ianachim Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 sal un idiot de taximetrist a intors de pe cele 2 benzi dintre ikea si brico exact in fata unui suzuki de super moto "dragos" bravo omului cu bmw gs 650 galben fara nr primul venit care a adus politia de la academie ca bulangii prin telefon nu au vrut sa vina iar idiotii de la 112 de abia la al 2 telefon cu multa sex oral au trimis salvarea omul e "ok" la prima vedere julituri cot, genunchi, glezna cat mingea de hambal dar capul intreg ca avea casaca care era julita salvarea a venit dupa 15 min de la al 2 apel la 112 si l.au dus la spitalul elias echipajul de politie a venit f tarziu sa faca masuratori ceea ce imi pare o magarie a trebuit sa mutam moto si masina si au masurat dupa ceea ce nu este ok trebuia degajata strada dar a fost accident cu victima fratilor daca vedeti unul cazut nu il lasati singur ca vin "colegii" conservarului si "fratii" si nu mai e asa cum a fost si militia o da cotita in caz de accident nu o faceti pe duri " nu ma doare" sunt ok mergeti la spital si faceti toate controalele si sa plateasca imbecilul care nu se asigura moto e cam varza am vazut si eu o furca rupta geanta moarta si toata partea dreapta dusa pacat ca nu avea casco daca stiti un avocat motociclist care ne poate invata si me noi cum e cel mai bine sa procedam da.ti pe forum ca e bine de stiut cand ai astfel de necazuri foto sa ajung pe seara acasa si voi pune sanatate omului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wob Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 Taximetristi nenorociti! Sanatate motociclistului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laur85 Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 Astia cu taxiurile circula ca in jungla problema e ca nu prea ai curaj sa te iei cu ei! Stiti cum e ca imediat se aduna ca furnicile!!! Sanatate maxima motociclistului si multa bafta la recuperarea pagubelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 4, 2007 Autor Share Postat Iulie 4, 2007 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baciu_dragos Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 salutare sunt baiatul cu drz ul. va multumesc din suflet pentru ajutor. sper sa nu fie nevoie dar daca aveti vreo problema puteti sa mizati pe ajutorul meu. In rest sunt bine cateva julituri ( seriase ce-i drept) glezna cu entorsa si un os rupt la laba piciorului. Inca o data multumesc si aveti grija!!!!!! soferi neatenti sunt la tot pasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Multa sanatate,recuperare grabnica! Spune-ne si noua cum s-a intimplat ,aveai ceva viteza ,cum ai reactionat ,ce manevre ai incercat ca sa-l eviti daca ai mai avut timp.Trebuie sa tragem ceva concluzii sa invatam ceva din patania ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 insanatosire grabnica ... si atentie la specimenele astea in conserve galbene! Ca nu ii doare nici in fund daca te tavalesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virilu Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 EU merg zilnic pe acolo, si e fff aiurea asfaltul acolo, e plin de capace de canale, care sunt iesite in afara si daca nu esti atent risti sa sari in sus, mai sunt si stradutele adiacente,unde soferi forteaza nota intr-un stil mai ales daca te vede ca vi q motoru, fuga sa iti iasa in fata. mai e si plin de praff de la basculantele alea care trec toata ziua pe acolo. Insanatosire grabnica!!! si spor la reparatii!! sa auzim numai de bine si de excursii frumoase!!! Asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 daca stiti un avocat motociclist care ne poate invata si me noi cum e cel mai bine sa procedam da.ti pe forum ca e bine de stiut cand ai astfel de necazuri foto sa ajung pe seara acasa si voi pune sanatate omului Sanatate multa riderului in primul rand !!! In al doilea rand nu ai nevoie de avocat ca sa stii ce e de facut in privinta asigurarilor. Totul se face legal, la fel ca la orice accident. O sa aibe nevoie de avocat numai daca ajunge la proces civil pentru daune, dar poate nu va fi cazul. Sunt multe topicuri pe accidente, unde se explica pas cu pas, ce e de facut in caz de accident, fara ca riderul sa fie vinovat si fara sa aibe casco. Daca nu gasesti, da-mi pm si iti trimit eu linkul sau direct ce ai de facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teddy Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Sper ca i-au luat carnetul fiului de curva (taximetristului). Javrele astea parca merg dupa alta lege fratilor! Si eu merg des pe-acolo! Aveti grija ca sunt o gramada de cretini care o iau pe interzis sau taie parcarile de parca ar fi la masa pe tarla! Mai aveti grija si noaptea daca o luati pe-acolo, ca vin 'baietii destepti" sa faca cerculete in zona! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 sal un idiot de taximetrist a intors de pe cele 2 benzi dintre ikea si brico exact in fata unui suzuki de super moto "dragos" bravo omului cu bmw gs 650 galben fara nr primul venit care a adus politia de la academie ca bulangii prin telefon nu au vrut sa vina iar idiotii de la 112 de abia la al 2 telefon cu multa sex oral au trimis salvarea omul e "ok" la prima vedere julituri cot, genunchi, glezna cat mingea de hambal dar capul intreg ca avea casaca care era julita salvarea a venit dupa 15 min de la al 2 apel la 112 si l.au dus la spitalul elias echipajul de politie a venit f tarziu sa faca masuratori ceea ce imi pare o magarie a trebuit sa mutam moto si masina si au masurat dupa ceea ce nu este ok trebuia degajata strada dar a fost accident cu victima fratilor daca vedeti unul cazut nu il lasati singur ca vin "colegii" conservarului si "fratii" si nu mai e asa cum a fost si militia o da cotita in caz de accident nu o faceti pe duri " nu ma doare" sunt ok mergeti la spital si faceti toate controalele si sa plateasca imbecilul care nu se asigura moto e cam varza am vazut si eu o furca rupta geanta moarta si toata partea dreapta dusa pacat ca nu avea casco daca stiti un avocat motociclist care ne poate invata si me noi cum e cel mai bine sa procedam da.ti pe forum ca e bine de stiut cand ai astfel de necazuri foto sa ajung pe seara acasa si voi pune sanatate omului MARE DOMN .. TOT RESPECTU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 (editat) bafta la asigurari, ca sa nu te plimbi de colo,colo intereseaza-te de toate actele de care ai nevoie pe care trebuie sa le duci firmei la care e asigurat taximetristul. Inclusiv acceptul lui de a-ti repara motorul pe asigurarea lui. Stiu ,e aiurea si ai mult de furca ,da se rezolva,multi am trecut prin asta si toti am scos-o la capat. Editat Iulie 5, 2007 de disabled_cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 6, 2007 Autor Share Postat Iulie 6, 2007 sa nu uit un super baiat omul cu auto si nr de VRANCEA respect a stat cu noi a adus apa de la ikea super baiat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudvio Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 salutare sunt baiatul cu drz ul. va multumesc din suflet pentru ajutor. sper sa nu fie nevoie dar daca aveti vreo problema puteti sa mizati pe ajutorul meu. In rest sunt bine cateva julituri ( seriase ce-i drept) glezna cu entorsa si un os rupt la laba piciorului. Inca o data multumesc si aveti grija!!!!!! soferi neatenti sunt la tot pasul multa sanatate si recuperare usoara si rapida!! bafta cu reparatul motorului!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 sal un idiot de taximetrist a intors de pe cele 2 benzi dintre ikea si brico exact in fata unui suzuki de super moto "dragos" bravo omului cu bmw gs 650 galben fara nr primul venit care a adus politia de la academie ca bulangii prin telefon nu au vrut sa vina iar idiotii de la 112 de abia la al 2 telefon cu multa sex oral au trimis salvarea omul e "ok" la prima vedere julituri cot, genunchi, glezna cat mingea de hambal dar capul intreg ca avea casaca care era julita salvarea a venit dupa 15 min de la al 2 apel la 112 si l.au dus la spitalul elias echipajul de politie a venit f tarziu sa faca masuratori ceea ce imi pare o magarie a trebuit sa mutam moto si masina si au masurat dupa ceea ce nu este ok trebuia degajata strada dar a fost accident cu victima fratilor daca vedeti unul cazut nu il lasati singur ca vin "colegii" conservarului si "fratii" si nu mai e asa cum a fost si militia o da cotita in caz de accident nu o faceti pe duri " nu ma doare" sunt ok mergeti la spital si faceti toate controalele si sa plateasca imbecilul care nu se asigura moto e cam varza am vazut si eu o furca rupta geanta moarta si toata partea dreapta dusa pacat ca nu avea casco daca stiti un avocat motociclist care ne poate invata si me noi cum e cel mai bine sa procedam da.ti pe forum ca e bine de stiut cand ai astfel de necazuri foto sa ajung pe seara acasa si voi pune sanatate omului Pe tine parca te trimite Dumnezeu acolo unde e nevoie de ajutor.Eu iti multumesc inca o data pentru tot.Daca ar fi toti motociclistii ca tine, ce bine ar fi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate