yoyo_man Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 incearca la 0744209914- Dl. Varga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 execut reglare balans injectii pt BMW R 1100/1150/1200. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
napoleon Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Stie cineva unde pot sa-mi echilibrez rotile in Oradea? Am fost pe la vre-o cateva vulcanizari dar nu s-a inghesuit nimeni sa ma ajute, cica au program pt roti de motor, dar n-au nu stiu ce, si nu pot pune roata pe axul ala. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rycymoto Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Stie cineva unde pot sa-mi echilibrez rotile in Oradea? Am fost pe la vre-o cateva vulcanizari dar nu s-a inghesuit nimeni sa ma ajute, cica au program pt roti de motor, dar n-au nu stiu ce, si nu pot pune roata pe axul ala. Multumesc. SERVICE SCOOTERE/MAXISCOOTERE/MOTO IN ORADEA!!! ACUM LA CELE MAI BUNE PRETURI SI PROFESIONALISM GARANTAT!!!LUCRARI GARANTATE PANA LA 6 LUNI. PIESE DE SCHIMB SI ACCESORII,O VASTA GAMA DE PIESE UZATE DIN DEZMEMBRARI . VOPSITORIE ,REPARATII CARENE,REPARAII SEA , VULCANIZARE SI ECHILIBRAT ROTI ,ETC .IN POLIGONUL SCOLII DE SOFERI S.A.O, str: OVIDIU. Densusianu, langa Piata Iosia!, Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la ORANGE: 0748/544115 RDS: 0771/549276 VODAFONE :0734/939144 Mesaj completat SERVICE SCOOTERE/MAXISCOOTERE/MOTO IN ORADEA!!! ACUM LA CELE MAI BUNE PRETURI SI PROFESIONALISM GARANTAT!!!LUCRARI GARANTATE PANA LA 6 LUNI. PIESE DE SCHIMB SI ACCESORII,O VASTA GAMA DE PIESE UZATE DIN DEZMEMBRARI . VOPSITORIE ,REPARATII CARENE,REPARAII SEA , VULCANIZARE ,ETC .IN POLIGONUL SCOLII DE SOFERI S.A.O, str: OVIDIU. Densusianu, langa Piata Iosia!, Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la ORANGE: 0748/544115 RDS: 0771/549276 VODAFONE :0734/939144 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 (editat) Buna. Pe un amic de-al meu il intereseaza sa cumpere un bloc motor de Suzuki VZ 800 Marauder second, sau ma rog, il doare vilbrochenul, o biela , cuzinetii si segmentii de ungere, deci din bloc pot lipsii restul ( capace exterioare, supape, pistoane, cutie de viteze etc). Daca aveti careva vreun pont............... Va multumim Editat Septembrie 24, 2010 de alin_barburas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racing_parts Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 PERSOANA FIZICA AUTORIZATA REPAR MOTOCICLETE ATV,CROSS,JETSKI,SNOWMOBIL SI ASIGUR PIESE DEZMEMBRATE SI NOI INF TEL 0740317535 racing_partsocsi@yahoo.com mess. racing_partsocsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Malu Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 Salut, unde pot gasi comenzi avansate pentru o Yamaha Virago 250..alea originale imi sunt "mici". Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motohaus Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 (editat) piese moto din dezmembrari informatii la 0725888900 sau mess yahoo: motohaus din cauza ca nu am mult timp de stat pe net rog sa ma contactati pe tel sau eventual pm pe yahoo. salutari!! Editat Octombrie 8, 2010 de motohaus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Malu Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Buna, am nevoie de un pic de ajutor. Stie cineva un atelier, firma care face cromari/nichelari in Oradea sau in imprejurimi? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 ai probleme la roti si doresti sa schimb rulmentii??? te-ai saturat sa te chinui si sa ciocanesti ore intregi pana scoti rulmentii de la roti??? ii schimb eu cu presa profesionala pentru scos rulmenti din interiorul butucilor !!! IEFTIN, SIGUR, RAPID!!! 15 ron / roata, 25 ron / ambele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Mai exista magazinul Speed Motor pe Clujului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Mai exista magazinul Speed Motor pe Clujului? Nu mai exista! Dar poti sa suni pe baiatul( Zolti) de la speed motor daca te intereseaza ceva. Intra pe www.speedmotor.ro, acolo gasesti nr. de telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biker99 Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 buna, stie cineva in oradea unde este asa ceva? am mai incercat dar degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 buna, stie cineva in oradea unde este asa ceva? am mai incercat dar degeaba Este un atelier de reparat haine de piele pe Tudor Vladimirescu vis-a-vis de restaurantul Select, pe colt. Poti incerca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 Buna, am nevoie de un pic de ajutor. Stie cineva un atelier, firma care face cromari/nichelari in Oradea sau in imprejurimi? Multumesc. Exista unu din Cociuba Mare .Sta undercover. DDD pe forum . . Dani ajuta omu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racing_parts Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 PERSOANA FIZICA AUTORIZATA REPAR MOTOCICLETE ATV,CROSS,JETSKI,SNOWMOBIL SI ASIGUR PIESE DEZMEMBRATE SI NOI INF TEL 0740317535istvan_pop@yahoo.com mess. istvan_pop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 poti incerca la Cosmin si evenetual de acolo te indruma el (0755487478) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Headmaster Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 stie cineva unde imi pot gasi un stender pentru un enduro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racing_parts Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 efectuez reparati moto de orce fel asigur piesele pt reparati ulei motul 10w40 5100 4l 150 ron, 10w40 7100 4l 210 ron ,300v dublu ester 10w40 4l 260 ron filtru ulei 30 ron 0740317535 (Istvan) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i.bod Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 stie cineva unde imi pot gasi un stender pentru un enduro? incearca eBay http://www.eBay.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Headmaster Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 incearca eBay http://www.eBay.de merci mult .am gasit un nou magazin de piese in oradea si am luat de la ei la 190 ron .pe stefan cel mare la nr 90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
individualistu Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Un service care face ITP moto este? De asemenea ma intereseaza daca ati vazut prin vreun magazin din Oradea ulei Motorex Formula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Un service care face ITP moto este? Langa pizzeria Old mill, la mijlocul strazii in curte pe stanga.Ieftin, rapid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 nu stii cat mai costa un itp la motor acum acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
callmeslick Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 nu stii cat mai costa un itp la motor acum acolo? Anul trecut la sfarsit era 40 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate