P T R Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 bravo vad ca si tu esti atent la ce citesti si nu scri numai asa sa scri.....motociclist mic ce esti tu mai bine te abti ca vad ca nu stii sa scrii ... cred ca ai vrut sa zici ca scriu numai asa sa scriu... adica sa ma aflu si eu in treaba defapt nu scriu doar asa sa ma aflu in treaba...imi zic parerea mea si nu ling pe nimeni in kur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IBU Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Vezi c mai e si Rudi , recomand la ,,meserie'' nu il ia NIMENI in Oradea Imi trimite si mie cineva in SMS nr de tel al lui Rudi ? (sau si pe forum). Nr meu : 0745-358511 Mersi anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Imi trimite si mie cineva in SMS nr de tel al lui Rudi ? (sau si pe forum). Nr meu : 0745-358511Mersi anticipat ! Ti-am trimis eu PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 mai bine te abti ca vad ca nu stii sa scrii ... cred ca ai vrut sa zici ca scriu numai asa sa scriu... adica sa ma aflu si eu in treabadefapt nu scriu doar asa sa ma aflu in treaba...imi zic parerea mea si nu ling pe nimeni in kur. Acuma ne atacam asa pe fatza?Cine pe cine linge in poponeata sau despre ce vorbim?De fapt iara ma agit degeaba....mai cauta ceva poze sau ceva tutoriale si posteaza la greu nu cumva sa ramai in urma...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 hehe iarasi atacuri gen: PITBULL, sarim direct la gatul celuilalt fara nici un rost iar pana cand voi postati pe forum niste sentimente eu pe toti va salut, va fac cu faru sau claxonu pe drum. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 hehe iarasi atacuri gen: PITBULL, sarim direct la gatul celuilalt fara nici un rost iar pana cand voi postati pe forum niste sentimente eu pe toti va salut, va fac cu faru sau claxonu pe drum. Asfalt uscat. Adevarat!! nu isi au rostu posturile de jenul.....dar cateodata nu ma pot abtzine ......sory daca am jignit pe careva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 (editat) Acuma ne atacam asa pe fatza?Cine pe cine linge in poponeata sau despre ce vorbim?De fapt iara ma agit degeaba....mai cauta ceva poze sau ceva tutoriale si posteaza la greu nu cumva sa ramai in urma...! hai ca esti chiar nechibzuit...am mai facut un post Editat Mai 6, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 hai ca esti chiar nechibzuit...am mai facut un post bine mai hai ca ma dau batut dar i'll be bec... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Mai bine lustra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 asta da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Mai bine lustra! ma dar rau esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Deh! Doare vanataia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 ti-o venit rotobilu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 baieti si a luat aleck gixer k5 din 2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 baieti si a luat aleck gixer k5 din 2001 cu carene de Srad din 97 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 baieti si a luat aleck gixer k5 din 2001 cu carene de Srad din 97 SVF! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 daca afli ceva detalii cand trece omu prin oras pe la noi plz posteaza pe forum info. (nu a scris data sau macar ceva concret cand trece paici)Ms mult. eu azi ma duc s-o ridic pe-a mea! le-a lasat la sora lui aici in Oradea, nu stiu sincer cite mai are :scratch:da aflu azi dupa 17 incolo. dati va rog PM cei care mai vor prelate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 care ma puteti ajuta cu urmatoarele filme?: West Coast Extremes Generation Street Racers Las Vegas Extremes 4- Vegas Knights Hells Angels of Wheels Easy Rider Harley Davidson and the marlboro man Lock`n load Cold as steel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 SVF! ce are lumea cu tine???? railor!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Eu sint curios sa vad culoarea RF-ului, n-a venit inca, domnu' Aleck ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Eu sint curios sa vad culoarea RF-ului, n-a venit inca, domnu' Aleck ?! pe sfarsitul saptamanii viitoare ajunge cu poketbiku lui alek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Grrrrrrrr!!! Las' ca vedeti voi! Un suc in seara asta, ceva? Biliard? Bowling? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 hehhe Luci welcome back Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Grrrrrrrr!!! Las' ca vedeti voi! Un suc in seara asta, ceva? Biliard? Bowling? noi bagam o invarteala in oras cu bicicletele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 hehhe Luci welcome back Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate