Sari la conținut

orange county choppers!


Blackrider
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 126
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

In seara asta e partea a 2-a de la fabricarea motorului dedicat celor luati prizonieri sau disparuti in Vietnam!!! SUPERBA emisiunea!!! Am tras prima parte pe PC, trag si partea a 2-a, si o sa incerc sa le cam trag pe toate de acum inainte.

 

 

P.S. visez si eu sa-mi fac candva un motor la ei... Macar la pensie... Si sa fie unicat!

Editat de VIPER_DW
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@viper: Cred k iti va trebui o pensie cam mare pentru asta, dc te uiti la ei pe site una de serie e de pe la 47.000 USD in sus :D Nu vreau sa ma gindesc cit e una unicat

 

@ restul: E in reluare si miine dim de la 8.30 parca, si simbata trecuta am vazut k e si dupa prinz.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ei, de la o varsta devii mai tipicar... Il inteleg intr-un fel. Dar sunt dementi! Adevarul e ca e o placere sa poti lucra avand ce vrei langa tine (scule, materiale, etc...).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

M-am uitat si eu la editia asta, intr-adevar le-a iesit frumos de tot motorul - tot batranu' Teutul stie meserie, Paulie e doar cu manopera, clar :D am vazut-o si vopsita cand au dat secvente din urmatoarea editie, frumos de tot.

 

Viper, eu zic ca nu-i asa irealizabil visul tau. Astia de la OCC scot preturile astea astronomice pentru ca trebuie platite si munca, si numele, si componentele, si sa mai ramana si ceva profit pentru reinvestit in atelier si pentru a trai familionul. In conditiile in care ei pun o sa de 600-800 de dolari, pentru ca-i cusuta manual de nu stiu ce mester, e normal ca doar componentele sa duca la un pret asa mare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

editia de aseara m-a enervat un pic,iar o bagat vrajeli,si masini,si mers cu balonu,si sala de forta.....ma scot din sarite,jumatate de emisiune se duce pe vrajeli...ar trebui sa fie imagini numai din atelier si de la intruniri....

 

 

 

Blackrider

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa ar trebui, corect, dar ar mai sari atunci firmele care-si fac reclama in timpul emisiunii? Aia e, ca trebuie scosi si niste bani cu emisiunea asta... La fel e si cazul emisiunii "A Car Is Born", si eu as vrea sa vad numai ce se petrece in atelier...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

jumatate de emisiune se duce pe vrajeli...

Mai mult. Puteau termina linistit motocicleta in emisiunea asta. Pow Mia e buna doar sa demonstreze ca si batranul e bun de ceva, nu numai Paulie. Dar tot nu face mare branza prin atelier. Pana s-au chinuit ceilalti cu aripa spate si rezervorul, el n-a reusit sa monteze transmisia. A trebuit sa-l ajute cineva, iar acu au dat-o in bara cu pompa de ulei.

 

Daca le inregistreaza cineva, ar trebui sa le monteze fara plimbari la poligonul de tragere, sau Hallowen, sau sali de sport si fara manevre ca ce nervos ii ala ca Mikey face pe prostul de dragul emisiunii si loveste camioneta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu daca am vazut eu bine, dar mi s-a parut ca inainte sa intre Mikey cu spatele in camioneta batranului, camioneta seniorului avea deja bara cazuta ! deci, regie dom'le, regie...  :D

NU cred!!! era busita dar nu cazuta!!! :yikes:

Nu ai vazut episodul in care, si le-au bushit intr-o seara/dimineatza? mai fusese bushit. da' se pare ca la astia poti merge mult si bine cu masina stramba, pe strada. (sau nu?) Era exact partea din stanga a barei., cazuta, de fapt, rupta, dar restul era acolo.

 

Cauta pe site-ul Discovery, la "best moments occ", ca tre sa fie un filmuletz scurt p-acolo! )sunt de fapt mai multe.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dar, intr-adevar, devine cam telenovela, cu toata treaba asta, cu plimbat pe ici pe colo. Nu zic sa n-arate, dar macar sa mai arate si partea mecanica, cum facea tipu de la la emisiunile cu "a ... is born"! si sa explice si ei ceva. Parerea mea.

 

Mi-a placut totusi remarca mosului, la faza cu "sita" aia pusa in spatele aripii. "Daca-ti zice cineva ca-i stramba zi-i sa se uite mai de aproape, si d-al cu capu de ea!" :D

Editat de Lt. Navarro
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai mai, nu mai fiti circotasi. Mie imi place asa cum e ca vorba aia, altceva nu prea vezi la Tv. Sunt si ei oameni ca noi. Si stiti cum sunt unii americani. Le trebuie ceva usor de digerat asa ca mai baga si umplutura.

Cit despre digerat, tocmai am vazut Fahrenheit 911-documentarul premiat la Cannes. Daca il vedeti veti intelege multe dintre asa-zisele enigme. Si fiind cam greu la stomac nu ma mir ca multi americani nu-l inteleg.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna idee, mai ales ca asa sigur iese mai mic filmul. Ma pun din nou pe treaba si tai "crap-ul".

Mestere, tu lucra in continuare si taie umplutura. Sper sa poti face cat mai multe episoade. Cand ai material pt. 1 CD, pune-o la posta si iti trimit bani ramburs.

 

tenc iu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...