2 Psycho Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 @ NA BMW rider chiar o inceput o discutie despre orice :) Banuiesc ca nu a gresit topicul... nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Aleck sari cu raportu'de tzara ...cind te intorci si etc?! Ti-ai comandat pneu spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Aleck sari cu raportu'de tzara ...cind te intorci si etc?! Ti-ai comandat pneu spate? Am vbit cu Zoli de pneu spate, a ramas ca ma suna ieri. Si deja e azi... Nu m-a sunat. Pe sambata cred ca-s si io acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Suna-l bate-l la cap nu-l lasa sa doarma ....patesti ca si Bucu' cu plasticele lui ... Hai rapidos ca e ceva mizerie de tuning show in wk si pe la manifestari de astea e plin de pitzipoance :) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Am vbit cu Zoli de pneu spate, a ramas ca ma suna ieri. Si deja e azi... Nu m-a sunat. Pe sambata cred ca-s si io acasa. Am fost eu ieri pe la zoli, Si a zis ca ti-a gasit pneu spate nou...la 180 Euro Ca a zis ca tu nu vrei numa ceva Michelin...ca nu e bun Diablo Corsa..etc etc Mi-a adus si mie cauciucuri fata -spate. A fost si un client sa iti vada suzukiu...si exact cand a scos banii sa-l plateasca a vazut stickeru cu Honda...si a zis ca nu il mai cumpara. Nah...asta e...ghinion...ce sa-i faci???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 @ NA BMW rider chiar o inceput o discutie despre orice macar el se refera strict la motociclete.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 yo numa pt unguru ala ma duc la tuning show sa vad umpic de streetfight ... k de conservele lu aia mi se rupe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) Mirciu, Mirciu... Editat Iunie 26, 2008 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nichos_miki Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Nu stiti de la ce ora si in ce zi ii streetfighteru ala la PIC? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 parca doua trei pagini in spate scrie programul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Mirciu, Mirciu... ce o facut mircee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 ce o facut mircee? Am fost eu ieri pe la zoli,Si a zis ca ti-a gasit pneu spate nou...la 180 Euro Ca a zis ca tu nu vrei numa ceva Michelin...ca nu e bun Diablo Corsa..etc etc Mi-a adus si mie cauciucuri fata -spate. A fost si un client sa iti vada suzukiu...si exact cand a scos banii sa-l plateasca a vazut stickeru cu Honda...si a zis ca nu il mai cumpara. Nah...asta e...ghinion...ce sa-i faci???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 nu tb sa mi multumesti domn alek vezi, dc nu aveam grija de tine ramaneai fr motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 a avut noroc tipu cand a vazut ca e prea fain pentru un k5 din 2002.. a zis ca ceva e suspect cu motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Noh nu-i bai! Cat nu-i pisica acasa joaca soarecele pe masa deci... Nu-i bai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Noh nu-i bai! Cat nu-i pisica acasa joaca soarecele pe masa deci... Nu-i bai! nu fii suparat trece pn te-nsori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Motanul alec face figuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 care veniti la PIC? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) Io, da nush pe la ce ora...mi-e lene... ...si am nevoie de o cafeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaa!!!!! Editat Iunie 27, 2008 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Io, da nush pe la ce ora...mi-e lene... ...si am nevoie de o cafeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaa!!!!! Imbunatatita? :kali: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 a inceput de azi la PIC!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) haideti mah k dupa deschiderea de la ora 2 cik urmeaza unguru iti fuck yo o cafa acolo:D Editat Iunie 27, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Vin si io! Numa intarzii 10 minute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Imbunatatita? Te uraaaaaaaaaaaaaaaaaaasc.....ai o influenta negativa asupra mea a inceput de azi la PIC!? Da man....te-am si sunat acu o ora...da' tu nimic, batman, batman haideti mah k dupa deschiderea de la ora 2 cik urmeaza unguru iti fuck yo o cafa acolo:D Zici ca dai o cafa ?! Vin si io! Numa intarzii 10 minute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Te uraaaaaaaaaaaaaaaaaaasc.....ai o influenta negativa asupra mea Da man....te-am si sunat acu o ora...da' tu nimic, batman, batman Zici ca dai o cafa ?! Negativa?! Dar oare de ce? Sunt o persoana asa de optimista si pozitiva! Te incui in casa de acum incolo? Hai, promit sa ma fac emo in viitorul apropiat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate