dumitrasrazvan Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 My new BABy La RAR m programat in 16 Decembrie Manule....jos palaria. SUPER motoru' ! Sa-l folosesti sanatos. Si nu fii dezamagit de RAR ca te-am mai vazut eu la -2 grade pe Kawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 My new BABy La RAR m programat in 16 Decembrie Baaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Ti-a si venit? Moamaaaa...ce misto arata! Nu-mi vine sa cred! Cand mi-o dai la o tura? E bestiala man! Sa te poarte sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Prognoza meteo pe următoarele 6 luniNe aÂşteaptă o iarnă lungă Âşi călduroasă. Cel puțin în sudul Âşi sud-estul țării. AÂşa arată previziunile specialiÂştilor de la Administrația Națională de Meteorlogie. Nu va lipsi nici zăpada, iar temperaturile se vor înscrie în limitele normale, specifice perioadelor prognozate. Nici precipotațiile nu se vor abate de la normal, astfel că România nu se va confrunta, cel puțin până în martie, cu inundații sau alte fenomene extreme. În noiembrie, temperatura se va înscrie în limitele prevăzute. În jurul datei de 24 noiembrie, vom avea parte d eprima ninsoare. Vor cădea între 40 Âşi 60 de litri pe metru pătrat de precipitații. Decembrie ne aduce temperaturi de la -2 la 2 grade Celsius, cu precipitații de 43.2 litri pe metru pătrat. În ianuarie, temperaturile mai scad cu câteva grade, înregistrându-se între -4 Âşi -2, cu o medie climatologică de -3 grade Celsius. Precipitațiile vor atinge 40-60 de litri pe metru pătrat. Februarie se înscrie Âşi ea în limitele normale. Vor cădea între 40 Âşi 60 de litri pe metru pătart de precipitații. AceeaÂşi situație Âşi în martie Âşi aprilie, unde temperaturile Âşi precipitațiile se vor înscrie, de asemenea, în limitele climatologice. sursa:Antena3.ro sigur prima zapada o sa ne ia prin surprindere ... din nou ti ai schimbat locul de munce? lucri la IMMH? My new BABy La RAR m programat in 16 Decembrie felicitari domn dulau super bike ti ai luat honda sa o stapanesti sanatos fr evenimente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 My new BABy La RAR m programat in 16 Decembrie faina frumusete sa o calaresti fara evenimente P.S. pana cand ajungi la RAR si asa poti sa prelungesti nr provizoriu de 3 ori - adica 3 luni de zile umbli lejer cu nr rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Baaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Ti-a si venit? Moamaaaa...ce misto arata! Nu-mi vine sa cred! Cand mi-o dai la o tura? E bestiala man! Sa te poarte sanatos! HONDA Rulesssssssssss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Sunt dezamagit stefaneeeeee!! Mi-ai zis ca e mai comoda ca te doare.......curu....tzi-am zis eu varsta dom'le varsta.Una peste alta foarte frumoasa...si zozo are dreptate scoate nr rosii si sa vi si pe la mine sa o vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 My new BABy La RAR m programat in 16 Decembrie bravo mai... sa aveti parte doar de momente placute impreuna.Va sta bine impreuna.. te asteptam la o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 bravo manu,interesant arata,s-o folosesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 nice... sa o folosesti fara evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) Editat Octombrie 23, 2008 de RaitaMC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 asta era si drogata clar...haioasa stirea, asta in cazu in care nu ia carnetu.Daca ia carnetu prin supt.. atunci ne-am supt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 ce proasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) ce proasta dc ii proasta,mie nu mi se pare,fata o lucrat saraca toata noaptea sa faca banile si avea programare la ex,ce era sa faca,s-asa nu stia cit ii de azinoapte pina acuma,poate ca acuma era miine sau ieri.fata constiincioasa,ce mai Editat Octombrie 23, 2008 de RaitaMC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 atunci nu`i proasta... doar mai putin desteapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 sa o folosesti sanatos Manu! si fara evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Mersi la toti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theroadtohell73 Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 ceva a la romania http://www.220.ro/Soferi_idioti-119573.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 ceva a la romania http://www.220.ro/Soferi_idioti-119573.html No comment.... ......., fiecare cred ca a trecut printr o situatie asemenatoare(eu cel putin da) , nu tre sa te panichezi ci sa abordezi cat mai lucid situatia(foarte usor de spus....dar ff greu de aplicat...dar se poate), motociclistul putea ramane pe carosabil dc nu s ar fi ,,blocat'' pe directie si ar fi reactionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 motociclsitul respectiv este pe forum si din cate am intzeles nu este un incepator pe R1 si ba dimpotriva...s-a discutat o droaie pe tema in sectiunea Accidente..cautati dupa userul soso-bum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 ceva a la romania http://www.220.ro/Soferi_idioti-119573.html dak te uiti pe Targu Mures il gasesti acol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 mi am facut singur tunning mi am facut singur tunning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 mi am facut singur tunning mi am facut singur tunning ooooo deja tu esti Tokyo wheelie rider cu motoru tuningat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 ooooo deja tu esti Tokyo wheelie rider cu motoru tuningat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 da dc vinzi bestia? ... urmeaza cumva repsol sau fireblade 1000rr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate