deleted Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Salutare ... hai sa ne organizam din timp, sa alegem traseul si sa vedem ce si cum plecam din Bucuresti. Astept propuneri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Salutare ... hai sa ne organizam din timp, sa alegem traseul si sa vedem ce si cum plecam din Bucuresti. Astept propuneri. Si eu ma bag. Cam asta ar fi un posibil traseu : http://www.viamichelin.co.uk/viamichelin/g...ving_directions Daca se cunosc trasee mai marfa, spuneti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 12, 2007 Autor Share Postat Iulie 12, 2007 Adi nu merge linku...... am avea cam 2 trasee interesante: 1. Bucuresti - Ploiesti - cheia - Brasov - Sibiu sau 2. Bucuresti - Pitesti - RM Valcea - Sibiu Prima varianta ar fi frumos pe cheia, iar a doua varianta pe dealul negru astept propuneri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lascarica. Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Eu nu pot veni, dar daca tot e asa de greu de ales un traseu (din nenumaratele variante care exista ) propun sa mergeti pe Transfagarasan, ca e super marfa!! . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 12, 2007 Autor Share Postat Iulie 12, 2007 am putea sa combinam traseele enumerate de mine: La dus pe cheia .. la intors pe autostrada ... sa impacam si capra si varza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Adi nu merge linku...... am avea cam 2 trasee interesante: 1. Bucuresti - Ploiesti - cheia - Brasov - Sibiu sau 2. Bucuresti - Pitesti - RM Valcea - Sibiu Prima varianta ar fi frumos pe cheia, iar a doua varianta pe dealul negru astept propuneri Salut, Un traseu frumos: Bucuresti - Cheia - Brasov - Sighisoara - Medias - Sibiu. Avantaj: drumul este foarte bun, nu sunt atat de multe TIR-uri ca pe Valea Oltului. Se ocoleste portiunea in lucru Brasov - Sibiu. Dezavantaj - e ceva mai lung Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 12, 2007 Autor Share Postat Iulie 12, 2007 (editat) e prea lung drumul asa... bate de 400 km (cred) cam arde la buzunar dupa aia . Apropo mergi? Pe deasupra sa stabilim si locul si ora de unde sa plecam. Editat Iulie 12, 2007 de Ducati_RIder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Da ce naiba se intampla la Sibiu? mai este o varianta frumoasa ptr enduro-touring: Buc-targoviste-Moroieni-Sinaia-Brasov-......etc Din ceea ce s-a enumerat mai bine mereti pe Cheia sau Transfagarasan! Cand vreti sa plecati? Vineri dupa ora 17 as pleca si io spre Sibiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 12, 2007 Autor Share Postat Iulie 12, 2007 pai e intalnire organizata de Crazy Bike. in dumbrava pe perioada 27-29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 pai e intalnire organizata de Crazy Bike. in dumbrava pe perioada 27-29 aaaahhh ok! Ok! Eu cred ca voi ajunge acolo insa mai astept sa vaz ce ruta alegeti; din ce observez io sunteti cam toti pe sportive! Io-s mai pasnic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 12, 2007 Autor Share Postat Iulie 12, 2007 aaaahhh ok! Ok! Eu cred ca voi ajunge acolo insa mai astept sa vaz ce ruta alegeti; din ce observez io sunteti cam toti pe sportive! Io-s mai pasnic! pai si daca avem sportive ??? Nu inseamna ca zburam + ca o sa se faca grupuri. Dont worry! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 aaaahhh ok! Ok! Eu cred ca voi ajunge acolo insa mai astept sa vaz ce ruta alegeti; din ce observez io sunteti cam toti pe sportive! Io-s mai pasnic! chiar daca suntem pe sportive, stai linistit. Nu o sa ii dam prea tare ca sa-i lasam pe ceilalti in urma. Alegem o viteza de croaziera si cu aia mergem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 12, 2007 Autor Share Postat Iulie 12, 2007 ca si zi de plecare propun Sambata dimineata .. presupun ca multi mai muncesc vineri si ca si mine nu pot pleca pana in 6 ... si sincer seara pe drum e nashpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreisamoil Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Eu (BMW F650GS) cu tatal meu (BMW R1200GS) o sa mergem de vineri de pe la pranz pe drumul consacrat Bucuresti - Pitesti Ramnicu Valcea, Sibiu (probabil) iar sambata vom incerca sa facem Transalpina sa ne intoarcem tot in tabara. La intorcere nu stiu. Noi nu mergem tare (120 - 130 max pe autostrada si in rest legal +- 10km/h). DDU te astept sa iti vad scula (BMW-ul ce credeai...). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 e prea lung drumul asa... bate de 400 km (cred) cam arde la buzunar dupa aia . Apropo mergi? Pe deasupra sa stabilim si locul si ora de unde sa plecam. Nu, am sa merg spre mare zilele urmatoare. La Sibiu am fost de doua ori pana acum pe traseul despre care am povestit mai sus. Cu alta ocazie, cu mare placere Asteptam poze Afafalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horseman Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 (editat) salutare propun varianta cu transfagarasanul eu as pleca vineri...poate mai gasesc ceva cazare....am inteles ca e problema.....dar daca nu sunt multi care pleaca atunci o sa vin de sambata in caz ca plecam pe aici as propune ca loc de intalnire metro militari Editat Iulie 12, 2007 de horseman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Semnez si eu condica si inca mai caut de cazare poate poate gasesc ceva decat sa ma omoare tantarii langa motoreta. Dark la asta nu te-ai gandit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 13, 2007 Autor Share Postat Iulie 13, 2007 Semnez si eu condica si inca mai caut de cazare poate poate gasesc ceva decat sa ma omoare tantarii langa motoreta. Dark la asta nu te-ai gandit? pam pam ... sa sti ca nu m-am gandit ...dar exista crema ... multa crema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vic_le_vic Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 nu am fost niciodata la o intalnire moto insa va voi insoti acum...dar daca tot mergem cu grupul, nu ar fi bine sa stam in acelasi loc cu totii? eu zic ca nu moare nimeni o noapte in cort, desi as prefera sa stau la o pensiune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 13, 2007 Autor Share Postat Iulie 13, 2007 problema e ca majoritatea locurilor s-au ocupat. Eu nu ma duc cu cortul (daca nu fac rost), ci cu sacu de dormit (nu e prima data). . Si normal ca din moment ce mergem impreuna, stam si ne intoarcem impreuna (asta daca nu suntem prea multi). Sanatate si cred ca mai avem timp sa discutam detalii, ca doar mai sunt 2 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 putem sa facem rost de niste corturi si saci de dormit. Nu e mare problema asta. Daca aduce cineva, va da-ti seama ca o sa dormim mai multi in el. Depinde de grupul care o sa vina. La 10 oameni ajung 3 corturi de 2 persoane, de alea mici. Intr-un cort de ala incap lejer 3 persoane. Nu asta o sa fie problema. Pentru cei care nu au mai fost, sa va luati haine groase ca mai pe noapte si dimineata o sa cam inghetam de frig. Eu cred ca as putea sa fac rost de un cort pt 2 persoane. Daca mai sunt si altii care dispun de corturi e si mai marfa. Daca am sti un nr aproximativ de motoare, am putea sa ne interesam si sa rezervam o pensiune pt o noapte. Sa aiba si curte sa putem sa lasam motoarele linistiti. Majoritatea decide. Cort sau pensiune. Pensiunea costa, cortul NU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 Eu (BMW F650GS) cu tatal meu (BMW R1200GS) o sa mergem de vineri de pe la pranz pe drumul consacrat Bucuresti - Pitesti Ramnicu Valcea, Sibiu (probabil) iar sambata vom incerca sa facem Transalpina sa ne intoarcem tot in tabara. La intorcere nu stiu. Noi nu mergem tare (120 - 130 max pe autostrada si in rest legal +- 10km/h). DDU te astept sa iti vad scula (BMW-ul ce credeai...). Andrei suna interesant ce spui tu mai ales de sambata...pastram legatura sa vedem daca scam mai devreme vineri....daca nu o sa plec sambata de dimineatza f devreme ca sa prind ziua intreaga...duminca e posibil sa merg la o nunta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zanulmaseluta Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 Daca termin cu inmatricularea pana atunci (eu sper ca in max 5 zile sa am placutele puse p moto) vin si eu. Astept sa se stabileasca ora si locul de plecare, sper pentru ziua de sambata (vineri lucrez pana seara) Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 16, 2007 Autor Share Postat Iulie 16, 2007 pai eu ziceam de sambata dimineata undeva la ora 6-7( va astept de la 6 pana la 7:30) .. intalnirea pe la arc. Daca e f de dimineata spuneti si sa stabilim o ora mai precis. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 20, 2007 Autor Share Postat Iulie 20, 2007 deci cine e interesat? Ramane cum am stabilit cu ora si locul plecarii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate