justforfun Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 e de intrebat.. eu stau prin zona si, da, am vazut si eu.. ma intereseaza si pe mine,si eu tot in zona stau. logane sa te vad cum faci pe detectivu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 bun asa daca afli ceva da de veste mersi frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 mai sus in topic, cateva pagini in spate, erau niste domni care isi faceau reclama in legatura cu ce va intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 mai sus in topic, cateva pagini in spate, erau niste domni care isi faceau reclama in legatura cu ce va intereseaza. mersi fain, sunt doua anunturi, unul pentru grozavesti si altul pentru Mihai Bravu stadionul Olimpia... pe mine ma interesa cumva sa fie aproape de casa... numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Acum niste ani (mai multi) la casa vopsita verde de pe Petre Antonescu (spatele policlinicii Nada Florilor) locuia cineva cu motocicleta. Merita intrebat poate se poate obtine gazduire in garaj. Nu stiu cine mai locuieste acolo acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 a gasit careva garaj prin zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 ..eu nu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Salmonelu Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 ..eu nu.. Vrei garaj sau doar undeva unde sa o tii in siguranta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Vrei garaj sau doar undeva unde sa o tii in siguranta? salut, ma intereseaza un garaj pentru iarna...daca era sezon m-as fi foarte multumit cu un loc unde sa fie in siguranta aproape de casa (scz de intarzierea in reply...am fost un pik cu treaba ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 NINGE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justforfun Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 NINGE yuuuhhhuuuuuuuuuu...dar ce frumos ninge Mesaj completat Sarbatori Fericite ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 Sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 dezmembrez honda xlv 600 transalp,an '89,ieftin si negociabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justforfun Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 La multi ani !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 La multi ani pe 2010! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shaft Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata01 Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Salutare ! Ma alatur si eu comunitatii din zona colentina-tei (m-am mutat de curand). O intrebare: Cum e zona ca si nivel de "periculozitate" (ma refer incidente, tentative furturi moto, etc) ? Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 BINE AI VENIT! se fura la greu in acest cartier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 Oferte munca: Sales Manager, Administration Manager, Accounting Manager, detalii aici: /index.php?showtopic=489121 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 Se mai tine vreo intalnire la Circ azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 (editat) din cate stiu eu nu s-au mai tinut din vara trecuta cand am renuntat sa mai vin pentru ca la un moment dat eram doar eu. Poate s-or mai fi tinut intre timp , eu ne mai venind nu mai stiu. Editat Martie 4, 2010 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UNUDANI Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 Salutare guys, Dupa o pauza de 2 ani juma am revenit in cartierul Colentina,pana acum am fost plecat in alt "oras",Drumul Taberei! Am un Rieju Tango 125!Motor de criza,as fi vrut altceva dar cascavalul a fost putin rau! Prin ce carciumi va faceti veacul?sau astept pana dupa 15 artie si ne vdm pe strasse?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgdvld Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 Salutare! Tine cineve motorul in parcarea subterana de la Obor? Sau aveti idee ce preturi sunt? Eu stau l aObor si parca nu as tine motorul in spatele blocului. Bafta, Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Am vazut un topic recent in care scria ca de acolo se fura. Tine motorul in fatza blocului, nu in spate. Decat sa dai banii pe parcare mai bine iti cumperi o alarma buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Salut. Man din cate am citit eu pe forum, costa cam 180 RON pe luna. Tot pe forum am citit ca unui tip i-au furat toba, deci prea sigura se pare ca nu e. Bafta Salutare! Tine cineve motorul in parcarea subterana de la Obor? Sau aveti idee ce preturi sunt? Eu stau l aObor si parca nu as tine motorul in spatele blocului. Bafta, Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate