Choixalacreme Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 @unnamed, ai ajuns in Popesti / Elf ? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 nu am mai fost. nu aveau fix modelul pe care-l cautam si asa niste modele de la alpinestars aveau la kronau care era mai convenabil pentru mine din punct de vedere al locatiei. i-am intrebat pe cei de la alpinestars daca au dealer in romania si cica nu au asa ceva momentan (cel putin pentru gama moto) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phantom_r Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 Salut tuturor. Eu va recomnad pe cei de la Motobrands. http://motobrands.ro/geci-moto/geci-piele&filter=11. Raspund mereu la telefon si daca se afla intr-o convorbire te suna ei inapoi. Nu stiu inca ce furnizor direct au, dar par foarte seriosi si pana acum nu am avut probleme cu ei. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmilian Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 Va salut. Ceva păreri despre un costum moto respectiv Alpinestars Challenger 2 piece va rog? Argumente pro/contra Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
efreet Postat Decembrie 23, 2015 Share Postat Decembrie 23, 2015 Recomand cu caldura Comura, experienta mea aici:/index.php?/topic/733835-alegere-dimensiune-geaca/?p=4099710 Am ramas super impresionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Februarie 2, 2019 Share Postat Februarie 2, 2019 Mai aduce cineva echipamente Alpinestars cu exceptia colegului alecsutzyu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 3, 2019 Share Postat Februarie 3, 2019 https://www.motoemotion.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Februarie 3, 2019 Share Postat Februarie 3, 2019 Merci, insa era vorba de vreun coleg.Cei de la Motoemotion nu au mai nimic de la Alpinestars (costume) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate