Sei Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 Si la mine a inceput sa ploua si sa bata vantu.. I'm out for today. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 o lasam pe altadata daca nu ne lasa ploaia dar pana la 8 speram ca se opreste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 La cum arata eu zic ca pana la 8 dispare tot, deci inca mai e fezabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yeti Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 Rmane in picioare toata treaba? Bai baieti eu ma duc acolo si va astept. Daca apare careva e bine, daca nu... o sa ma pitesc pe undeva pe acolo si o sa plang ca mi-ati dat teapa! ))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 Vin si eu, dar ajung la 8:15, deci la circ pe partea cu Stefan cel Mare ? sau pe Lacul Tei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yeti Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 Vin si eu, dar ajung la 8:15, deci la circ pe partea cu Stefan cel Mare ? sau pe Lacul Tei ? stefan cel mare, chiar langa cladirea circului. e un autobuz parcat,pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 am plecat si eu spre voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 Salutare, Eu nu mai pot veni. O lasam pe saptamana viitoare. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yeti Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 lol, a parcat garda aici. ))) lol, a parcat garda aici. ))) a mai venit o masina. sunt la pauza de masa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Salut! Marti cine vine? De data asta nu mai aveti scuza ca ploua ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yeti Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Salutare! Sper sa ajung si eu, pe jos ca de obicei (stiu ca radeti in sinea voastra). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geros1988 Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 (editat) Salutare! Sper sa ajung si eu, pe jos ca de obicei (stiu ca radeti in sinea voastra). Normal ca radem Prezent maine Editat August 6, 2012 de Geros1988 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Normal ca radem Prezent maine Ce oameni rai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Vin si eu in carje pe la 20:30, pe mobra desigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Si eu, si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu, lângă Student Pub, am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper că pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 Asfalt uscat și mai puțin fierbinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 Maine cine va fi prezent? Martea trecuta nu am putut sa ajung.. a apaurt ceva in ultima clipa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 Saptamana trecuta cu parere de rau nu am pututu nici eu ca am stat la birou pana la 9:30 . Maine sunt prezent dar propun sa ne strangem undeva pe langa o bodega, stam si la un suc, nu doar calare pe mobre prin parcari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yeti Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Saptamana trecuta cu parere de rau nu am pututu nici eu ca am stat la birou pana la 9:30 . Maine sunt prezent dar propun sa ne strangem undeva pe langa o bodega, stam si la un suc, nu doar calare pe mobre prin parcari Subscriu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Eu zic altfel... Ne vedem la Circ, stam ~15 minute sa asteptam intarziatii dupa care dam o tura prin oras (stabilim un traseu la circ de cam ~15-30 min) dupa care mergem la o bodega.. cum zice ZYB. Cum vrea poporu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Si azi ma dau iarasi lovit , trebuie sa fug din Bucuresti pana la sfarsitul saptamanii Distractie placuta baieti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Pana la urma cine vine si unde mergem ? ----------------------------------------- Ne strangem azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat August 19, 2012 Share Postat August 19, 2012 (editat) Marti ~20 - 20:30 era??? Posibil si eu cu husky :X ..pe role, vedem. Sei ? ZYB ? Dam o bashina la Circ? http://www.youtube.com/watch?v=J1RdjUDC-r4 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu, lângă Student Pub, am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper că pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 Asfalt uscat și mai puțin fierbinte Ai gresit sectorul, scrie Colentina-Tei in titlu (sector 2). Iuliu Maniu e in sectorul 6. Editat August 19, 2012 de SiD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Salut, am putea sa facem o schimbare sa ne vedem in parcul Studentesc, ca este si terasa "La Misto", putem bea un suc/bere dupa preferinte Tot pe la un 8:30 ...parerea mea Se pare ca e pustiu azi Eu ma retrag, ca am optiunea sa ma balacesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 (editat) N-am somn si sunt obosit. Si asa nu prea se scrie pe aici, sunt putini. Marti (04.09.2012) la 20:30, la Circ ? @Sei: vroiam sa ne vedem azi cu Niko in Tei, stii tu. Il sun si te anunt. Editat Septembrie 1, 2012 de SiD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate