C.J. Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 tare povestea....dar cam cruda....orikum las ca i mai bn motorizat decat pe bicicleta...ejti vazut poate mai bn decat pe bicicleta...ai claxon mai bun + poti face o depasire mai larga si in un timp mai scurt:) asa ca bn ai venit in gashca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 te-a luat dacia aia? :|...bine k esti sanatos si ca ai si puterea sa mergi cu scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 te-a luat dacia aia? :|...bine k esti sanatos si ca ai si puterea sa mergi cu scuter dap, sunt bine acum, ma mai resimt inca de la accident, nu pot sa fac efort dar ma bucur ca traiesc, culmea e ca am mers vreo 9 ani cu bicla fara cine stie ce cazaturi sau incidente majore, acum ca sunt pe scuterica sper sa nu mai trec prin asa ceva, sunt destul de precaut, merg incet , am casca , trebuie sa-mi mai cumper niste protectii (genunchere si o geaca) si sunt ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 maoma...dupa cum ai povestiti tu totul pare asa hazliu...dar cred ca ai trecut prin niste momente de groaza...bine k ai scapat fara paralizie...si ala cu, camionul ce a patit?e macar la puscarie? Povestea mea: acum 8 luni eram biciclist...pana cand intr-o zi....ziua fatala...20 aprilie... , eram pe cursiera , ma duceam la servici. toate bune si frumoase; in fata un camion de gunoi, ma pregatesc sa-l depasesc, cand ,idiotul de sofer imi deschide usa in nas, aveam vreo 30km/h; frana...degeaba...flashuri - > imi vad viata in fata ochilor, ma lovesc de usa ( imi aud bataile inimii ca si cand timpul s-ar fi oprit in loc ) apoi cad secerat la pamant pe contrasens; tiiiittt tiiiitt ; o dacie in fata; frana puternica ; imi aud iar bataile inimii , dacia ma face afis; nino-nino-nino-nino-uuuuuuu, salvarea, spitalul, sectia urgente, perfuzii , totul confuz , vedere incetosata..... "Ai fractura de coloana te trimitem de urgenta la Bucuresti aici nu putem face nimic pt tine" (La bucuresti doctorul "3 vertebre fisurate, scapi neparalizat") 4 luni in gips, inca vreo doua de recuperare, totul ok , scapat ieftin cat de cat. Intr-o zi acum vreo luna, mers la magazin, cumparat scuterica (nu am spus familiei mele un cuvintel despre faptul ca mi-am luat scuter/tinut pitit undeva bine ) Acum sunt motorizat ( the secret rider ) Cam asta ar fi de spus.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 oricum fi precaut ca desi esti mai mare pe scuter inca is chiori care nu te vad si ori iti deschid usa in fata ori ies din parcari in fata ta..mie un politist mi-a deschi usa in fata acum cateva zile...asa ca ce ne mai asteptam la gunoieri daca pana si politistii fac asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 ieri l-am trantit si eu...faceam derapaje pe o parte cu frana spate si hop....am sarit ...nu am nimic...scuterul are doar 2 zgarieturi,dar...si asa il vopsesc iarna asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nartik Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 ieri l-am trantit si eu...faceam derapaje pe o parte cu frana spate si hop....am sarit ...nu am nimic...scuterul are doar 2 zgarieturi,dar...si asa il vopsesc iarna asta Fratie toti lovesc jucaria la un moment dat...daca te-a mancat in c*r... Lasa...noi sa fim sanatosi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 cum ai reusit? bine macar ca nu te-ai lovit.. mie mila mie de scooteru ala da pai tie azi l-am mai trantit de 4 ori ...la padure odata in wheelie pe spate,de 2 ori pe o parte derapaje si odata in namol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 (editat) azi l-am mai trantit de 4 ori ...la padure odata in wheelie pe spate,de 2 ori pe o parte derapaje si odata in namol Lasa ma cata ca maine poimaine vad ca fac astia un topic care ia cele mai multe trante si o sa fi in top glumeam sper ca nu teai suparat....... Si io era sal trantesc faceam whellie =)) si era sa cad pe spate si decat sa las scuteru pe jos am zis sa nult tranesc si cand colo era sa intru intr-o masina parcata Editat Decembrie 1, 2007 de mdanut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 (editat) pey cand mai faci wily fa si tu intro parcare/strada libera fara masini ca se poate intampla orice Editat Decembrie 1, 2007 de sunnyboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 ai facut vre-un video? vad ca ai pus o poza la avatar.. pune-o pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 pozele astea sunt printscreen dintr-un video nu stiu sa up-loadez filmele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 nu stiu sa up-loadez filmele pune-le pe youtube.super tare te ridici pe o roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 Asteptam cu nerabdare filmul tau ! Salut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 Asteptam cu nerabdare filmul tau ! Salut ! maine va potolesc nerabdarea ...deocamdata ma culc...k maine am sc de la 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 vreau si eu aerox cati metri mergi peo roata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 vreau si eu aerox cati metri mergi peo roata? pai depinde pe ce ma dau...in film era iarba si derapa...deci nu puteam sa merg mult...pe asfapt merg mai mult,chiar daca imi e cam frica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myhay1208 Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 Pai sa spun si eu povestea mea , chair daca nu este asa de interesanta... Totul a inceput cam acum 1 ani si jumatate cand localitatea mea brusc a inceput sa se umple de scutere , majoritatea erau piaggio ciao dar si ceva mai bun Gilera , yamaha , etc . Nu stiu exact modelele pentru ca nu atata timp cat nu aveam si eu unul nu imi permiteam sa ma uit prea mult la ele . Cand nu ai bani prea multi ... astepti ce sa faci ... Asa ca m-am gandit sa imi iau si eu ceva dar nu unul mic gen bravo sau ciao asa ca din iarna si pana in vara , chiar si un pic in toamna am muncit sa strang bani sa imi iau si eu ceva mai bun . Zis si facut, insa au aparut ceva probleme asa ca nu am mai apucat sa imi iau ceva ...acum 2 luni si ceva cand ma intorc acasa de la niste prieteni , surpriza ! Un piaggio zip era in curte . Nu imi venea sa cred ! Desi nu este nou ma bucur ca il am si pe el , momentan fiind in reparatii , daca sunteti curiosi o sa gasiti si problema pe care o am pt ca am postat pe forum ... In orice caz sunt multumit de el asa cum e ... nu fuge el prea tare ( pana acum am ajuns la 65 de km/h iar pe bord este 80 ) dar nici nu imi trebuie viteza , pana la urma este un scuter si nu un motor ... eu sunt nou pe aici , si cum am vazut si eu va urez asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 Pai sa spun si eu povestea mea , chair daca nu este asa de interesanta... Totul a inceput cam acum 1 ani si jumatate cand localitatea mea brusc a inceput sa se umple de scutere , majoritatea erau piaggio ciao dar si ceva mai bun Gilera , yamaha , etc . Nu stiu exact modelele pentru ca nu atata timp cat nu aveam si eu unul nu imi permiteam sa ma uit prea mult la ele . Cand nu ai bani prea multi ... astepti ce sa faci ... Asa ca m-am gandit sa imi iau si eu ceva dar nu unul mic gen bravo sau ciao asa ca din iarna si pana in vara , chiar si un pic in toamna am muncit sa strang bani sa imi iau si eu ceva mai bun . Zis si facut, insa au aparut ceva probleme asa ca nu am mai apucat sa imi iau ceva ...acum 2 luni si ceva cand ma intorc acasa de la niste prieteni , surpriza ! Un piaggio zip era in curte . Nu imi venea sa cred ! Desi nu este nou ma bucur ca il am si pe el , momentan fiind in reparatii , daca sunteti curiosi o sa gasiti si problema pe care o am pt ca am postat pe forum ... In orice caz sunt multumit de el asa cum e ... nu fuge el prea tare ( pana acum am ajuns la 65 de km/h iar pe bord este 80 ) dar nici nu imi trebuie viteza , pana la urma este un scuter si nu un motor ... eu sunt nou pe aici , si cum am vazut si eu va urez asfalt uscat! daca ar fi toti ca tine,bine ar mai fi...nu toti se bucura de ce au...zic k nu e de ajuns,vor mai mult...e bine ca te multumesti cu 65 km/h...si ca esti multumut de un zip-uletz ...asfalt uscat si tie si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 Bun venit pe forum si sal stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Decembrie 12, 2007 Autor Share Postat Decembrie 12, 2007 pai depinde pe ce ma dau...in film era iarba si derapa...deci nu puteam sa merg mult...pe asfapt merg mai mult,chiar daca imi e cam frica Te-am prins milogule ca iti e frica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 sa il stapanesti sanaCOx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Te-am prins milogule ca iti e frica pai cand esti tu in preajma normal k imi e frica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 up ... haideti cu povestile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Povestea noastra > Plangeam cand ii vedeam impreunaaa @ Bambi : dai click Bambi-2 Ochi caprui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate