Smeagol Postat Octombrie 18, 2004 Share Postat Octombrie 18, 2004 http://go.to/BenManton cautand niste detalii despre un motor am dat peste o poveste tragica de ce poti patzi calare pe motor am postat linku pt a fii perfect constienti de ce se poate intampla, despre utilitatea echipamentului care dupa cum veti vedea a fost singuru care a salvat viata persoanei in cauza si nu in ultimul rand despre cauzele care au stat la baza acestui fapt, mai ales ca la noi putem zice ca avem cauze de genul asta din belsug rog moderatori sa inteleaga utilitatea acestui post si sa nu stearga pt orice eventualitate daca dispare rog pe cei curiosi sa lase mesaj, eu va trimit linku personal take care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 sincer cred ca la noi tzi-ar fi luat marimea la sicriu daca erai asa ca asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 ps stergetzi postul pls, am palpitatzii deja.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 bai, ma tot uit, citesc si nu ingeleg de ce va mirati........... de fapt nu inteleg prea bine ce scrie acolo................poate imi povestiti si mie ce se intampla...please!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 multumesc mult wizzie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 o , la naiba............. acum am vazut pozele........ sunt total de acord ca aici se uitau la tine si iti comandau sicriu............groaznic.......totusi, un miracol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Noiembrie 24, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2004 pacat ca pana la urma tot in sicriu ajunge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 groaznic... http://www.ozvfr.net/gallery/Bens_X-Rays Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 La mine nu merge, dar imi cam dau seama ce era acolo dupa ce spunea ala saracu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 Doamne...... cred ca il piuie detectoarele prin aeroporturi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 (editat) Un accident teribil am vazut la tv pe Discovery cum unu care mergea cu cross-ul pe dune prin desert a dat la aterizare cu fata de ghidon, de surubul din centru mi se pare, geamul s-a crapat si fata tipului a lovit surubul. A fost un soc groaznic spunea individul, avea ramase bucati de plexic prin toata fata. Stitu cum l-au tratat? I-au jupuit pielea de pe fata ca sa i-o curete si la fel si cu craniul. Dupa care i-au pus-o la loc si baiatu arata destul de bine in momentul interviului numai ca saracu de el avea putin dovleacu bontit in fata. Naspa faza! Editat Noiembrie 24, 2004 de Fester Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 25, 2004 Share Postat Noiembrie 25, 2004 groaznic...http://www.ozvfr.net/gallery/Bens_X-Rays Pozele astea le-as da tuturor "bazatilor" in shlapi si tricouri, fara casti si pe moto de enshpe sute de cmc . Sa vada ce se poate intampla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Noiembrie 26, 2004 Share Postat Noiembrie 26, 2004 Saracul de el . Am inteles ca se duce la servici dar pe moto se mai suie? Inseamna ca eu sunt mic copil cu doua sarmulite in cot. MAXIMA SANATATE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Noiembrie 26, 2004 Share Postat Noiembrie 26, 2004 Doamne...... cred ca il piuie detectoarele prin aeroporturi... Alea le scoate dupa ce se calceifica (cred) oasele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Noiembrie 27, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2004 korect si io am fost robocop 1 an dupa aia mi le-au scos si acum sunt normal adica cat de normal se poate in lumea asta anormala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Noiembrie 27, 2004 Share Postat Noiembrie 27, 2004 korectsi io am fost robocop 1 an dupa aia mi le-au scos si acum sunt normal adica cat de normal se poate in lumea asta anormala NASPA RAU NU DORESC LA NIMENI .PROBLEMA E NU LA OPERATII CI DUPA CAND URMEAZA RECUPEREREA ACOLO-I NASPA MAXIMA SANATATE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vreau Postat Noiembrie 27, 2004 Share Postat Noiembrie 27, 2004 Pozele astea le-as da tuturor "bazatilor" in shlapi si tricouri, fara casti si pe moto de enshpe sute de cmc . Sa vada ce se poate intampla. Echipamentul te protejeaza doar de vînt si de frecarea cu asfaltul in caz de accident. In afara de casca... de lovituri si rupturi nu te protejeaza nici armura lui Stefan cel Mare. .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Noiembrie 28, 2004 Share Postat Noiembrie 28, 2004 Echipamentul te protejeaza doar de vînt si de frecarea cu asfaltul in caz de accident. In afara de casca... de lovituri si rupturi nu te protejeaza nici armura lui Stefan cel Mare. .... In ce ma priveste, pot spune ca ekipamentul mi-a salvat pielea . M-am tarat vreo 5 metri pe asfalt si sunt destul de OK. E drept ca umarul drept cam doare dar macar in rest sunt intreg Asa ca... Purtatzi ekipamentul, nu protejaza doar de vant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PIA Postat Noiembrie 28, 2004 Share Postat Noiembrie 28, 2004 Aici dupa cum observi daca esti mai atent este vorba de un accident serios ,echipamentul protejeza nimic de zis dar daca te pride urat poti sa ai si MATA+TATA echipamentului atunci depinde numai de noroc sau de ghinion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 28, 2004 Share Postat Noiembrie 28, 2004 Echipamentul te protejeaza doar de vînt si de frecarea cu asfaltul in caz de accident. In afara de casca... de lovituri si rupturi nu te protejeaza nici armura lui Stefan cel Mare. .... Si ce am scris eu contrazice ce scrii tu ? Sau vrei sa reinventezi roata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Noiembrie 28, 2004 Share Postat Noiembrie 28, 2004 Exista echipament care iti poate salva pielea (si oasele) pana la urma....sunt scuturi pt spate, protectiile de la genunchi, etc....Fara astea ai putea ramane paralizat, dar, vorba lui PIA, sunt situatii in care poti sa te c.aci pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vreau Postat Decembrie 6, 2004 Share Postat Decembrie 6, 2004 Si ce am scris eu contrazice ce scrii tu ? Sau vrei sa reinventezi roata ? ...itzi e.cs.plicam doar la ce foloseste "roata" Predatorilor care cred ca echipamentul protejeaza de ce a patzit ala din poze nu pot decit sa le urez mult mult noroc. Circulatzi la fel de bezmetic pina va vetzi convinge singuri ca nu e asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate