de tine! Nu o sa-ti spun cine, oricum i-am invitat pe toti la Etrusco! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 Simbata asta nu orgnizam sesiune stiintifica ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 Marcelo, cineva de la woo intreba destul de insistent de tine! Nu o sa-ti spun cine, oricum i-am invitat pe toti la Etrusco! CINE? CINE? Pacat ca nu mai faceti sesiune stiintifica .. La Etrusco iar nu ajung ...LUCREZ din pacate din nou ramine pe saptamina viitoare cind ma voi prezenta la toate intilnirile .. promit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 CINE? CINE? Ai bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emi2009 Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 (editat) Ai bani? Avem cota parte, da???? Editat Octombrie 22, 2004 de emi2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 Avem cota parte, da???? Daca imi spui cine a intrebat de mine ..DA (din banii lui Dobrescu ) Desi cred ca ..ai fost TU...sau poate Strumfu'.. cam astea sint posibilitatile , nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate