ravemaker Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Salutare gasca din Colentina , M-am mutat de curand prin zona ,vis-a vis de Rosegarden( intre D-na Ghica si Teiul Doamnei) si as avea nevoie de un loc sa parchez vacutza asa da ca stiti ceva pe aproape dati-mi un semn si sa ne intalnim la ! Multumesc si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Salutare gasca din Colentina , M-am mutat de curand prin zona ,vis-a vis de Rosegarden( intre D-na Ghica si Teiul Doamnei) si as avea nevoie de un loc sa parchez vacutza asa da ca stiti ceva pe aproape dati-mi un semn si sa ne intalnim la ! Multumesc si asfalt uscat ! Welcome, Suntem vecini Eu stau foarte aproape de Teiul Doamnei (Aleea Otesani). Loc de tinut motocicleta ar fi la Obor (in parcajul subteran). Eu acolo o tin.. Cam nasol cu deplasarea pana acolo (cu echipamentu' dupa tine).. dar e in siguranta mobra acolo (costa 100 lei/luna) Marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuvila Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 (editat) lumeee, vad cai soare afara si vreo 4 grade...deci iesim si noi sa ridicice o mana care iese.... Editat Martie 22, 2008 de iuvila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuvila Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 (editat) las ma ca tu iesi mereu, vb de restu, din zona noastra... Editat Martie 25, 2008 de iuvila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chinezu Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 (editat) Salutare !!!! Sunt si eu de prin zona, stau la Lizeanu si motoru doarme la obor in parcare. YM: mihaitudorache2000. ( 0727 731.989 ). Cand aveti chef de plimbari sau aveti nevoie de ajutor contati si pe mine. Numai bine la toti si sa ne vedem cu bine !!! Editat Martie 28, 2008 de chinezu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabi Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 hei ! motociclisti de Lacul Tei ! haideti la o ... be_suc_re? ps: daca aveti alte prioritati, sa spuneti aici. merg in seara asta si dezumflu anvelopa fata la toate motocicletele din lacul tei. )) las si o carte de vizita.. sa vezi atunci intalniri.. sa vezi ce ne cautam apoi.. da da... deci, astept raspuns.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Salutare. din lipsa de timp... surfarea prin acest forum este foarte anevoiasa. Stau in Colentina/Andronache si de multe ori intalnesc oameni "calare" prin zona. De tot de atatea ori ma intreb daca sunt "bastinasi" sau doar in tranzit. Ar fi o idee excelenta sa reusim sa ne cunoastem. Sunt sigur ca multi dintre voi sunteti "vecini" mai mult sau mai putin. Dat fiind titlul topicului si faptul ca ultimul mesaj a fost postat la sfarsit de martie, ma intreb: ati reusit sa faceti intalnirea? Mi-ar face mare placere sa particip la o astfel de intalnire si poate, de ce nu, o iesire spre Dascalu... urziceni, nu stiu... undeva nu foarte departe, impreuna. Stau rau cu timpul, dar acum, odata cu vremea buna, mi-am propus sa fac cati mai multi km. Si dupa cum poate bine stiti, singur... e frustrant printe conserve, poate reusim impreuna. Puteti sa ma contactati oricand: Florin Marica 0723 323 327 YM: traffic_man_fm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bady Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Salutare. din lipsa de timp... surfarea prin acest forum este foarte anevoiasa. Stau in Colentina/Andronache si de multe ori intalnesc oameni "calare" prin zona. De tot de atatea ori ma intreb daca sunt "bastinasi" sau doar in tranzit. Ar fi o idee excelenta sa reusim sa ne cunoastem. Sunt sigur ca multi dintre voi sunteti "vecini" mai mult sau mai putin. Dat fiind titlul topicului si faptul ca ultimul mesaj a fost postat la sfarsit de martie, ma intreb: ati reusit sa faceti intalnirea? Mi-ar face mare placere sa particip la o astfel de intalnire si poate, de ce nu, o iesire spre Dascalu... urziceni, nu stiu... undeva nu foarte departe, impreuna. Stau rau cu timpul, dar acum, odata cu vremea buna, mi-am propus sa fac cati mai multi km. Si dupa cum poate bine stiti, singur... e frustrant printe conserve, poate reusim impreuna. Puteti sa ma contactati oricand: Florin Marica 0723 323 327 YM: traffic_man_fm ne intalnim mai mereu mai ales ca, noi, (vreo 5-6) stam la cateva blocuri distanta... oricum daca e sa se organizeze vreo iesire mai mare postam aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 ne intalnim mai mereu mai ales ca, noi, (vreo 5-6) stam la cateva blocuri distanta... oricum daca e sa se organizeze vreo iesire mai mare postam aici. ok. dati-mi de veste. nu intru foarte des pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clau_tex Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Stau de cand ma stiu in Dna Ghica (la blestematul rond) iar de anul asta sunt si posesor de moto. Cand se fac intalniri ma puteti contacta....in acelasi bloc cu mine mai suntem inca 2-3 Claudiu 0723.183.563 YM: clau_tex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANDY_14CON Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 SALUT LA TOATA LUMEA MAI PRIMITI SI DIN VOLUNTARI !! PENTRU PLIMBARI SUNTEM VREO 3 !! INCA CEVA ARE CINEVA VREO CUNOSTINTA LA ASIROM?? PT un dosar de daune un idot a dat marsarier peste motorul meu !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MUSASHI R6 Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 pe unde stai in Voluntari ? io stau pe la pod europa si din lipsa de camarazi ma dau cu baietii din colentina (statia de troleibuz raul colentina) -''super baieti'' acum 2 ani cand mi-am luat eu mobra erau cam rare motocicletele prin voluntari,dar acum parca s-a mai animat zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuvila Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 pe unde stai in Voluntari ? io stau pe la pod europa si din lipsa de camarazi ma dau cu baietii din colentina (statia de troleibuz raul colentina) -''super baieti'' acum 2 ani cand mi-am luat eu mobra erau cam rare motocicletele prin voluntari,dar acum parca s-a mai animat zona. Salutare Marius,bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANDY_14CON Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 pe unde stai in Voluntari ? io stau pe la pod europa si din lipsa de camarazi ma dau cu baietii din colentina (statia de troleibuz raul colentina) -''super baieti'' acum 2 ani cand mi-am luat eu mobra erau cam rare motocicletele prin voluntari,dar acum parca s-a mai animat zona. stau linga politie linga parc mai suntem mai multi dar de 3 sunt sigur ca vin restu.... fite !! cel mai repede pe tel !! 0723.385.481. mai ales in weekend sau seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MUSASHI R6 Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Salutare Marius,bine ai venit sal. imi pare rau de radarul din seara aia,da sper ca ti-a mai trecut supararea --- Mesaj completat în 16 Apr 2008 10:38 ------------- stau linga politie linga parc mai suntem mai multi dar de 3 sunt sigur ca vin restu.... fite !! cel mai repede pe tel !! 0723.385.481. mai ales in weekend sau seara o sa dau o tura pe acolo dar nu mai repede de 2 sapt. ca atat mai am de stat pe bara cu permisul,dar daca stau sa ma gandesc ...,ce p'....... sa fac eu cu permisul , si acum de Paste,chiar n-am ce sa fac cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANDY_14CON Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 sal. imi pare rau de radarul din seara aia,da sper ca ti-a mai trecut supararea <small>--- Mesaj completat în 16 Apr 2008 10:38 -------------</small><br/> o sa dau o tura pe acolo dar nu mai repede de 2 sapt. ca atat mai am de stat pe bara cu permisul,dar daca stau sa ma gandesc ...,ce p'....... sa fac eu cu permisul , si acum de Paste,chiar n-am ce sa fac cu el. ti la luat pt viteza ?? ai vreo pila la asirom pt un dosar de daune ?? mi-a tavalit unu motoreta !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MUSASHI R6 Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 (editat) pt. depasire imi pare rau dar pile n-am la asirom,in schimb am o gramada de dusmanii pe acolo. insa cu putina galagie si niste frecus am obtinut mai mult decat aveam nevoie Editat Aprilie 16, 2008 de MUSASHI R6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 (editat) saltare u esti cu gpz-ul negru din fatza la camin in tei....la AMON acolo sau cum se nume? ps. stau la doi pasi tot prin tei...mai spre parcul circului. ma bag si eu cu un pui de xt....unu mic de 125....daca iesiti ceva dati de stire apropos e super pizza la alexandross acolo...yam yam Editat Aprilie 24, 2008 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Prezenti cu inca 2 motorete pe Zambilelor, vecini cu Adie, Rechinul alb si Grigu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 silenti dar nu te-am mai vazut ce e cu tine? te-ai mutat? si eu tot in lacul tei langa camine stau...am avut un rs50 su abtipilde de 125 iar acum am un fzr400 cu care dupa paste sper sa facem plimbari impreuna(deocamdata e la tomina pana iau numerele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 eu stau pe v.bacila,am un zx9r "dungat", gen "mumie" unde va intalniti? o zi anume? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bady Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 eu stau pe v.bacila,am un zx9r "dungat", gen "mumie"unde va intalniti? o zi anume? sal. bine ai venit. Eu personal nu te am vazut. Noi mai vbm pe mess si ne intalnim seara cand avem timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 o am de curand, iar acum trebuie sa-i fac identificarea sper sa fie gata sapt. asta si sa ne putem intalni aveti un loc unde va vedeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANDY_14CON Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 o am de curand, iar acum trebuie sa-i fac identificareasper sa fie gata sapt. asta si sa ne putem intalni aveti un loc unde va vedeti? seara la politie in voluntari la parc !! m-a lasat ambreiajul patineaza !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate