inanna Postat Iulie 9, 2007 Autor Share Postat Iulie 9, 2007 salutare ! felicitari pt. gestul tau ! am un prieten care vrea BURDUFURILE (de la telescoapele pe fata- DOAR BURDUFURILE) SI CONTACTUL ! uite datele lui: marian zotescu str Dogarilor, nr 37, sat Adanca,com. Gura -Ocnitei ,jud Dambovita aparatoarea fata si bordul cum rata???????? multam de oferta ! Mah v-am rugat sa cascati un pic okii..In fine BORDUL nu exista..Asa am luat motoreta fara bord...Si am spus ca si furca s-a dat ==> s-a dat cu tot cu burdufuri .....II pot trimite doar contactul daca vrea ..imi pare rau ...Si inca o data va rog cititi cu nitel mai multa atentie ............. @grex imi pare rau dar motorul s-a dat si el in dimineata asta ..m-a sunat un tip ...abia dupa ce am intrat pe net am vazut ca il voiai ....imi pare rau ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 MULTUMESC PT. GESTUL TAU ! AI FACUT O GROAZA DE POSESORI DE COMUNISTE FERICITI ! FELICITARI ! ...SI NU UITA RETINE TOATE NR DE TELEFON SI ADRESELE CELOR PE CARE II AJUTI SI CAND AJUNGI IN ZONA LOR....CAUTA-I !..SUNT SIGUR CA PRETUIESC GESTUL TAU SI AU SA TE PRIMEASCA CU BRATELE DECHISE SI....IJ-URILE TURATE ! NU MA UITA TE ROG CU BURDUFURILE SI CONTACTUL PT AMICUL MEU! (MARIAN ZOTESCU, SRT DODARILOR,SAT ADANCA, COM. GURA OCNITEI, DAMBOVITA) MULTUMESC PT. GESTUL TAU ! AI FACUT O GROAZA DE POSESORI DE COMUNISTE FERICITI ! FELICITARI ! ...SI NU UITA RETINE TOATE NR DE TELEFON SI ADRESELE CELOR PE CARE II AJUTI SI CAND AJUNGI IN ZONA LOR....CAUTA-I !..SUNT SIGUR CA PRETUIESC GESTUL TAU SI AU SA TE PRIMEASCA CU BRATELE DECHISE SI....IJ-URILE TURATE ! NU MA UITA TE ROG CU BURDUFURILE SI CONTACTUL PT AMICUL MEU! (MARIAN ZOTESCU, SRT DODARILOR,SAT ADANCA, COM. GURA OCNITEI, DAMBOVITA) MULTUMESC PT. GESTUL TAU ! AI FACUT O GROAZA DE POSESORI DE COMUNISTE FERICITI ! FELICITARI ! ...SI NU UITA RETINE TOATE NR DE TELEFON SI ADRESELE CELOR PE CARE II AJUTI SI CAND AJUNGI IN ZONA LOR....CAUTA-I !..SUNT SIGUR CA PRETUIESC GESTUL TAU SI AU SA TE PRIMEASCA CU BRATELE DECHISE SI....IJ-URILE TURATE ! NU MA UITA TE ROG CU BURDUFURILE SI CONTACTUL PT AMICUL MEU! (MARIAN ZOTESCU, SRT DODARILOR,SAT ADANCA, COM. GURA OCNITEI, DAMBOVITA) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 OK! TRIMITE-MI TE ROG CONTACTUL ! AM MARE NEVOIE DE EL ! CRED CA PRIN CONTACT IMI FURA CURENT....! MUTUMESC! MAI AI CONTACTUL?????? EU AM MARE NEVOIE DE EL ! MULTUMESC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freshutzu Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 sal as vrea si eu suportul de la sea daca se poate, daca il mai ai si vrei sa-l dai raspunde-mi si te sun eu sa stabilim cum si cand, mersi oricum sa stii ca ai facut o treaba foarte buna cu piesele astea, sal si asfalt usccat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 Salut! Vin si eu cu o'ntrebare: La s-au dat rotile, a se citi, cu sau fara aparatoarea de lant a rotii spate? (aia de fonta, nu burdufurile de cauciuc). Bineinteles, logic ar fi cu ea cu tot, dar cine stie... Poate poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Iulie 12, 2007 Autor Share Postat Iulie 12, 2007 sal as vrea si eu suportul de la sea daca se poate, daca il mai ai si vrei sa-l dai raspunde-mi si te sun eu sa stabilim cum si cand, mersi oricum sa stii ca ai facut o treaba foarte buna cu piesele astea, sal si asfalt usccat Salut! Vin si eu cu o'ntrebare: La s-au dat rotile, a se citi, cu sau fara aparatoarea de lant a rotii spate? (aia de fonta, nu burdufurile de cauciuc). Bineinteles, logic ar fi cu ea cu tot, dar cine stie... Poate poate... Imi pare tare rau dar s-au adjudecat deja............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 cutiile laterale unde vine bateria iar in partea cealalte sculele,sau ce o vrea fiecare sa bage acolo.amandoua cutiile cu capace cu tot si o aripa fata daca ai.anunta-ma si iti dau un pm cu adresa me.tnx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 BUNA , MI-AI PUS CONTACTUL ! IL .... IL ASTEAPTA OMUL ...K PE O CAFEA FIERBINTE DUPA O NOAPTE ALBA ! MULTAM! BUNA , MI-AI PUS CONTACTUL ! IL .... IL ASTEAPTA OMUL ...K PE O CAFEA FIERBINTE DUPA O NOAPTE ALBA ! {marian zotescu str Dogarilor, nr 37, sat Adanca,com. Gura -Ocnitei ,jud Dambovita} MULTAM! SCUZE NU VREAU SA FIU STRESANT ! ...PROMIT CA DAU OBERE LA INTRUNIREA DE LA TARGOVISTE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 buna.. vroiam sa intreb dak mai ai reservoru si amortizoarele spate... k m-ar tenta si p mine..si cam ce pret ai cere p ele.. ms .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 inanna......ai trimis piesele? NU vreau sa te stresez sau sa te grabesc, doar ma gandeam ca daca le-ai trimis ar fi trebuit sa ajunga oricum nu ma grabesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 am si eu nevoie de o chiuloasa de simson sport, piston, supape etc si un carburator daca nu de simson, macar ceva ce se potriveste ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 vreau si io dak il mai ai cricul si suruburile sau axul cu care se prinde ( nush cum tre sa fie k am cumparato fara cric) merci mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 am si eu nevoie de o chiuloasa de simson sport, piston, supape etc si un carburator daca nu de simson, macar ceva ce se potriveste ... nu prea se potrivesc piesele de ij la simson incearca mai bine la cereri si cerseli, ca poate e cineva pe acolo frumos gest mai fata, bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 pe minte mar interesa dak mai ai burdufurile de la telescoape si saua !1asfalt uscat !dami un pm numai bine salutari din claxon !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate