speedy_alien23 Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 nui nimic,oricind se poate merge la cei doi,dar eu o sa fiu acolo pentru ca o sa ma operez si eu,dar pentru ceva mai vechi,o sa ii spun citeva vorbe de dimineata daca apuc sa il prind in salon dar din cite stiu eu operatiile incep cam dupa ora 9,o sa trec si pe la prietena lui sa vad ce face si sa ii spun sa nu se sperie ca totul e ok,e pe miini bune acolo,atit EA cit si EL,asistentele sunt super pe acel palier. respect si numai bine celor doi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Alex a vb cu Laurentiu, care este bine cat de cat. Laurentiu a spus ca nu mai tine minte nimic de cand a fost luat de catre ambulanta. Si este suparat pentru prietena lui. Va fi operat la ora 11 de Dr. Sopon, asistat de catre Dr. Fleaca. Ne va mai spune Alex mai multe detalii dupa ce iese Lau din operatie...ca el este pe Orto Sanatate la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Alex a vb cu Laurentiu, care este bine cat de cat. Laurentiu a spus ca nu mai tine minte nimic de cand a fost luat de catre ambulanta. Si este suparat pentru prietena lui. Va fi operat la ora 11 de Dr. Sopon, asistat de catre Dr. Fleaca.Ne va mai spune Alex mai multe detalii dupa ce iese Lau din operatie...ca el este pe Orto Sanatate la toti cred ca s-a inteles gresit...numele lui e Cosmin ( poate i se mai spune Laurentiu, nu stiu) .... in orice caz bafta multa si lui si lui Alex. Sa se termine totul cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M I G Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 (editat) Mai ... imi pare rau sa aud ca se lasa cu operatii si de astea ca nu e placut (din pacate vorbesc din experientza ), tinem pumnii si capul sus mergem mai departe cumva. Bafta si insanatosire grabnica PS: Vedeti ca de abia a inceput sezonul . . . usor cu cazaturile ca mai e pana in toamna Editat Aprilie 8, 2009 de M I G Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 am mai vorbit si cu altii si s-a stabilit ca joi seara in Tequila (si/sau in Cotton) se vor strange bani pentru Laurentiu si prietena lui.fiecare da cat vrea si cat poate. se face lista si se predau banii. ok,eu sint pentru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 (editat) pana la urma, unde ne intalnim joi seara? ca pana acum sunt trei variante - Tequilla, Sala Transilvania si Cotton... Editat Aprilie 8, 2009 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 (editat) din topicul de intilniri,a reiesit ca: cotton nu are parcare pt moto,deci ramine sala transilvania....daca si acolo nu e deschisa terasa,mergem tot in tequila si apoi mai discutam,nu? Editat Aprilie 8, 2009 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 ok asa facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 ok asa facem Ei na! si ce are daca te plimbi si tu la toate locatiile? AAAAAAAAAA da .La cite beri sugi .......s-ar putea sa nu mai ajungi la ultima Mai degraba esti in pericol din cauza la toaletele .................publice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 atentie! pericol mare de alcoolizare excesiva...in trei locatii! moama, ce fain... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 martorii la accident au fost niste biciclisti. daca este cineva care i cunoaste, va rog, dati un mesaj. e ffff fffff mportant, pentru ca soferul a declarat ca motocicleta a intrat pe contrasens, si ca...i-a acrosat, CA AVEAU VITEZA MARE... exista un martor care a declarat ceea ce a vazut, adica faptul ca soferul Passatului a intrat pe contrasens, depasind masina din fata lui, un Audi A6 sau A8, , lovind motocicleta care circula regulamentar!!!!! - ceea ce il scoate pe Cosmin din culpa. apropos, la analiza politiei, Yamaha lui Cosmin era in neutru. cam greu de atins viteze mari cand ai becul verde aprins pe bord. si la fel de greu este sa sara din viteza, din a patra in "punctul mort" dintr-o lovitura. asta nu e numai de la mine, e parerea tuturor motociclistilor cu care am povestit joi, inclusiv cu cei care au ajuns acolo la scurt timp dupa accident. am auzit ca soferul este fiul proprietarului cabanei Curmatura, deci un tip cu bani. care nici macar astazi nu a incercat sa ia legatura cu oamenii pe care i-a bagat in spital. macar sa i intrebe de sanatate. sa vedem cum va evolua cazul... deocamdata, Cosmin e operat si e ok, pe cat se poate, iar Vera nu se poate ridica in fund, in pat, decat daca i se sprijina gatul, are dureri si -pur si simplu-e necajita. ooooooooffffffffffffff........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 am inteles ca pe Cosmin l-au lasat la"vatra" si se recupereaza bine....Vera cum e? ce se mai aude despre ancheta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sp00ky Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Sunt oameni care au facut poze, sunt si martori, le trebuie doar un avocat bun, sa vezi cum o sa sara baietii cu telefoanele sa cada la pace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Intr-adevar, Cosmin e acasa, ca si Vera de altfel.... Nasol este ca la Vera si-au dat seama medicii ca are SI fractura de bazin de-abea dupa 6 zile de la internare. Mai nasol este ca pe foaia de externare a Verei scrie "vindecat", ceea ce este ori tampenie ori interes ascuns... Dau azi telefon sa vad ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 martorii la accident au fost niste biciclisti. daca este cineva care i cunoaste, va rog, dati un mesaj. e ffff fffff mportant, pentru ca soferul a declarat ca motocicleta a intrat pe contrasens, si ca...i-a acrosat, CA AVEAU VITEZA MARE... exista un martor care a declarat ceea ce a vazut, adica faptul ca soferul Passatului a intrat pe contrasens, depasind masina din fata lui, un Audi A6 sau A8, , lovind motocicleta care circula regulamentar!!!!! - ceea ce il scoate pe Cosmin din culpa. apropos, la analiza politiei, Yamaha lui Cosmin era in neutru. cam greu de atins viteze mari cand ai becul verde aprins pe bord. si la fel de greu este sa sara din viteza, din a patra in "punctul mort" dintr-o lovitura. asta nu e numai de la mine, e parerea tuturor motociclistilor cu care am povestit joi, inclusiv cu cei care au ajuns acolo la scurt timp dupa accident. am auzit ca soferul este fiul proprietarului cabanei Curmatura, deci un tip cu bani. care nici macar astazi nu a incercat sa ia legatura cu oamenii pe care i-a bagat in spital. macar sa i intrebe de sanatate. sa vedem cum va evolua cazul... deocamdata, Cosmin e operat si e ok, pe cat se poate, iar Vera nu se poate ridica in fund, in pat, decat daca i se sprijina gatul, are dureri si -pur si simplu-e necajita. ar fi bine ca biciclistii sa aiba spirit cel putin ''civic'' si sa spuna adevarul despre accident in calitate de martori. cine ar putea, vazand un accident sa stea pur si simplu pasiv si sa nu ajute pe victime? uite ca pe unii ii doare in cot, poate altii nu ar putea dormi noaptea daca ar stii ca cineva sufera si il poate ajuta dar nu a facut-o!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 am vorbit cu Cosmin si mi-a zis ca la dosar sunt doua declaratii ale martorilor, in favoarea lui, precum si a unui mos care a vazut accidentul de la oarece distanta si care nu zice nici de bine, nici de rau. asa ca e OK, deocamdata sa mai vedem in continuare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas 17 Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Am auzit aseara de un incident pe drumul spre selimbar. Un Motociclist a lovit un pieton ce traversa neregulamentar. Motociclistul a fugit de la fata locului asadar cred ca nu e grav accidentul. Are cineva detalii? eu nu am gasit nimik pe net. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 ce se mai stie despre Cosmin si despre dosarul lui ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 din cate am auzit au reusit sa dea de 2 martori care sustin povestea lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) asa este, are doi martori care sustin varianta lui si care sunt dispusi sa depuna marturie si la proces. jegul ala cu fata de om, adica soferul, inca nu a dat nici un semn de viata... Editat Mai 6, 2009 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 astazi alt carnagiu facut de un TIR ist. dupa ce acum o luna o femeie a fost facuta carne tocata cu mate si sange la P-ta. Cibin, azi in Turnisor langa Mc. Donald's exact la fel carnagiu, un biciclist facut bucati de catre un TIR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 astazi alt carnagiu facut de un TIR ist. dupa ce acum o luna o femeie a fost facuta carne tocata cu mate si sange la P-ta. Cibin, azi in Turnisor langa Mc. Donald's exact la fel carnagiu, un biciclist facut bucati de catre un TIR. ce are deaface cu Motociclismul? asemenea Posturi le poti face in Tribuna sau ma rog, Free Talk............. mai bine si-ar recunoaste fapta, motociclistul care a fugit de la locul accidentului............ apropo, mai nou in Italia gripa porcina se numeste,.............Influenza di Berlusconi.............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 ce are deaface cu Motociclismul? asemenea Posturi le poti face in Tribuna sau ma rog, Free Talk............. mai bine si-ar recunoaste fapta, motociclistul care a fugit de la locul accidentului............ apropo, mai nou in Italia gripa porcina se numeste,.............Influenza di Berlusconi.............. hai DRAGA Bimbo in camera alaturata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 hai DRAGA Bimbo in camera alaturata adica la ''free talk'', sa nu crezi altceva, desi esti in stare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kia Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Bai v-am mai rugat si o mai fac -respectati acest topic -folositi-l cand stiti ceva despre un accident .Pentru take careuri si discutii sunt altele-ex clebare atentie la motociclisti etc. decate ori vad un post nou ma grabesc sa vad cine o fi patit ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate