q_simi Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Am fost 4 azi si cu fi-miu 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 las ca-i bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Wolverine, data viitoare vin cu mingea sa va jucati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 buna idee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOKI_46 Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 ce tare ...intalnire moto de cartier la 20 de metri de casa mea...o sa vin si eu cu nevasta Pitbuliza pe sradu de 750 data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 si de mai sti de alti rideri de colentina da ai departe.. sa strangem si noi randurile ca prinde bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 ce tare ...intalnire moto de cartier la 20 de metri de casa mea...o sa vin si eu cu nevasta Pitbuliza pe sradu de 750 data viitoare. adi ? pitbulitza ? tre' sa ne vedem ! on topic : cand si la ce ora e intalnirea asta ? ca iar am uitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 in fiecare miercuri la ora 20 in parcarea din fata Circului, cum veniti dinspre Stefan cel Mare mergeti pana in capatul aleii si veti vedea motoare parcate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOKI_46 Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Dap Grig man...noi suntem...o sa ne si vedem cand venim la intalnirea asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 va anunt de pe acum ca daca miercuri ploua, eu nu imi misc posteriorul la intalnire. Ca m-am saturat prin cate ploi am trecut weekendul asta pe mobra. c ya! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 facem niste flyere si le punem pe motoretele parcate in cartier ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOKI_46 Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 mai vine cineva diseara...in afara de mine ...??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Daca nu ploua, vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 hm..last min news : mini intrunire de hornetisti deseara la 7 la arc. daca mai sunteti la circ cand ma intorc trec si eu. sau mutam circul la arc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 pentru saptamana asta ma abtin de la comentarii ... sa nu fac iar ca sapt trecuta. cine stie, cunoaste...si a mai venit si cu ceaiul pana acolo sa ma astepte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 pentru saptamana asta ma abtin de la comentarii ... sa nu fac iar ca sapt trecuta. cine stie, cunoaste...si a mai venit si cu ceaiul pana acolo sa ma astepte... offf offf mai mai..... eu zic ca a doua oara nu mai vine....cu ceaiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 pai sa stii ... e bine si daca o veni chiar si fara ceai ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justforfun Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 pai sa stii ... e bine si daca o veni chiar si fara ceai ... ceai gata..le ai lins pe bot...dar ptr ca sunt proaspata "motorista" vin cu berea...dar miercurea viitoare..ca sa vin cu sora..nu singura ..nu i asa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 azi ne-am strans 6 record ?! Mesaj completat Chopper Academy Chapter Calarasi va invita sambata 12 septembrie ora 14:00 la o haiduceala in toata regula! Se lasa cu tuica, vin, bere, carnati, pastrama, mititei, concurs de tras cu harbaleta, intrecere pe apa cu hidrobiciclete si multe altele Zona de campare, plaja amenajata in stil vama veche (vama din Lehliu)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 5 si juma ... am fost. Ca "unii" au venit cu bicicleta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 ba 6 juma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 ba 6 juma aha...deci ala mic de facea stopy ... "era tac'su ma!" ... la naiba, tre sa-mi iau si eu tv-u, sa mai vad si eu stirile. Pacat ca nu ia venit si gagica lu ala mic...cu tot cu mamica ei cu ceaiul... da poate vine sapt viitoare si cu matusica, s-o cunoastem si pe ea. cine stie mai multe despre ce vb sa dezvolte pls .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 (editat) deci care va sa zica nu-ti ajunge doar cu mamica cu ceaiul, acum vrei si cu matushica....hmmmm.... nebunule! Editat Septembrie 10, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 deci care va sa zica nu-ti ajunge doar cu mamica cu ceaiul, acum vrei si cu matushica....hmmmm....nebunule! da da nu mai spune la nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 shhhhh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate