Blackrider Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 nu uitati ca vinerea,la miezu' noptii,pe Discovery,este emisiunea de choppere. Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 iar m,a inebunesti ca eu nam parabolica ...te omor ce ciuda imi faci:)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VIPER_DW Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 (editat) In seara asta e partea a 2-a de la fabricarea motorului dedicat celor luati prizonieri sau disparuti in Vietnam!!! SUPERBA emisiunea!!! Am tras prima parte pe PC, trag si partea a 2-a, si o sa incerc sa le cam trag pe toate de acum inainte. P.S. visez si eu sa-mi fac candva un motor la ei... Macar la pensie... Si sa fie unicat! Editat Octombrie 22, 2004 de VIPER_DW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduTheOne Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 @viper: Cred k iti va trebui o pensie cam mare pentru asta, dc te uiti la ei pe site una de serie e de pe la 47.000 USD in sus Nu vreau sa ma gindesc cit e una unicat @ restul: E in reluare si miine dim de la 8.30 parca, si simbata trecuta am vazut k e si dupa prinz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VIPER_DW Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 Visez si eu ca macar la 60 de ani sa-mi permit un motor custom dupa ideile mele, chiar daca ar fi 100k USD... Eh, vise, dar cine stie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Octombrie 23, 2004 Share Postat Octombrie 23, 2004 Visez si eu ca macar la 60 de ani sa-mi permit un motor custom dupa ideile mele, chiar daca ar fi 100k USD... Eh, vise, dar cine stie.... I am with you man, as long as you're dreaming you're alive! Bestest!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VIPER_DW Postat Octombrie 23, 2004 Share Postat Octombrie 23, 2004 Am tras azi noapte, acum ma pregatesc de montaj, cine o vrea sa zica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduTheOne Postat Octombrie 23, 2004 Share Postat Octombrie 23, 2004 Mosu o exagereaza, inca o editie le mai ia k sa termine motocicleta pentru veterani. Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VIPER_DW Postat Octombrie 23, 2004 Share Postat Octombrie 23, 2004 Ei, de la o varsta devii mai tipicar... Il inteleg intr-un fel. Dar sunt dementi! Adevarul e ca e o placere sa poti lucra avand ce vrei langa tine (scule, materiale, etc...). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Octombrie 23, 2004 Share Postat Octombrie 23, 2004 M-am uitat si eu la editia asta, intr-adevar le-a iesit frumos de tot motorul - tot batranu' Teutul stie meserie, Paulie e doar cu manopera, clar am vazut-o si vopsita cand au dat secvente din urmatoarea editie, frumos de tot. Viper, eu zic ca nu-i asa irealizabil visul tau. Astia de la OCC scot preturile astea astronomice pentru ca trebuie platite si munca, si numele, si componentele, si sa mai ramana si ceva profit pentru reinvestit in atelier si pentru a trai familionul. In conditiile in care ei pun o sa de 600-800 de dolari, pentru ca-i cusuta manual de nu stiu ce mester, e normal ca doar componentele sa duca la un pret asa mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 24, 2004 Autor Share Postat Octombrie 24, 2004 editia de aseara m-a enervat un pic,iar o bagat vrajeli,si masini,si mers cu balonu,si sala de forta.....ma scot din sarite,jumatate de emisiune se duce pe vrajeli...ar trebui sa fie imagini numai din atelier si de la intruniri.... Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VIPER_DW Postat Octombrie 24, 2004 Share Postat Octombrie 24, 2004 Asa ar trebui, corect, dar ar mai sari atunci firmele care-si fac reclama in timpul emisiunii? Aia e, ca trebuie scosi si niste bani cu emisiunea asta... La fel e si cazul emisiunii "A Car Is Born", si eu as vrea sa vad numai ce se petrece in atelier... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Octombrie 24, 2004 Share Postat Octombrie 24, 2004 jumatate de emisiune se duce pe vrajeli... Mai mult. Puteau termina linistit motocicleta in emisiunea asta. Pow Mia e buna doar sa demonstreze ca si batranul e bun de ceva, nu numai Paulie. Dar tot nu face mare branza prin atelier. Pana s-au chinuit ceilalti cu aripa spate si rezervorul, el n-a reusit sa monteze transmisia. A trebuit sa-l ajute cineva, iar acu au dat-o in bara cu pompa de ulei. Daca le inregistreaza cineva, ar trebui sa le monteze fara plimbari la poligonul de tragere, sau Hallowen, sau sali de sport si fara manevre ca ce nervos ii ala ca Mikey face pe prostul de dragul emisiunii si loveste camioneta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VIPER_DW Postat Octombrie 24, 2004 Share Postat Octombrie 24, 2004 Buna idee, mai ales ca asa sigur iese mai mic filmul. Ma pun din nou pe treaba si tai "crap-ul". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Octombrie 24, 2004 Share Postat Octombrie 24, 2004 Nu stiu daca am vazut eu bine, dar mi s-a parut ca inainte sa intre Mikey cu spatele in camioneta batranului, camioneta seniorului avea deja bara cazuta ! deci, regie dom'le, regie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 Nu stiu daca am vazut eu bine, dar mi s-a parut ca inainte sa intre Mikey cu spatele in camioneta batranului, camioneta seniorului avea deja bara cazuta ! deci, regie dom'le, regie... NU cred!!! era busita dar nu cazuta!!! Nu ai vazut episodul in care, si le-au bushit intr-o seara/dimineatza? mai fusese bushit. da' se pare ca la astia poti merge mult si bine cu masina stramba, pe strada. (sau nu?) Era exact partea din stanga a barei., cazuta, de fapt, rupta, dar restul era acolo. Cauta pe site-ul Discovery, la "best moments occ", ca tre sa fie un filmuletz scurt p-acolo! )sunt de fapt mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 (editat) Dar, intr-adevar, devine cam telenovela, cu toata treaba asta, cu plimbat pe ici pe colo. Nu zic sa n-arate, dar macar sa mai arate si partea mecanica, cum facea tipu de la la emisiunile cu "a ... is born"! si sa explice si ei ceva. Parerea mea. Mi-a placut totusi remarca mosului, la faza cu "sita" aia pusa in spatele aripii. "Daca-ti zice cineva ca-i stramba zi-i sa se uite mai de aproape, si d-al cu capu de ea!" Editat Octombrie 25, 2004 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 Hai mai, nu mai fiti circotasi. Mie imi place asa cum e ca vorba aia, altceva nu prea vezi la Tv. Sunt si ei oameni ca noi. Si stiti cum sunt unii americani. Le trebuie ceva usor de digerat asa ca mai baga si umplutura. Cit despre digerat, tocmai am vazut Fahrenheit 911-documentarul premiat la Cannes. Daca il vedeti veti intelege multe dintre asa-zisele enigme. Si fiind cam greu la stomac nu ma mir ca multi americani nu-l inteleg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 Buna idee, mai ales ca asa sigur iese mai mic filmul. Ma pun din nou pe treaba si tai "crap-ul". Mestere, tu lucra in continuare si taie umplutura. Sper sa poti face cat mai multe episoade. Cand ai material pt. 1 CD, pune-o la posta si iti trimit bani ramburs. tenc iu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 nici nu stiti de cat timp caut cd cu OCC....... vreau si eu...!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VIPER_DW Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 OK, le fac, dar usor-usor. Incerc sa le fac pe toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 26, 2004 Autor Share Postat Octombrie 26, 2004 da mah,fain episodu cu "a bike is born"....mi-a placut cum a restaurat "Flathead"-ul....am mai invatat cate ceva! sanc iu, mistar ! Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Noiembrie 8, 2004 Share Postat Noiembrie 8, 2004 OK, le fac, dar usor-usor. Incerc sa le fac pe toate. Sper ca ai fost pe faza si de data asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VIPER_DW Postat Noiembrie 8, 2004 Share Postat Noiembrie 8, 2004 Din pacate nici saptamana asta, nici cea trecuta... Sper sa le dea in reluare, sa le prind pe toate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 8, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2004 reluarea e a doua zi,sambata la ora 15:00 si mai tarziu dupa ora 00:00. Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate