bhairava Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vreau Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 Al dreq ca si pe burta are o reclama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 e cam stramba carena (distanta intre etrier si carena, in fata). si-mi plac tobele alea reising. Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 Al dreq ca si pe burta are o reclama pai dc o tine numai pe o roata .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MeMaD Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 pai krd k poate sa shi scoata roata de pe fata si sa puna cricu ptr knd nu merge p ea :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 Al dreq ca si pe burta are o reclama da' nu se vede din cauza costumului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 e cam stramba carena (distanta intre etrier si carena, in fata). si-mi plac tobele alea reising. Sorinake oare asta de cate ori o dart cu dos-ul de pamant ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 nush de ce da' cred io ca ala e un 2t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 (editat) "Cand eram mai mic" si ma gandeam sa incerc si eu genul asta de mers pe motor (scuter in cazul meu) ma gandeam sa imi pun IF YOU CAN SEE THIS, I'M DOING A WHEELIE pe "burta" la scuter. Editat Martie 13, 2006 de wabit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 si ce te-a oprit?? ahh, nu puteai face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 "Cand eram mai mic" si ma gandeam sa incerc si eu genul asta de mers pe motor (scuter in cazul meu) ma gandeam sa imi pun IF YOU CAN SEE THIS, I'M DOING A WHEELIE pe "burta" la scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 "Cand eram mai mic" si ma gandeam sa incerc si eu genul asta de mers pe motor (scuter in cazul meu) ma gandeam sa imi pun IF YOU CAN SEE THIS, I'M DOING A WHEELIE pe "burta" la scuter. sau mai bine ... If iu chen si zis ... aim sorry ai didant si iu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 (editat) Uite si cum se pozeaza o adevarata ... Si ptr. toti chopper-istii, asa sper sa aratati la batranete ( cand e tanara nevasta sa arate k cea din prima poza ) Editat Aprilie 5, 2006 de Nazi | SchutzStaffel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 Uite si cum se pozeaza o adevarata ... Si ptr. toti chopper-istii, asa sper sa aratati la batranete ( cand e tanara nevasta sa arate k cea din prima poza ) super gagica ma asa da dar ma abtin cu partea aia de batranete . felicitari lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 "Cand eram mai mic" si ma gandeam sa incerc si eu genul asta de mers pe motor (scuter in cazul meu) ma gandeam sa imi pun IF YOU CAN SEE THIS, I'M DOING A WHEELIE pe "burta" la scuter. Sunt niste filme "underground riders" in care in general se merge cu motorul pe o roata (la intamplare, alegerea e a lor fatza sau spate...cred ca baietii nu au nevoie de 2) iar unul dintre protagonisti are un tricou pe care scrie: "keep looking, I might do a trick"..apropos de ce spuneai tu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 @stressLP carenele asa rotunde is des folosite la moto de curse de 125 si 250 cc da latimea cauciucului nu prea arata a fii de la un 2t micut, nici tevile de esapament, care is putin prea late pt un 2T micutz... Parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate