rechinulalb Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Mie nu mi s-a umblat niciodata la mobra, ce-i drept e si o capra destul de nearatoasa deci probabil conteaza si asta )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danyr Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 /index.php?showtopic=378928 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TTKAWA79 Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 /index.php?showtopic=378928 Vin in buc vineri pana luni...ne vedem pe undeva (dupa aceea definitiv)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 (editat) Vin in buc vineri pana luni...ne vedem pe undeva (dupa aceea definitiv)? eu voi fi in oras in acest vikend, asa ca.... sa va aud motoarele turate pe la mine si sa vezi ce ies din casa Dl Mihai, dvs nu va mai plimbati GS-ul pe la mine prin fatza? Editat Iunie 16, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TTKAWA79 Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 eu voi fi in oras in acest vikend, asa ca.... sa va aud motoarele turate pe la mine si sa vezi ce ies din casa Dl Mihai, dvs nu va mai plimbati GS-ul pe la mine prin fatza? Pe la tine pe unde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 (editat) Pe la tine pe unde ? am postat mai in urma cam pe unde stau Editat Iunie 16, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TTKAWA79 Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 am postat mai in urma cam pe unde stau las ca aflu eu sa vezi ce burout si plafoane fac prin fata locuintei tale .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 las ca aflu eu sa vezi ce burout si plafoane fac prin fata locuintei tale .... asta numai daca imi vezi GS-ul in parcare, altfel n-are rost sa trezesti vecinii sa mi-i pui in cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 eu voi fi in oras in acest vikend, asa ca.... sa va aud motoarele turate pe la mine si sa vezi ce ies din casa Dl Mihai, dvs nu va mai plimbati GS-ul pe la mine prin fatza? e nu...mai trec si eu din cand in cand......dar nimeresc numai la ore d-astea cand nu sunteti pe acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Eu nu mai trec de vr-o 2 ani Motorizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Eu nu mai trec de vr-o 2 ani Motorizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Da, ca sunt ba in restaurare, ba in reparatie, dezmembrate Dar lucrez acum la un chopper bike frumos pe care abia astept sa-l scot la plimbare cat de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TTKAWA79 Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 ne vedem in seara asta la o berica 0% alcool ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 ne vedem in seara asta la o berica 0% alcool ? Bine-ar fi, numai ca e ajung pe la ora 21 in oras, si voi avea si treaba de facut apoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 Haideti azi sa mancam ceva, pe la 16:00. Kawalin zicea ceva de o pizzerie langa Universitate iar in zona e si Excalibur. Care va bagati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 Haideti azi sa mancam ceva, pe la 16:00. Kawalin zicea ceva de o pizzerie langa Universitate iar in zona e si Excalibur.Care va bagati? Not enough minerals, ca as veni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 care se baga la http://www.eastbike.ro/ ? Eu vreau sa plec de pe 10 (vineri) si sa ma intorc duminica, k luni merg la munci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 (editat) Cine vine Vineri (26) la Apasu? Este /index.php?showtopic=378351 Editat Iunie 24, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 wow s-a mai inviorat topicul de cand nu am mai intrat. din pacate eu tot fara cal sunt pt inca ceva vreme. pt cei ce nu stiu inca, probleme la cardan = iei in bratze volan. ... ne auzim/vedem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 wow s-a mai inviorat topicul de cand nu am mai intrat. din pacate eu tot fara cal sunt pt inca ceva vreme. pt cei ce nu stiu inca, probleme la cardan = iei in bratze volan. ... ne auzim/vedem! Cred ca il schimbam noi doi mai repede in fata blocului. Ce dracu ii faci, ca se termina sezonul si iei in bratze pu..sca. Trage de ei sa se miste mai cu talent ca o sa ne auzim/vedem in decembrie. La Predeal cred ca merg si eu, vedem atunci cine merge, cand plecam, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Cred ca il schimbam noi doi mai repede in fata blocului. Ce dracu ii faci, ca se termina sezonul si iei in bratze pu..sca.Trage de ei sa se miste mai cu talent ca o sa ne auzim/vedem in decembrie. La Predeal cred ca merg si eu, vedem atunci cine merge, cand plecam, etc. Bai, sa va puna naiba sa nu imi ziceti, la Predeal ramanem cu cortul, da? Asa in stilul Brasov sau Azuga anu trecut Pana atunci, weekendul asta e Miss Moto in Otopeni sambata, asa ca poate veniti si voi: cu masina sau motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Bai, sa va puna naiba sa nu imi ziceti, la Predeal ramanem cu cortul, da? Asa in stilul Brasov sau Azuga anu trecut Pana atunci, weekendul asta e Miss Moto in Otopeni sambata, asa ca poate veniti si voi: cu masina sau motorul. Buna idee, si poate se gaseste si pt mine un loc in masina spre Otopeni, ca nu pot sa vin singur, asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Bai, sa va puna naiba sa nu imi ziceti, la Predeal ramanem cu cortul, da? Asa in stilul Brasov sau Azuga anu trecut Pana atunci, weekendul asta e Miss Moto in Otopeni sambata, asa ca poate veniti si voi: cu masina sau motorul. Azi am anuntat ca vreau liber pe 10,11,12 si s-a rezolvat. Putem pleca de vineri, sa prindem toata distractia. Dar daca stau bine sa ma gandesc, decat sa dorm langa saltea, as prefera o camera, cel putin am dormi in aceleasi conditii, nu Raven? La ce ora incepe miss moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 (editat) Azi am anuntat ca vreau liber pe 10,11,12 si s-a rezolvat. Putem pleca de vineri, sa prindem toata distractia. Dar daca stau bine sa ma gandesc, decat sa dorm langa saltea, as prefera o camera, cel putin am dormi in aceleasi conditii, nu Raven? La ce ora incepe miss moto? Trebuia sa te iei de mine iar...Da mai, eu sunt libera asa ca pot pleca de vineri, vorbeste si cu Kawa, Draku... Dar s-ar putea sa am o rugaminte la tine si daca ma ajuti iti dau salteaua mea cu totul! Miss moto naiba stie...revin cu info, cred ca in jur de 8 Editat Iunie 26, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Trebuia sa te iei de mine iar...Da mai, eu sunt libera asa ca pot pleca de vineri, vorbeste si cu Kawa, Draku... Dar s-ar putea sa am o rugaminte la tine si daca ma ajuti iti dau salteaua mea cu totul! Miss moto naiba stie...revin cu info, cred ca in jur de 8 Imi dai salteaua cu tot cu ocupanta??? Fac orice, doar sa ceri! Se anunta multi la miss moto? Sa bat drumul pana acolo si sa nu gasesc un colt de masa sa tin si eu un pahar e de porc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate